Новини, в яких згадується Дональд Трамп

Рецензія на фільм «Не дивіться вгору»
Божевільна сатира про наші божевільні часи
18 січня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія, спричинена вірусом COVID-19, назавжди змінила наш світ, перевернувши життя кожного з нас із ніг на голову. І, звичайно, оскільки мистецтво часто є імітацією та відображенням реального життя, ця вельми апокаліптична тема швидко знайшла своє відображення в телесеріалах, оскільки телебачення завжди швидше реагує на все, що відбувається у світі, ніж кінематограф. Багато серіалів за останні пару років по-своєму розповідали про життя в розпал пандемії, тоді як кінематограф в основному намагався випустити в кінотеатри ті фільми, що були зняті ще до того, як наше життя перевернулося, або ж повністю ігнорували наявність пандемії, залишаючи її за кадром і пропонуючи глядачам втечу від реальності в чудовий та казковий світ, де все, як і раніше, добре та просто. А потім за справу взявся лауреат премії «Оскар» Адам МакКей і написав геніальний сценарій, в якому пандемію коронавірусу він замінив метафорою комети, що збирається знищити все життя на Землі. І в результаті на світ з'явилася блискуча й глибока сатирична стрічка «Не дивіться вгору» з акторським складом, якому позаздрить сам Квентін Тарантіно.

Читати далі...
5 січня 2021,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці 2020 року стримінгова платформа Netflix представила комедійний фільм «2020, тобі кінець!» («Death to 2020»), який висміював різні скандальні події минулого року. І одна його сцена за участю зірки серіалу «Друзі» Лізи Кудроу сама по собі стала скандалом.

Читати далі...
15 грудня 2020,  17:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже у цю середу, 16 грудня, українські глядачі зможуть побачити на великих екранах довгоочікуваний супергеройський екшен від Warner Bros. і DC «Диво-жінка 1984». У передчутті прем'єри вирушаємо за лаштунки другої пригоди наймогутнішої супергероїні даного кіновсесвіту у втіленні Галь Гадот.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Борат 2»
Як Саша Барон Коен показав середній палець (Мак)Дональду Трампу
26 жовтня 2020,  21:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2020 році на людство в цілому звалилося чимало випробувань, як масштабні пожежі, всесвітня пандемія коронавірусу та спровокована ним економічна криза, яка зокрема сильно вдарила по кінематографу. Багато гучних прем'єр Голлівуд продовжує переносити на 2021 рік у надії, що 1 січня коронавірус чарівним чином кудись подінеться, і тут стримінгова платформа Amazon несподівано випускає сиквел скандальної комедії 2006 року «Борат», де Саша Барон Коен зіграв найбожевільнішого репортера-троля в історії людства, який повертається на екрани, щоб висміяти нинішній уряд США та познайомити світ зі своєю чудовою дочкою.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарне комедійне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» повертається на телеекрани з вибухом, який забезпечить сам Джим Керрі!

Читати далі...
27 квітня 2020,  20:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Карантин не завадив лауреату премії «Оскар» Бреду Пітту і легендарному комедійному шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» зняти один з найкращих сатиричних скетчів всіх часів. І в ньому, звичайно, не обійшлося без тонкого тролінгу Дональда Трампа.

Читати далі...
30 березня 2020,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Назад у майбутнє» Майкл Дж. Фокс повертається на екрани в образі хитрого адвоката Луїса Каннінга в трейлері 4 сезону юридичної драми «Гарна боротьба», де також є більш ніж достатньо комедії.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Сенсація»
Коли жінки каналу Fox News заговорили
13 лютого 2020,  02:38 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо про скандал з Гарві Вайнштейном, який вибухнув в жовтні 2017 року, коли найвпливовішого продюсера Голлівуду публічно звинуватили в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях 80 жінок. Але цих відважних одкровень могло б і не статися, якби в липні 2016 року група жінок телеканалу Fox News не набралася хоробрості і не ризикнула своєю роботою і кар'єрою, щоб розповісти жахливу правду про іншого тирана – керівника каналу Роджера Айлза. Так вибухнув скандал, який став основою біографічного фільму «Сенсація», що на вихідних отримав 1 премію «Оскар».

Читати далі...
27 січня 2020,  19:01 | Новини фільмів

Поки в США триває суд щодо імпічменту президента Дональда Трампа, режисер Джон Стюарт представляє перший трейлер своєї сатиричної комедії на сучасну американську політику «Irresistible».

Фільм «Irresistible» розповість про консультанта демократичної партії Гері Зіммера (номінант на премію «Оскар» Стів Карелл), який вирішує допомогти полковнику морської піхоти у відставці (лауреат премії «Оскар» Кріс Купер) стати мером невеликого міста в штаті Вісконсін. У трейлері Гері вирушає на ферму до свого кандидата і незабаром після початку кампанії стикається зі своєю опоненткою з партії республіканців (номінантка на премію «Золотий глобус» Роуз Бірн), яка не зупиниться ні перед чим, щоб потопити Гері і його кандидата.

Продюсерами цієї політичної комедії виступають володарі премії «Оскар» Бред Пітт і Деде Гарднер. Прем'єра фільму «Irresistible» відбудеться у травні.

10 січня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який вийшов учора, розкрив, як актор Юен МакГрегор виглядатиме в образі суперлиходія Чорна маска.

Читати далі...
21 квітня 2019,  03:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні юридичної драми «Гарна боротьба», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Еммі», до її чудового касту приєднався зірка серіалу «Майстри сексу» Майкл Шин.

У нових серіях спін-оффу «Гарної дружини» життя юридичної фірми Reddick, Boseman & Lockhart струсоне новий персонаж — ексцентричний адвокат Роланд Блам, якого зіграє Шин. Трейлер показує, як його пізно ввечері знаходить в своєму кабінеті Дайан Локхарт (Крістін Баранськи), і Роланд відчуває себе там як вдома. Він буде вести з Майєю (Роуз Леслі) нову справу, і Майя вже чекає не дочекається, коли закінчиться суд, і вони попрощаються назавжди. Тим часом Едріан (Делрой Ліндо) та Ліз (Одра Макдональд) дивляться в майбутнє фірми і вирішують на випадок перемоги Дональда Трампа у 2020 році найняти побільше білих юристів, що обурює Лукку (Каш Джамбо), яку біла жінка в парку приймає за няню.

Прем'єра 3 сезону «Гарної боротьби» відбулася 14 березня, так що ви вже можете подивитися половину його серій онлайн.

Рецензія на фільм «Влада»
Щось підгоріло на кухні Вашингтона
20 лютого 2019,  02:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весь світ знає про теракт, що стався в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року, і війну США з Іраком, що послідувала за цим, але мало хто знає, що за цією війною стояв не тільки Джордж Буш-молодший, а цілий апарат людей, яких очолював віце-президент США Дік Чейні. Режисер Адам МакКей справедливо припустив, що про нього мало хто чув, тому вирішив просвітити маси, знявши біографічне кіно «Влада», де разом з вівісекцією загадкової постаті віце-президента Чейні він відкриває завісу над закулісними інтригами людей у владі, які, прикриваючись демократією, без зайвого шуму стають унітарними правителями.

Читати далі...
27 січня 2019,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл і творець знаменитого серіалу «Офіс» Грег Деніелс готують нову багатосерійну комедію «Space Force», чиї дії будуть розвиватися у відкритому космосі.

Серіал «Space Force» («Космічний загін») буде комедією про роботу, натхненною ідеєю президента США Дональда Трампа створити шосту гілку армії: космічний спецзагін. Його перший тизер, яким поділився стримінговий сервіс Netflix, повідомляє, що метою нової армійської сили буде «захист супутників від нападів» та «виконання інших завдань, пов'язаних з космосом», чи «щось у цьому дусі». Персонажі серіалу будуть самі намагатися розгадати, що це за важливі космічні завдання.

Прем'єра ситкому «Space Force», головну роль в якому виконає Карелл, очікується пізніше у 2019 році.

11 січня 2019,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятий тиждень поспіль зірка серіалу «База Куантіко» і комедії «Рятувальники Малібу» Пріянка Чопра знаходиться на вершині рейтингу найпопулярніших акторів і актрис у соцмережах.

Читати далі...
2 жовтня 2018,  20:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Белл була головним голосом серіалу «Пліткарка», де з 2007 по 2012 рік зачитувала найскандальніші чутки про багатих жителів верхнього Іст-Сайда. А тепер прийшов час твітів Дональда Трампа.

Минулого тижня на велику радість шанувальників «Пліткарки» американський телеведучий Сет Майєрс попросив Белл зачитати твіти нинішнього президента США на своєму ток-шоу «Пізньої ночі з Сетом Майєрсом». Актриса з радістю виконала це прохання, прочитавши повідомлення Трампа в дусі закадрового голосу «Пліткарки», і в кінці кожного з них додала свою знамениту фразу «XOXO, Gossip Girl» («Цілую вас, Пліткарка»).

Белл також відома завдяки детективному серіалу «Вероніка Марс», який повернеться на екрани в 2019 році з міні-сезоном.