Новини фільмів, в яких згадується Блейк Лайвлі

17 вересня 2020,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за Галь Гадот своєї процедурою здачі тесту на COVID-19 в соцмережах поділився її колега по фільму «Червоне повідомлення» Раян Рейнольдс. Автором цих кумедних фотографій стала його дружина Блейк Лайвлі.

Читати далі...
22 червня 2020,  14:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світлі того, що Ембер Герд можуть звільнити з посади супергероїні Мери у зв'язку зі скандалом з Джонні Деппом, шанувальники коміксів DC продовжують пропонувати на її роль в супергеройському екшені «Аквамен 2» різних актрис, наприклад, зірку хітового серіалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі.

Читати далі...
20 червня 2020,  16:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Гніздо» номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу і номінантка на премію «Еммі» Керрі Кун втілюють подружжя, чий шлюб починає розпадатися після переїзду в новий будинок.

Читати далі...
7 травня 2020,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Раян Рейнольдс і Джоді Комер, які об'єднаються в науково-фантастичному екшені «Персонаж», готуються рятувати світ на парі крутих обкладинок нового випуску журналу про кіно Total Film.

Читати далі...
3 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Блейк Лайвлі поділилася парочкою нових закулісних фотографій з гримерного трейлера свого останнього фільму «Ритм-секція», де вона багато разів змінює свій образ.

Читати далі...
22 січня 2020,  17:38 | Новини фільмів

Вчора вийшов новий трейлер гостросюжетного екшен-трилера Рід Морано «Ритм-секція», в якому зірка хітового серіалу «Пліткарка» та фільму «Проста послуга» Блейк Лайвлі виходить на стежку війни.

Шпигунський бойовик «Ритм-секція» слідує за молодою жінкою на ім'я Стефані Патрік (Лайвлі), чия сім'я загинула в авіакатастрофі 3 роки тому. Їй більше нічого втрачати, тому вона вирішує знайти терористів, винних в тій авіакатастрофі, і покарати їх. Для цього вона звертається по допомогу до Іена Бойда (Джуд Лоу), який вчить її стріляти і битися. Стефані стає небезпечним бійцем і змінює свою особистість, щоб розібратися з кожним, хто забрав у неї її рідних.

Дивіться також крутий фрагмент фільму «Ритм-секція», в якому Лайвлі тікає від погоні. Його світова прем'єра відбудеться 30 січня.

18 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Кінокомпанія Paramount Pictures опублікувала фрагмент екшен-трилера «Ритм-секція», в якому невпізнанна зірка «Пліткарки» Блейк Лайвлі нагадує героїню пригод Джейсона Борна.

Кінокартина від сценариста Марка Бернелла і режисерки Рід Морано покаже Лайвлі в образі відважної жінки Стефані Патрік, яка вирішує помститися тим, хто винен в авіакатастрофі, що вбила її сім'ю. Ставши на стежку помсти, героїня змінює перуки і вбрання, щоб підібратися до вбивць рідних якомога ближче. Але в новому фрагменті її розкривають, і вона змушена тікати на машині по людних і тісних вулицях міста від тих, хто по ній стріляє і бажає її смерті.

Разом з Лайвлі у фільмі зіграють Джуд Лоу та Стерлінг К.Браун. У світовий прокат екшен Морано вийде наприкінці місяця, 30 січня, але дата його української прем'єри поки не повідомляється.

20 вересня 2019,  22:11 | Новини фільмів

Вона більше не Серена ван дер Вудсен. Ви не впізнаєте зірку серіалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі у жорстокому трейлері її нового екшен-трилера «The Rhythm Section».

Фільм «The Rhythm Section», де разом з Лайвлі зіграють номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу та лауреат премії «Золотий глобус» Стерлінг К. Браун, розповість про зневірену жінку на ім'я Стефані Патрік. Вона втратила свою сім'ю в авіакатастрофі, і коли дізнається, що на літаку була бомба і що це був теракт, Стефані вирішує знайти і покарати винних.

У світовий прокат трилер лауреатки премії «Еммі» Рід Морано вийде в листопаді. Дати української прем'єри у «The Rhythm Section» поки немає.

19 вересня 2018,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі грає з Анною Кендрік у зізнання в дебютному фрагменті детективного трилера Пола Фіга «Проста послуга», який виходить у прокат завтра, 20 вересня.

У «Простій послузі» Лайвлі втілює екстравагантну і загадкову жінку на ім'я Емілі Нельсон, яка заводить дружбу з мамою-блогером Стефані (Кендрік). Одного разу Емілі просить Стефані зробити їй просту послугу, після якої вона безслідно зникає. Бажаючи дізнатися, що насправді сталося з її подругою, Стефані починає своє розслідування і натикається на величезний клубок таємниць, зрад, кохання, вірності і помсти. Натякаючи на все це, в даному фрагменті Емілі пропонує пограти у зізнання за келихом мартіні, після чого вона шокує скромну Стефані історією про те, що кілька місяців тому вони з чоловіком займалися сексом втрьох з окружним прокурором, яка є жінкою. Чи може та бути причетною до зникнення Емілі? Дізнаємося вже скоро.

Квитки на сеанси «Проста послуга» ви знайдете в нашій афіші.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
16 вересня 2018,  01:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі поділилася шісткою інтригуючих промо-роликів свого нового трилера «Проста послуга», які за духом нагадують серіали «Відчайдушні домогосподарки» і «Милі ошуканки».

Читати далі...
16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
13 липня 2018,  22:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі просить Анну Кендрік виконати просте прохання в офіційному трейлері детективного трилера «Проста послуга», яким кілька годин тому поділилася компанія Lionsgate.

Фільм «від темної сторони режисера Пола Фіга» повідає про маму-блогера Стефані (Кендрік), яка знайомиться з шикарною і загадковою Емілі (Лайвлі). Вони стають подругами, як раптом Емілі безслідно зникає, і Стефані вирішує провести своє власне розслідування, щоб дізнатися, що з нею сталося. Але героїня Лінди Карделліні попереджає в даному трейлері, що якщо Стефані буде порпатися в минулому Емілі, то знайде «щось жахливе», оскільки вона «ще ніколи не зустрічала таку красиву дівчину, яка б настільки відчайдушно прагнула бути невидимою».

Дивіться український трейлер «Проста послуга». У кіно з 20 вересня.

20 червня 2018,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна Кендрік та Блейк Лайвлі підіймають тост на нових персональних постерах детективного трилера «Проста послуга».

Читати далі...
25 травня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Що сталося з Емілі?»

Кінокомпанія Lionsgate продовжує інтригувати стильними тизер-трейлерами трилера Пола Фіга «Проста послуга».

Мама-блогер Стефані (Анна Кендрік) познайомилася з ефектною та стильною Емілі (Блейк Лайвлі), і у них, як здалося Стефані, зав'язалася міцна дружба. Але незабаром Емілі просить Стефані зробити їй просту послугу... і зникає. Стефані вирішує дізнатися, що трапилося з її подругою, і сама береться за розслідування.

В новому трейлері звучить пісня «Crier tout bas» у виконанні Cœur de pirate.

Українська прем'єра «Простої послуги» очікується восени, 20 вересня.