Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Дмитрий Сухолиткий-Собчук

50%
0
50%
0

Фильмография

Памфир (2019) ... режиссер, сценарист
Штангист (2018) ... режиссер, сценарист, монтажер
Intersection (2015) ... режиссер, сценарист
Украина, гудбай (2012) ... режиссер, сценарист
Борода (2012) ... режиссер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...