Новини фільмів, в яких згадується Наріман Алієв

20 вересня 2019,  23:10 | Новини фільмів

Нарешті ми можемо побачити трейлер драматичної кінострічки Нарімана Алієва «Додому», яка в цьому році увійшла до конкурсної програми «Особливий погляд» Каннського кінофестивалю і отримала Гран-прі на Одеському кінофестивалі.

Фільм «Додому» розповість історію кримського татарина Мустафи (Ахтем Сеітаблаєв), у якого помирає первісток. Батько приїжджає до Києва, куди його два сини поїхали після анексії Криму, щоб повернути молодшого сина додому, а старшого поховати на батьківщині в Криму згідно з мусульманськими традиціями.

В український прокат драма «Додому», яка нещодавно була визнана кращим фільмом на міжнародному кінофестивалі в Бухаресті, вийде 7 листопада.

Раніше на цьому тижні був представлений епічний трейлер історичного бойовика «Захар Беркут», де Сеітаблаєв виступає в ролі режисера.

29 серпня 2019,  21:09 | Новини фільмів

На честь Дня незалежності Спілка кінокритиків України оголосила десятку найкращих українських фільмів останніх 10 років, куди увійшло 3 фільми режисера Сергія Лозниці і 2 фільми жінок-режисерів Кіри Муратової та Марини Степанської.

Читати далі...