Оновлення, в яких згадується Кеті Кессіді

30 листопада 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще одне весілля не обходиться без драми в 9 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Щасливий день Олівера (Стівен Амелл) та Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) затьмарюється звісткою про те, що хтось з команди Зеленої стріли готовий здати Олівера і розповісти всім, що це він багато років переховувався за маскою лінчувальника в зеленому капюшоні. Тим часом Чорна сирена (Кеті Кессіді) та Кейден Джеймс (Майкл Емерсон) викрадають Квентіна (Пол Блекторн), щоб дістати зброю масового знищення.

Серія «Irreconcilable Differences» («Непримиренні розбіжності») вийде на екрани 8 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

17 листопада 2017,  17:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 7 серії 6 сезону фантастичного серіалу «Стріла» на жителів Стар-Сіті чекає неспокійний День подяки.

Олівер (Стівен Амелл) вирішує відсвяткувати День подяки в колі сім'ї, але щасливий момент переривається його арештом. І поки лиходії, в числі яких Чорна сирена (Кеті Кессіді), вирішують, що раз він у в'язниці, то їм нічого не загрожує, і тому можна сіяти хаос в Стар-Сіті, Зелена стріла (Девід Ремсі) мобілізує команду, щоб дати їм відсіч.

Серія, яка називається просто «Thanksgiving» («День подяки»), вийде на екрани 24 листопада за українським часом.

27 жовтня 2017,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла» Олівер (Стівен Амелл) і його команда знову зіткнуться з гнівом Чорної сирени (Кеті Кессіді). Він уже думав, що привів все в порядок, як суперлиходійка вирішує атакувати Стар-Сіті з новими силами. Вона спершу спокушає хлопців, а після вбиває їх, за що отримує від Кертіса (Ечо Келлум) прізвисько Чорна вдова. А також промо-ролик показує її бійку з новим Зеленою стрілою (Девід Ремсі).

Серія «Reversal» («Анулювання») вийде на екрани 3 листопада за українським часом.

30 вересня 2017,  20:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий драматичний трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла». У ньому Олівер Квін (Стівен Амелл) слухає пораду від Дезстроука (Ману Беннетт), який говорить, що вони обидва знаходяться в пастці між двох світів: Стріла може бути героєм, якого потребує Стар-Сіті, або бути батьком, якого потребує його син Вілл (Джек Мур). І рано чи пізно йому доведеться зробити вибір. Разом з ними в відео з'являються Чорна сирена (Кеті Кессіді) та нова Чорна канарка (Джуліана Харкві).

Прем'єра 6 сезону «Стріли» відбудеться 12 жовтня. Новий надихаючий трейлер «Супергьорл» дивіться тут.

14 вересня 2017,  18:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер майбутнього сезону серіалу «Стріла» оголошує, що все змінилося. Після трагічних подій на острові Лян Ю Вілла (Джек Мур) переслідують кошмари, і він вважає, що в усьому винен його батько Олівер (Стівен Амелл). Стрілі й самому доводиться непросто, але на його стороні залишився Дезстроук (Ману Беннетт); а також в відео з'являється Чорна сирена (Кеті Кессіді), яка щось підриває, не озираючись.

«Стріла» повернеться на екрани 12 жовтня. Нові трейлери до «Флеша» і «Супергьорл» дивіться тут і тут.

24 липня 2017,  00:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер 6 сезону «Стріли» в основному згадує драматичні події фіналу попереднього, де Олівер (Стівен Амелл) та його син Вілл (Джек Мур) безпорадно спостерігали з катера за тим, як Прометей (Джош Сегарра) підриває острів Ліан Ю з їх друзями і рідними. Але після трейлер показує кілька інтригуючих моментів з майбутніх серій, як бійку нової Чорної канарки (Джуліана Харкві) з Чорної сиреною (Кеті Кессіді), нового вибухонебезпечного лиходія й повернення Дезстроука (Ману Беннетт). Залишається лише гадати, хто з інших вижив...

Фотографії з подій за участю касту «Стріли» на Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Прем'єра 6 сезону відбудеться 12 жовтня.

24 травня 2017,  23:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальній серії 5 сезону серіалу «Стріла» Олівер Квін (Стівен Амелл) збере групу незвичайних союзників, куди увійдуть Дефстроук (Ману Беннетт), Нісса аль Гул (Катріна Ло), Малкольм Мерлін (Джон Барроумен) і Капітан Бумеранг (Нік Тарабей), щоб протистояти Лінчувателю (Джош Сегарра), Чорній сирені (Кеті Кессіді) та їх армії.

Багато кадрів у відмінній якості до заключної серії 5 сезону, яка вийде за українським часом завтра, ви знайдете в нашій галереї.

22 січня 2017,  00:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У майбутній серії 5 сезону «Стріли» Олівер Квін (Стівен Амелл), переживаючи, що Прометей може бути правий в тому, що він — вбивця, тимчасово знайде втіху в поверненні Лорен Ленс (Кеті Кессіді), поки не дізнається, хто вона насправді, а Фелісіті Смоук (Емілі Бетт Рікардс) поклянеться помститися Прометею за смерть Біллі Мелоуна.

Нова серія 5 сезону «Стріли» вийде 25 січня.

29 грудня 2016,  15:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер майбутньої серії серіалу «Стріла» показує повернення Кеті Кессіді в образі Лорел Ленс, якому надзвичайно рада команда Олівера Квіна, але також попереджає, що їх радість затьмарить оглушливий обман. Обережно, спойлери.

Серія, де повернуться Стівен Амелл, Девід Ремсі, Вілла Холленд та Емілі Бетт Рікардс, вийде на екрани 25 січня.

14 травня 2016,  13:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследней серии 2 сезона «Флэша» ожидается очередной кроссовер со «Стрелой», и в ней появится Кэти Кэссиди в образе Черной сирены из параллельной вселенной.

Читати далі...
3 листопада 2015,  14:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вместе с трейлером к новой серии «Стрелы» появилось несколько десятков кадров, предоставляющих первый взгляд (со всех ракурсов) на появление в ней Константина из одноименного сериала.

Читати далі...