Новини, в яких згадується Джордан Фішер

1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
31 березня 2021,  20:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наші вітання сімейству Вест-Алленів! Вони дуже скоро познайомляться зі своїм сином в одній з майбутніх серій 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Читати далі...
23 липня 2020,  14:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за танцювальними фільмами? Тоді Netflix вже поспішає до вас на виручку зі своєю комедією про танці під назвою «Крок за кроком».

Читати далі...
18 лютого 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Джин і Пітер цілуються на новому кадрі романтичної комедії «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2», яким порадувала шанувальників в соцмережах виконавиця головної ролі Лана Кондор.

Читати далі...
24 січня 2020,  17:45 | Новини фільмів

Щастя Лари Джин затьмарює любовний трикутник в новому трейлері комедійної мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2» від Netflix.

У фільмі режисера Майкла Фімоньярі Лара Джин (Лана Кондор) і Пітер (Ной Сентінео) нарешті перестали прикидатися і стали справжньою парою, яка ходить на побачення і переживає різні романтичні моменти. Але незабаром в життя Лари Джин повертається її давній друг Джон Емброуз (Джордан Фішер), який їй подобався в середній школі і отримав в минулому фільмі від неї романтичний лист, і, схоже, він має серйозний намір завоювати серце дівчини, що значно ускладнює її відносини з Пітером.

Прем'єра сиквела «Всім хлопцям, яких я любила раніше» відбудеться 12 лютого.

19 грудня 2019,  17:30 | Новини фільмів

Компанія Netflix нарешті поділилася офіційним трейлером своєї очікуваної романтичної комедії «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2», головна героїня якої несподівано опиняється в центрі любовного трикутника.

У продовженні хітової мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше» Лара Джин (Лана Кондор) і Пітер (Ной Сентінео) більше не прикидаються парою. Вони СТАЛИ парою. І поки Лара Джин переживає перші романтичні події з Пітером, як перший справжній поцілунок, перше справжнє побачення, перший День святого Валентина, в її життя несподівано повертається Джон Емброуз (Джордан Фішер), ще один одержувач одного з її старих любовних листів, і це перевертає все з ніг на голову.

Прем'єра фільму Майкла Фімоньярі «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2» відбудеться напередодні Дня святого Валентина, 12 лютого.