Новини серіалів, в яких згадується Майкл Емерсон

26 січня 2018,  17:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 12 серії 6 сезону фантастичного серіалу «Стріла» показує багато вибухів.

Олівер (Стівен Амелл) продовжує воювати з Кейденом Джеймсом (Майкл Емерсон). Один зі своїх опиняється в небезпеці, а у Діни (Джуліана Харкві) та Олівера виникає серйозна суперечка.

Серія «All for Nothing» («Все даремно») вийде на екрани 2 лютого за українським часом.

20 січня 2018,  18:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Машини, світлофори і навіть ліфти стають небезпечними для жителів Старлінг-Сіті в 11 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Синопсис серії повідомляє, що Вільям (Джек Мур) потрапляє під перехресний вогонь, поки Олівер (Стівен Амелл) намагається зупинити Кейдена Джеймса (Майкл Емерсон) за допомогою оригінальної команди Стріли.

Серія «We Fall» («Ми падаємо») вийде на екрани 26 січня за українським часом.

19 січня 2018,  02:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер другої частини 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Поки лиходії на чолі з Кейденом Джеймсом (Майкл Емерсон) готують нову масштабну атаку на жителів Старлінг-Сіті, в команді Зеленої стріли (Стівен Амелл) відбувається розкол. Тепер Олівер працює тільки з Діґґлом (Девід Ремсі) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), а Кертіс (Еко Келлум), Діна (Джуліана Харкві) і Рене (Рік Гонсалес) засновують своє тріо захисників. Тим часом Квентіну (Пол Блекторн) здається, що він помічає в очах Чорної сирени (Кеті Кессіді) проблиски своєї Лорел.

Нова серія «Стріли» вийде за українським часом в цю п'ятницю, 19 січня.

14 січня 2018,  16:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився розширеним промо-роликом 10 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) дізнається один із секретів Кейдена Джеймса (Майкл Емерсон) і збирається виступити проти нього та його армії разом з Діґґлом (Девід Ремсі) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), заявляючи, що у нього немає іншої команди. Тим часом Кертіс (Еко Келлум), Діна (Джуліана Харкві) і Рене (Рік Гонсалес) створюють свою команду, не бажаючи сидіти склавши руки, а Лорел (Кеті Кессіді) вирішує покінчити з Олівером раз і назавжди.

Серія «Divided» («Розділені») вийде на екрани 19 січня за українським часом.