Новини, в яких згадується Джастін Чемберс

22 вересня 2019,  13:39 | Новини серіалів

Телеканал ABC поділився повноцінним трейлером 16 сезону своєї хітової медичної драми «Анатомія пристрасті», на рахунку якої є 2 премії «Золотий глобус» та 4 премії «Еммі».

У прем'єрній серії Мередіт (Еллен Помпео), Алекс (Джастін Чемберс) та Річард (Джеймс Пікенс мол.) повинні зіткнутися з наслідками, після того як Бейлі (Шандра Вілсон) звільняє їх з лікарні Grey Sloan за шахрайство зі страховкою. Після свого зникнення в тумані Джексон (Джессі Вільямс) допомагає людині в небезпечній ситуації, поки його відносини з Меггі (Келлі МакКрірі) опиняються на новому перехресті. Тим часом Том (Грег Джерманн) отримує нові обов'язки в лікарні, що дивує інших лікарів.

Серія отримала драматичну назва «Nothing Left to Cling To» («Немає за що більше чіплятися») і вийде на екрани 27 вересня за українським часом.

6 вересня 2019,  15:44 | Новини серіалів

Мередіт Грей відправляється на виправні роботи в новому і місцями веселому промо-ролику 16 сезону медичної драми «Анатомія пристрасті».

Перший промо-ролик 16 сезону показав напружений момент, коли Мередіт (Еллен Помпео) прийшла провідати ДеЛюку (Джакомо Джіанніотті) у в'язниці і сказала йому, що вона в усьому зізнається. І тепер ми бачимо, що вона дотрималася свого слова і тепер прибирає сміття на узбіччі дороги під наглядом офіцера. Тим часом Бейлі (Шандра Вілсон) повідомляє в лікарні своїм шокованим колегам, що «у зв'язку з кримінальною діяльністю», Мередіт, Алекс (Джастін Чемберс) та Річард (Джеймс Пікенс мол.) більше там не працюють.

До прем'єри 16 сезону серіалу «Анатомія пристрасті» залишилося усього 3 тижні — вона відбудеться 26 вересня.

14 вересня 2018,  18:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер 15 сезону знаменитої медичної драми «Анатомія пристрасті» обіцяє вибуховий любовний трикутник.

Під час двогодинної прем'єри 15 сезону доктори лікарні Grey Memorial Sloan будуть змагатися за нову посаду. Мередіт (Еллен Помпео) відволікають інші думки (про Делюку (Джакомо Джіанніотті)!), і вона щосили намагається сконцентруватися на роботі. Меггі (Келлі МакКрірі) дізнається великий секрет Тедді (Кім Рейвер), поки Амелія (Катеріна Скорсоне) та Овен (Кевін МакКідд) намагаються розібратися у своїх стосунках. Тим часом медовий місяць Алекса (Джастін Чемберс) і Джо (Камілла Ладдінгтон) проходить не так, як вони планували.

Прем'єра 15 сезону «Анатомії пристрасті» відбудеться 27 вересня.

3 вересня 2018,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер популярної медичної драми «Анатомія пристрасті» Кріста Вернофф розповіла, що незважаючи на те, що темою 15 сезону буде кохання, в ньому також будуть присутні «криваві і потворні речі».

Читати далі...
12 вересня 2016,  17:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Невеликий, але дуже напружений промо-ролик першої серії 13 сезону «Анатомії Грей» представляє перший погляд на важкі наслідки, що очікують на Алекса (Джастін Чемберс), який побив ДеЛюку (Джакомо Джіанніотті) до напівсмерті. Чи видасть його Мередіт (Еллен Помпео)?

Серіал повертається 22 вересня.