Новини фільмів, в яких згадується Кевін Харт

22 лютого 2024,  17:49 | Новини фільмів

Лавреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт вирушає на пошуки «величезного скарбу» разом з «потужною командою» божевільних героїв у першому трейлері науково-фантастичного екшену «Бордерлендз» від режисера Елая Рота.

Читати далі...
30 липня 2022,  15:01 | Новини фільмів

Однією з головних кінопрем'єр тижня в українських кінотеатрах став пригодницький мультфільм для всієї родини «DC Ліга СуперУлюбленців», який критики називають «більшими веселощами, аніж "Ліга Справедливості"».

Читати далі...
28 червня 2022,  14:34 | Новини фільмів

Супергеройський мультфільм від DC та Warner Bros. «DC Ліга СуперУлюбленців» мав вийти у світовий прокат ще у травні, але трохи затримався, і тепер його прем'єра відбудеться 28 липня. У тому числі й в українських кінотеатрах.

Читати далі...
19 червня 2022,  21:28 | Новини фільмів

Нестандартні промо-фотографії науково-фантастичного екшену «Бордерлендс» представляють перший погляд на шістку його головних героїв, серед яких персонажі у втіленні Кейт Бланшетт, Кевіна Гарта та Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
1 червня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Зустрічайте новий веселий дует! Кевін Гарт та Вуді Гаррельсон об'єднуються для шаленої та небезпечної пригоди у першому трейлері комедійного екшену «Людина з Торонто», яким сьогодні поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
6 травня 2022,  11:47 | Новини фільмів

Пес Супермена збирає свою супергеройську команду у новому офіційному трейлері пригодницької анімації для всієї родини «DC Ліга СуперУлюбленців», який є одним із найочікуваніших мультфільмів 2022 року.

Читати далі...
29 березня 2022,  13:45 | Новини фільмів

На честь світової прем’єри «Бетмена» з Робертом Паттінсоном студія Warner Bros. поділилася спеціальним трейлером супергеройського мультфільму «DC Ліга СуперУлюбленців» за участю свого Бетмена, голос якому подарував зірка фантастики «Матриця: Воскресіння» Кіану Рівз.

Читати далі...
30 листопада 2020,  21:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші фотографії зі зйомок комедійного бойовика «The Man from Toronto», головні ролі в якому виконують зірка франшизи «Голодні ігри» Вуді Гаррельсон та зірка «Джуманджі» Кевін Гарт.

Читати далі...
9 грудня 2019,  16:02 | Новини фільмів

Готові до зустрічі з Двантою Клаусом? Новий промо-ролик пригодницької екшен-комедії «Джуманджі: Наступний рівень» вітає нас з наступаючими святами від імені Двейна Джонсона, Кевіна Гарта, Карен Гіллан, Джека Блека і Аквафіни.

Актори збираються разом, щоб записати привітання для своїх шанувальників з усього світу, але Джонсон і не думає їх так просто відпускати Він роздає усім святкові шапки і музичні інструменти й вирішує виконати свою версію пісні «Jingle Bells». І його колеги аж ніяк не в захваті від цього. Особливо Гарт з барабаном, якого Джонсон ще й змушує співати. Зате Блек насолоджується, граючи на гітарі. А режисером всього цього святкового божевілля виступає Нік Джонас.

В український прокат нова глава франшизи «Джуманджі», де також знялися Денні ДеВіто та Денні Гловер, вийде вже у четвер, 12 грудня. Квитки на сеанси «Джуманджі: Наступний рівень» ви знайдете в нашій афіші.

7 грудня 2019,  02:19 | Новини фільмів

Веселий промо-ролик пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень» показує нашу бравую четвірку в новому світі... світі теленовел.

Продовження блокбастера «Джуманджі: Поклик джунглів», яке зняв режисер Джейк Кездан, покаже, як Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт і Джек Блек повернуться до світу небезпечної гри, в якій на цей раз оселився вірус. Щоб підкреслити, що у цей раз все буде зовсім по-іншому, наші герої, опинившись в промо-ролику у світі латиноамериканських мильних опер, драматично заговорили на іспанській мові. Усі, крім Гарта. Через що відео стало ще смішнішим.

Квитки на «Джуманджі: Наступний рівень» ви вже можете придбати на нашому сайті. В український прокат фільм виходить 12 грудня.

28 листопада 2019,  18:37 | Новини фільмів

Вийшов перший ТБ-ролик пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», який говорить про те, що в сиквелі на нас чекають нові герої, нові правила і нові божевільні випробування в світі легендарної відеогри.

Режисер Джейк Кездан зняв продовження свого хіта під назвою «Джуманджі: Поклик джунглів», в якому Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт і Джек Блек стали аватарами захоплюючої, але небезпечної відеогри. На цей раз в грі завівся вірус, і їхні герої потрапили не в ті тіла тепер всередині Джонсона і Гарта сидять не старшокласники, а сварливі Денні ДеВіто і Денні Гловер, що призводить до нових несподіваних сюжетних поворотів.

Дивіться також фінальний український трейлер фільму «Джуманджі: Наступний рівень», який був представлений місяць тому. У кіно з 12 грудня.

31 жовтня 2019,  23:22 | Новини фільмів

Сьогодні відбувся реліз другого і одразу фінального трейлера пригодницько-фентезійного фільму «Джуманджі: Наступний рівень», який ви вже можете подивитися з офіційним українським дубляжем.

У сиквелі хітової кінокартини «Джуманджі: Поклик джунглів» з Двейном Джонсоном, Карен Гіллан, Кевіном Гартом і Джеком Блеком у головних ролях фантастична гра переходить на новий рівень і змінює свої правила. Щоб вижити в її жорстких умовах, героям доведеться приміряти нові несподівані ролі, відкрити нові можливості і кинути виклик новим небезпекам.

Українська прем'єра фільму «Джуманджі: Наступний рівень», режисером якого виступає Джейк Кездан, відбудеться 12 грудня.

10 жовтня 2019,  20:25 | Новини фільмів

Карен Гіллан знову надягла костюм Рубі Раундхаус, щоб знятися в промо-фотосесії для очікуваного пригодницького фільму «Джуманджі: Наступний рівень».

Читати далі...
1 липня 2019,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт і Джек Блек повертаються у світ небезпечної відеогри в офіційному трейлері пригодницько-комедійного фентезі «Джуманджі: Наступний рівень» від Sony Pictures.

У продовженні хітового фільму «Джуманджі: Поклик джунглів» наша улюблена банда повертається, але правила гри змінюються. Коли друзі знову відправляються до світу «Джуманджі», щоб врятувати Спенсера (Алекс Вулф), не всі з них потрапляють у свої аватари тепер в тілах Джонсона і Гарта будуть Денні ДеВіто і Денні Гловер. Гравцям доведеться швидко адаптуватися до незвіданого, що чекає на них в посушливих пустелях, підступних джунглях і засніжених горах, щоб вижити і повернутися додому.

Разом з релізом трейлера стало відомо, що українська прем'єра «Джуманджі: Наступний рівень» відбудеться наприкінці року, 12 грудня.

27 травня 2019,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим займаються ваші собаки, поки вас немає вдома? Дізнайтеся, подивившись смішний український ТБ-ролик мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», чиї допрем'єрні покази в Україні стартували 25 травня.

Читати далі...