Новини, в яких згадується Камілль Гайд

9 травня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 13 та фінальної серії 1 сезону музичної драмеді «Кеті Кін», в якому герої замислюються над тим, що було б, якби вони прийняли інше доленосне рішення.

Читати далі...
18 квітня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик наступної серії драматичної комедії «Кеті Кін» розкриває, що в Нью-Йорк в гості до наших героїв прибуде один з жителів Рівердейла.

Читати далі...
20 березня 2020,  15:40 | Новини серіалів

У 8 серії музичної драмеді «Кеті Кін» головна героїня намагається не змішувати роботу і особисте життя, але всі ми знаємо, як у неї це виходило раніше.

Після всього, що сталося з Хорхе (Джонні Бошан), він повинен пояснити батькові, хто така Джинджер. Кеті (Люсі Гейл) бореться за важливу програму навчання, але, щоб її отримати, їй потрібно впоратися з неможливим завданням, яке включає спілкування з Ксандрою (Камілль Гайд). Вся група хоче відсвяткувати день народження Пеппер (Джулія Чан), як вони робили це раніше, але на цей раз Пеппер запланувала щось інше, проте її плани руйнує міс Фрезія (Бернадетт Пітерс). Тим часом Джозі (Ешлі Мюррей) прагне випустити свою музику в світ, тому знімає кліп за спиною Александра (Люсьєн Лавісконт).

Серія з дуже драматичною назвою «It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)» («Глава восьма: Все в порядку мама (Це просто кров)») прибуде на екрани 27 березня за українським часом. Її режисером стала Джессіка Лорі.

14 березня 2020,  17:26 | Новини серіалів

В 7 серії 1 сезону музичного серіалу «Кеті Кін» його головна героїня опиняється в любовному трикутнику з... принцом.

Глорія (Кетрін ЛаНаса) доручає Кеті (Люсі Гейл) дизайн весільної сукні для нареченої принца Ерола Свуна (Саамер Усмані), що змінить хід її кар'єри. Хорхе (Джонні Бошан) хоче зробити наступний крок у своїй кар'єрі, тому вирішує поставити шоу. Джозі (Ешлі Мюррей) відчуває розгубленість, що нічого не вийшло з вечірки на честь виходу її EP. Тим часом Пеппер (Джулія Чан) звертається до Александра (Люсьєн Лавісконт) та Ксандри (Камілль Гайд) з інвестиційною пропозицією.

Серія «Chapter Seven: Kiss of the Spider Woman» («Глава сьома: Поцілунок Жінки-павука») вийде на екрани 20 березня за українським часом.