Новини, в яких згадується Патрік Ф'юджит

23 лютого 2023,  22:19 | Новини серіалів

Наступною роботою після минулорічного супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для акторки Елізабет Олсен стане міні-серіал «Любов і смерть» від платформи HBO Max.

Читати далі...
10 квітня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший офіційний трейлер романтичної комедії «Алекс і список», раніше відомої як просто «Список».

Милий і скромний дресирувальник собак Алекс (Патрік Фьюджіт) закоханий в розумну, талановиту й у всіх сенсах чудову жінку Кетрін (Дженніфер Моррісон). Кетрін обожнює його почуття гумору, чесність і здатність слухати. Вирішивши зробити їй пропозицію, Алекс виявляється приголомшеним докладним списком його «поліпшень» від Кетрін. Вона вважає, що зміна недоліків Алекса зробить їх ідеальною парою. Алекс спочатку інстинктивно відкидає список, проте з появою загрози у вигляді нового конкурента все ж вирішує виконати умови Кетрін. Керуючись порадами друга дитинства Дейва (Едді Кей Томас), найкращої подруги Лілі (Карен Гіллан) та її чоловіка Майкла (Аарон Стетон), Алекс переглядає свої переконання, цінності та погляди на світ.

В американський прокат новий фільм Гарріса Голдберга, чиєю попередньою роботою є комедія «Безпомічний» з Меттью Перрі, вийде в травні.