Новини фільмів, в яких згадується Джейсон Райтман

21 березня 2023,  12:26 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony Pictures повідомила про початок знімального процесу продовження науково-фантастичної стрічки «Мисливці на привидів: З того світу», що отримало назву «Мисливці на привидів: Пекельна кухня» («Ghostbusters Hell's Kitchen»).

Читати далі...
9 грудня 2019,  18:53 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Пол Радд відкриває стару пастку для привидів у першому трейлері науково-фантастичного фільму Джейсона Райтмана «Мисливці на привидів: З того світу».

Успадкувавши старий покинутий будинок, родина, яку втілюють Керрі Кун, Маккенна Грейс та Фінн Вулфард, переїздить у маленьке містечко. Їхня поява збігається у часі з надзвичайною активністю паранормальних сил, які перевертають звичне життя довкола з ніг на голову. Час настав! Нове покоління мисливців на привидів має будь що з’ясувати природу таємничого спадку і ліквідувати наслідки небувалих масштабів!

Разом з релізом трейлера стало відомо, що в українські кінотеатри пригода «Мисливці на привидів: З того світу» прибуде наступного літа, 9 липня.

17 січня 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив перший тизер паранормальної комедії «Мисливці за привидами 3», яка буде продовженням оригінальної дилогії, а не нещодавнього перезапуску.

Читати далі...
27 жовтня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер політичної драми «Лідер перегонів», в якій знялися номінанти на премію «Оскар» Г'ю Джекман і Віра Фарміга та лауреат «Оскара» Дж.К. Сіммонс.

Нова картина режисера Джейсона Райтмана, якого також було номіновано на «Оскар», розповість історію злетів та падінь сенатора Гері Харта, роль якого виконує Джекман. Під час президентських виборів 1988 року в США він майстерно захопив уяву молодих виборців і безсумнівно був лідером цих перегонів, але один невірний крок, одна коротка інтрижка — і блискуча передвиборна кампанія основного кандидата котиться в прірву, а він та його сім'я опиняються в центрі гучного скандалу.

Дивіться також перший український трейлер «Лідер перегонів». У кінотеатри України фільм Райтмана прибуде 17 січня 2019 року.

14 вересня 2018,  21:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український трейлер біографічної драми «Лідер перегонів», в якій зірка «Логана» і «Найвеличнішого шоумена» Г'ю Джекман претендує на пост президента США.

«Лідер перегонів» покаже злети і падіння сенатора Ґері Гарта (Джекман), який майстерно захопив уяву молодих виборців і, без сумнівів, був лідером президентських виборів 1988 року в США. Та один невірний крок, одна коротка інтрижка — і блискуча передвиборча кампанія основного кандидата котиться у прірву.

Компанію Джекману в цій історіі складуть Віра Фарміга і Дж.К. Сіммонс.

Українська прем'єра нової картини Джейсона Райтмана, на чиєму рахунку є 4 номінації на премію «Оскар», відбудеться 17 січня 2019 року.

30 серпня 2018,  20:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман постає в образі скандального американського сенатора в першому трейлері біографічної драми «Головний кандидат», де звучить знаменита пісня Ніни Сімон «Sinnerman».

Події «Головного кандидата» будуть розвиватися в 1988 році під час президентської кампанії американського сенатора Гері Харта. Він був головним претендентом на пост президента США, але зняв свою кандидатуру, коли журналісти сфотографували його, одруженого чоловіка, в компанії іншої жінки і повідомили, що у нього з нею роман.

Дружину Харта Лі втілює номінантка на премію «Оскар» Віра Фарміга. Координатора його кампанії грає лауреат «Оскара» Дж.К. Сіммонс.

На наступному тижні новий фільм режисера Джейсона Райтмана, який прославився завдяки картинам «Джуно» і «Мені б у небо», буде представлений на кінофестивалі в Торонто. У світовий прокат «Головний кандидат» вийде в листопаді.

17 квітня 2018,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маккензі Девіс називає Шарліз Терон «чудовою мамою» в дебютному фрагменті драматичної комедії Джейсона Райтмана «Таллі».

Терон втілює матір трьох дітей, включаючи новонародженого малюка, яка дуже стомлюється на цій «цілодобовій роботі». Одного разу брат (Марк Дюпласс) підносить їй незвичайний подарунок у вигляді няні на ніч Таллі (Девіс). Спершу головна героїня з обережністю ставиться до цієї екстравагантної дівчини, проте, як показує даний фрагмент, з часом вони стають дуже близькими і заводять відверті розмови.

Дивіться також другий трейлер фільму «Таллі». У кіно з 24 травня.

12 березня 2018,  12:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер драматичної комедії «Таллі» з лауреаткою «Оскара» Шарліз Терон у головній ролі.

У новій картині від режисера «Джуно» Джейсона Райтмана Терон втілює багатодітну матір Марло, чиє життя складається з кругообігу пелюшок, годування й дитячих криків. Помітивши, як їй важко, брат Марло Крейг (Марк Дюпласс) підносить їй оригінальний подарунок — нічну няню, яка наглядатиме за дітьми, щоб батьки змогли виспатися. Спершу Марло не в захваті від цієї ідеї, але коли її нерви опиняються на межі, вона погоджується впустити в своє життя няню Таллі (Маккензі Девіс), яка стає її рятівницею.

Українські глядачі зможуть побачити фільм «Таллі», який написала володарка «Оскара» Діабло Коуді, в кінотеатрах з 24 травня.

11 січня 2018,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася тизер-трейлером нової драматичної комедії Джейсона Райтмана «Таллі».

Фільм присвячений материнству в 2018 році і розповідає історію Марло (володарка премії «Оскар» Шарліз Терон), матері трьох дітей, один з яких новонароджений. Вона закопується в пляшечках, сумішах і памперсах, як раптом на її порозі з'являється няня Таллі (Маккензі Девіс), яка нагадує сучасну Мері Поппінс.

У світовий прокат кінокартина від творців «Джуно» і «Бідна багата дівчинка» вийде в квітні.