Новини, в яких згадується Елвіс Преслі

19 січня 2024,  00:49 | Рецензії | Автор: Єлизавета Сушко

До українського прокату дісталася нова режисерська робота Софії Копполи – «Прісцилла». Це вже девʼятий повнометражний фільм режисерки, але її досі можуть приписувати до відомого в кіносвіті батька. Натомість Софія дала голос жінці, яка все життя була в тіні чоловіка. І не простого чоловіка, а короля Америки — Елвіса Преслі. На основі мемуарів Прісцилли знято стрічку про знайомство та життя пари в неофіційних стосунках і недовготривалому шлюбі. Про те, як дівчинка виросла у жінку та побачила чого насправді жадає від життя, Коппола фільмує у сталому з 1999 році стилі.

Читати далі...
6 лютого 2023,  19:12 | Новини серіалів

Платформа Netflix представила тизер-трейлер свого пригодницького мультсеріалу «Агент Елвіс», де головного героя озвучить лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
30 червня 2022,  09:40 | Новини фільмів

Головною прем'єрою цього тижня можна без перебільшення назвати музичний фільм «Елвіс» режисера База Лурмана, який розповість історію життя легендарного Елвіса Преслі, короля рок-н-ролу та однієї із найбільш знакових постатей американської музики.

Читати далі...
24 травня 2022,  01:00 | Новини фільмів

Актор Остін Батлер продовжує підкорювати нас своїм фантастичним перетворенням на легендарного короля рок-н-ролу у другому трейлері біографічного фільму «Елвіс», режисером якого є Баз Лурман.

Читати далі...
12 травня 2022,  10:35 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний фрагмент очікуваного біографічного фільму «Елвіс», де роль короля рок-н-ролу втілить актор Остін Батлер. І він має всі шанси отримати за своє перевтілення премію «Оскар».

Читати далі...
2 листопада 2019,  14:58 | Новини зірок

Зірка «Гри престолів» і «Аквамена» Джейсон Момоа вирішив на честь Геловіна вбратися на шоу «Еллен» королем рок-н-ролу Елвісом, і його крутий вихід, який створив ажіотаж не менший за той, якщо б вийшов сам Елвіс, дивіться у відео нижче.

Зараз Момоа зайнятий прес-туром свого нового постапокаліптичного серіалу «Дивись» («Бачити»), де він виконує головну роль. Під час спілкування з ведучою Еллен ДеДженерес актор зізнався, що «злегка одержимий Елвісом» і «ріс на його піснях». Момоа дуже впевнено почуває себе в його костюмі, оскільки вже одного разу наряджався королем рок-н-ролу вперше він примірив образ Елвіса в 19 років, коли переїхав до Лос-Анджелеса і знімався в телесеріалі «Рятувальники Малібу». Тоді Момоа в схожому костюмі відправився на вечірку в особняк Playboy.

Прем'єра науково-фантастичного серіалу «Дивись» відбулася 1 листопада на новому стримінговому сервісі Apple TV+.

Рецензія на фільм «Зомбіленд: Подвійний постріл»
Брава четвірка знову мочить зомбі
23 жовтня 2019,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли в 2009 році в США стався спалах жахливого вірусу, що перетворив основну частину населення на кровожерних зомбі, доля звела разом чотирьох людей, які вирішили триматися разом, щоб вижити. Згодом вони перетворилися на дуже дисфункціональну, але люблячу родину, і тепер усі разом колесять американськими просторами, б'ють зомбі і шукають місце, яке могли б назвати своїм домом. Ви готові до душевного возз'єднання з ними?

Читати далі...
28 вересня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Канал The CW поділився божевільним трейлером 3 сезону своєї дуже драматичної мильної опери «Династія», де герої піднімають тост за нові початки. Але не для всіх ці початки будуть позитивними.

У свіжому трейлері Феллон Керрінгтон (Елізабет Гілліс) показує свій характер на новому званому вечорі і виступає перед широкою аудиторією, в якій перебуває її батько Блейк (Грант Шоу). Тим часом Сем (Рафаель Де Ла Фуенте) та Джозеф (Алан Дейл) косплеять Елвіса і капітана Пікарда з «Зоряного шляху», а Домінік (Майкл Мішель) заявляє, що «династія Керрінгтонів змінюється» і що «тепер вона буде на вершині». Також трейлер представляє перший погляд на нову Крістал, яку тепер грає Даніелла Алонсо («Школа виживання», «За вовчими законами»).

Прем'єрна серія 3 сезону «Династії» вийде 12 жовтня за українським часом.

4 травня 2019,  23:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятеро головних актрис хітового серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Зої Кравіц і Лора Дерн знялися в стильній ретро-фотосесії для червневого випуску журналу Instyle.

Читати далі...
6 березня 2018,  22:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої відправляються рятувати рок-н-рол в 14 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Легенди разом з Воллі Вестом (Кейнан Лонсдейл) потрапляють в Мемфіс 1954 року, де зустрічають самого короля рок-н-ролу Елвіса. Дізнавшись, що Деміен (Ніл МакДонаф) і Нора (Кортні Форд) хочуть влаштувати за допомогою його музики масові заворушення, команда вирішує перешкодити Даркам любою ціною і врятувати кар'єру співака.

Серія «Amazing Grace» («Дивовижна благодать»), яку назвали на честь однієї зі знаменитих пісень Елвіса, вийде на екрани 13 березня за українським часом.

22 жовтня 2016,  15:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладатель «Оскара» Леонардо ДиКаприо присмотрел себе новый проект, которым будет байопик о Сэме Филлипсе, продюсере короля рок-н-ролла Элвиса Пресли.

Читати далі...