Новини, в яких згадується Еллен ДеДженерес

10 жовтня 2020,  22:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат вийшов очікуваний костюмований фільм Армандо Іаннуччі «Історія Девіда Копперфілда», головну роль в якому виконує Дев Патель. І якщо ви ще не знаєте цього талановитого актора, саме час це виправити.

Читати далі...
2 листопада 2019,  14:58 | Новини зірок

Зірка «Гри престолів» і «Аквамена» Джейсон Момоа вирішив на честь Геловіна вбратися на шоу «Еллен» королем рок-н-ролу Елвісом, і його крутий вихід, який створив ажіотаж не менший за той, якщо б вийшов сам Елвіс, дивіться у відео нижче.

Зараз Момоа зайнятий прес-туром свого нового постапокаліптичного серіалу «Дивись» («Бачити»), де він виконує головну роль. Під час спілкування з ведучою Еллен ДеДженерес актор зізнався, що «злегка одержимий Елвісом» і «ріс на його піснях». Момоа дуже впевнено почуває себе в його костюмі, оскільки вже одного разу наряджався королем рок-н-ролу вперше він примірив образ Елвіса в 19 років, коли переїхав до Лос-Анджелеса і знімався в телесеріалі «Рятувальники Малібу». Тоді Момоа в схожому костюмі відправився на вечірку в особняк Playboy.

Прем'єра науково-фантастичного серіалу «Дивись» відбулася 1 листопада на новому стримінговому сервісі Apple TV+.

1 листопада 2019,  01:30 | Новини зірок

У телеведучої Еллен ДеДженерес є весела — для неї, не для її гостей — традиція лякати акторів та актрис під час інтерв'ю на своєму шоу. І на честь Геловіна її новою жертвою стала номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Ронан прийшла на шоу Еллен, щоб розповісти про свій новий фільм «Маленькі жінки», який виходить в український прокат 30 січня 2020 року. Спочатку вони говорили про те, що Ронан нарешті отримала в цьому році свої водійські права і тепер може їздити сама, куди захоче, хоча її лякає кількість машин на дорогах в Лос-Анджелесі; обговорили нову стрижку її собаки Френ, а коли Еллен підвела до теми Геловіна, на актрису чекали два страшні сюрпризи.

Але рекордсменом шоу з переляку залишається зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон, яку Еллен одного разу налякала цілих три рази.

20 жовтня 2019,  15:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового американського ситкому «Друзі» Дженніфер Еністон приєдналася до світу Instagram и для свого першого поста покликала всіх своїх друзів.

Читати далі...
3 березня 2019,  02:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Баффі – переможниця вампірів» Сара Мішель Геллар повертається на телебачення, щоб зіграти головну роль у міні-серіалі «Іноді я брешу» з інтригуючим сюжетом.

Читати далі...
4 березня 2018,  00:27 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На экраны вышел «Красный воробей» с Дженнифер Лоуренс в главной роли, а значит актриса отправилась в очередной веселый пресс-тур, который оказался наполненным ромом и безумными историями.

Читати далі...
11 січня 2018,  21:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Еллен запросила на своє шоу двох австралійських акторів Кріса Гемсворта і Марго Роббі й влаштувала їм вікторину про Австралію.

Актори, найбільш відомі завдяки ролям супергероя Тора зі світу Marvel і суперлиходійки Харлі Квінн зі світу DC, надягли костюми кенгуру й відповідали на питання про те, в якому дитячому серіалі Роббі зіграла з Ліамом ГемсвортомСлон і принцеса»), де народилася Ніколь Кідман (Гонолулу), де живе Гемсворт і котра зараз година в Австралії. За результатами Еллен, в поєдинку переміг Гемсворт.

У листопаді Гемсворта можна було побачити в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», а в лютому на екрани вийде байопік «Я, Тоня», за який Роббі була номінована на «Золотий глобус».

2 листопада 2017,  12:31 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Супер Майка» Ченнінг Татум замінив Джиммі Кіммела в новому випуску його передачі «Джиммі Кіммел в прямому ефірі». Актор дуже переживав, перед тим як увійти в студію до публіки в якості ведучого, і тут з'явилася Еллен й дала йому цінну пораду — просто танцюй. Татум її послухав, і в результаті вийшов один з його найкращих танцювальних номерів, де компанію танцюристу склали закулісні працівники шоу.

У вересні на екрани вийшли два нових фільми з Татумом — кримінальна комедія «Удача Лохана» та шпигунський екшн «Кінгсман: Золоте кільце».

23 вересня 2017,  03:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуча Еллен ДеДженерес дуже любить на своєму шоу перевіряти нерви зірок, лякаючи їх людьми в костюмах, які вистрибують звідкись або підкрадаються до гостей. Цього разу дісталося зірці «Американської історії жахів» Сарі Полсон, яка, незважаючи на те, що грає в самому страшному серіалі сучасності, не любить лякатися. Еллен вдалося налякати її цілих три рази. Після цього актриса навряд чи повернеться на її шоу.

Зараз Полсон можна побачити в 7 сезоні «Американської історії жахів», чия четверта серія вийде 26 вересня.

11 травня 2017,  01:08 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Бредлі Купер взяв на шоу Елен Дедженерес в руки тезку свого персонажа Ракети (англ. «Rocket» — ракета, ракетка) й зіграв разом з ведучою в нову гру — космічний теніс. Влучивши м'ячем більше 5 разів по планетам на стенді, він заробив для своєї благодійної організації Bradley Charles Cooper Foundation, заснованої на честь його батька, $10 тисяч.

Кілька місяців тому актор став батьком дочки Лії, яку народила йому модель Ірина Шейк. В образі Ракети Купер повернувся в «Вартових Галактики 2», які вже йдуть в українських кінотеатрах.

2 лютого 2017,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Він — привабливий мільйонер з темним секретом і в перуці, вона — працівниця фірми канцтоварів Staples з шикарними накладними грудьми. Це було кохання з першого погляду... Зірка еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» Джеймі Дорнан навіть не підозрював, яким сміховинним комедійним скетчем обернеться його похід на шоу Еллен Дедженерес.

Побачити Дорнана в образі Крістіана Грея ви зможете в кіно з 9 лютого.

3 листопада 2016,  12:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» і зірка «Фантастичних звірів» Едді Редмейн під час відвідування шоу Еллен Дедженерес прийняв виклик ведучої та зіграв з нею в шаради, де йому довелося показати 9 тварин за 1 хвилину. Вийшло досить розважальне видовище, яке напевно підніме ваш настрій в цей четвер.

Побачити актора на великому екрані в «Фантастичних звірях» можна буде вже через два тижні!

30 червня 2016,  01:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«В поисках Дори» уже вовсю покоряет большие экраны мира, и если вам также данный сиквел, которого пришлось ждать целых 13 лет, пришелся по душе, предлагаем ознакомиться с интересными фактами о нем.

Читати далі...
13 червня 2016,  22:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе в украинских кинотеатрах выходит долгожданный пиксаровский сиквел «В поисках Дори», поэтому самое время ближе познакомиться с его новыми героями и вспомнить старых персонажей.

Читати далі...
8 червня 2016,  17:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Главная героиня и ее новый друг осьминог Хэнк мило отдыхают на суше на новых постерах к пиксаровскому мультфильму «В поисках Дори».

Читати далі...