Новини серіалів, в яких згадується Каррен Волтерс

27 жовтня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку тижня нас вирішили порадувати не тільки першим поглядом на Джавісію Леслі в образі нової Бетвумен, а й розкрити, як в 3 сезоні супергеройського серіалу «Титани» буде виглядати Червоний ковпак.

Читати далі...
9 вересня 2019,  20:25 | Новини серіалів

У першому фаргменте нового сезону супергеройського серіалу «Титани» Дік Грейсон вирішує з'ясувати стосунки з Джейсоном Тоддом, другим Робіном, за допомогою кулаків.

У світі не може бути два Робіна, і даний фрагмент це підтверджує. Він показує Діка (Брентон Твейтс) і Джейсона (Каррен Волтерс) в їхніх супергеройських костюмах і масках на якомусь старому горищі. Дік запитує Джейсона: «Ти думаєш, що можеш зайняти моє місце?», і починає битися з ним. Джейсон каже йому зупинитися, але той ніби не чує, і тоді другий Робін вирішує заспокоїти його за допомогою газу.

Прем'єра 2 сезону «Титанів» відбулася 6 вересня.

7 серпня 2019,  02:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юний Робін шалено (і нецензурно) радіє своєму поверненню в тизер-трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Титани», знятого за коміксами DC.

Разом з поверненням Робіна (Каррен Волтерс) трейлер показує возз'єднання Діка Грейсона (Брентон Твейтс), Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбоя (Раян Поттер), Яструба (Алан Річсон) і Голубки (Мінка Келлі). Разом з ними в нових серіях з'являться Бетмен (Іен Глен), Аквалед (Дрю Ван Екер), Супербой (Джошуа Орпін), Єрихон (Chella Man) та Спустошниця (Челсі Чжан). Оце весела буде компанія!

А наприкінці відео на пару секунд в кадрі можна побачити знаменитого суперлиходія Дезстроука (Есай Моралес). Як вам його костюм?

Прем'єра 2 сезону «Титанів» відбудеться 6 вересня.

28 вересня 2018,  01:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Робін розповідає, чому він пішов від Бетмена, у другому промо-ролику супергеройського серіалу «Титани».

Серіал «Титани» буде слідувати за Діком Грейсоном (Брентон Твейтс), першим Робіном Бетмена, який приймає рішення залишити службу у Темного лицаря і піти у сольне плавання під псевдонімом Найтвінг. Відео розкриває, що в 2002 році Дік став сиротою, втративши в один день і батька, і матір. Брюс Вейн узяв хлопчика під своє крило і навчив боротися із злочинцями, і Дік каже, що спершу захоплювався Бетменом, але потім почав помічати, що стає дуже схожим на нього, і тому вирішив піти.

Дивіться також промо-ролик «Титани», який показує зустріч Діка зі своєю заміною новим Робіном Джейсоном Тоддом (Каррен Волтерс). Прем'єра серіалу відбудеться в наступному місяці, 12 жовтня.

16 вересня 2018,  00:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишній Робін зустрічає свою заміну і згадує Бетмена в промо-ролику майбутнього супергеройського серіалу «Титани».

На честь Дня Бетмена, який святкується 15 вересня, компанія DC поділилася веселим промо-роликом «Титанів» за участю Діка Грейсона (Брентон Твейтс), першого Робіна, і Джейсона Тодда (Каррен Волтерс), нового Робіна. Тут Джейсон постає у своєму супергеройському костюмі і масці й розповідає Діку, як сильно йому подобається бути помічником Бетмена — Темний лицар навіть дозволяє йому їздити на Бетмобілі. Це засмучує Діка, оскільки його ніхто не пускав за кермо цієї супергеройської машини.

В серіалі «Титани» Дік йде від Бетмена, бере собі псевдонім Найтвінг і збирає свою команду юних супергероїв, щоб боротися із злочинністю в Готемі. Прем'єра серіалу відбудеться 12 жовтня.

19 липня 2018,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно представлений на конвенції San Diego Comic-Con дебютний трейлер супергеройського серіалу від DC «Титани» підтверджує, що він буде похмурим і брутальним.

Читати далі...