Новини, в яких згадується Джамала

13 квітня 2022,  17:35 | Новини зірок

Відома українська співачка Настя Каменських (NK) вирушила на іспанське телебачення, щоб взяти участь у благодійному концерті на підтримку українців «Unidos por la paz: Ucrania en el corazón» («Єдині в ім'я миру: Україна в серці»). І зустрілася там із Джамалою.

Читати далі...
31 березня 2022,  18:25 | Новини зірок

Вчора у Великій Британіі відбувся масштабний благодійний концерт на підтримку України, в рамках якого виступили лауреатка «Євробачення» Джамала, відомі британські виконавці Ед Ширан і Том Оделл, популярна американська співачка Каміла Кабельо та екс-учасниця гурту Spice Girls Емма Бантон.

Читати далі...
30 червня 2020,  01:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісенний конкурс «Євробачення», який щорічно проходить в Європі з 1956 року і збирає на одній сцені найталановитіших і найяскравіших виконавців з різних країн, в цьому році було скасовано у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу, і, як не дивно, у стримінгової платформи Netflix був запасний план з цього приводу (який ніяк не можна було передбачити). Вона зняла музичну комедію про цей конкурс, назвавши її епічно «Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga».

Читати далі...
29 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня на стримінговій платформі Netflix відбулася прем'єра музичної комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», в якій в несподіваному камео з'явилася українська співачка Джамала.

Читати далі...
23 березня 2020,  18:44 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джамала продовжує радувати нас на карантині своїми каверами з імпровізованої домашньої студії, і вчора вона виконала пісню Бейонсе «OTHERSIDE», яка увійшла до саундтреку діснеївського фільму «Король Лев».

Читати далі...
21 березня 2020,  21:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Надихнувшись творчістю Біллі Айліш, українська співачка Джамала виконала двома зворушливий кавер на її нову композицію «No Time To Die», яка стала головною піснею ювілейного фільму про Джеймса Бонда «007: Не час помирати».

Читати далі...
26 листопада 2018,  02:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українським голосом гонщиці Інжекти в мультфільмі «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» стала народна артистка України Джамала.

Новий український ТБ-ролик сиквела «Ральфа Руйнівника» представляє круту гонщицу Інжекту (Shank), яку в оригіналі озвучує зірка «Форсажів» і «Диво-жінки» Галь Гадот, а для українських глядачів обдарувала своїм голосом співачка Джамала. Інжекта є головною героїнею екстремальної мережевої гри «Перегони смерті», куди під час своєї подорожі по Інтернету потрапляють Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман).

Чому новий мультфільм від студії Disney є однією з найкращих анімаційних картин 2018 року, читайте в нашій рецензії на «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Квитки на сеанси «Ральф Руйнівник 2» ви знайдете в нашій афіші.

Рецензія на мультфільм «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі»
Як Ральф і Ванілопа підкорили Інтернет
21 листопада 2018,  04:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2012 році студія Disney вирішила згадати 1980-ті й показати глядачам приховане життя персонажів популярних відеоігор, які щодня займаються на екранах ігрових автоматів одним і тим же, але коли ніхто не грає в їхню гру, вони подорожують по іншим іграм і весело проводять час. Ця тема виявилася настільки популярною, що принесла першому «Ральфу Руйнівнику» номінацію на «Оскар», і через 6 років на екрани виходить його продовження, в якому поганий хлопець з відеоігри Ральф Руйнівник і його найкраща подруга гонщиця Ванілопа відправляються у величезний і захоплюючий світ Інтернету, де їхній дружбі доведеться пройти серйозне випробування.

Читати далі...
14 березня 2018,  16:14 | Новини фільмів

З 7 березня на екрани вийшов перший анімаційний повнометражний фільм студії Animagrad (FILM.UA Group) «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», який за результатом першого вікенду встановив рекорд серед українських кінотеатральних релізів – мультфільм подивились 285 784 глядачів, а зібрав він 21 489 581 гривень.

Читати далі...
8 березня 2018,  20:45 | Новини фільмів

7 березня в Україні стартував прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». На честь довгоочікуваної прем'єри у київському кінотеатрі «Планета Кіно» пройшов спеціальний показ для команди мультфільму, його друзів та партнерів.  

Перед показом відбулася закрита вечірка, яка зібрала представників кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу, багато з яких взяли участь у роботі над мультфільмом: солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив), телеведучі Маша Єфросиніна, Сергій Притула та Юрій Горбунов, Заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк, лідер групи "ТНМК" Олег "Фагот" Михайлюта, співачка Джамала, актори Роман Луцький і Олег Волощенко, блогер Пупсі Кіра, співорганізатор сімейного фестивалю «Мамаслет» Аревік Арзуманова, музикант Мілош Єліч, а також телеведучі Дмитро Комаров і Катерина Осадча, співзасновниця beauty bar G.Bar Сабіна Мусіна, режисер Тоня Ноябрьова, дизайнер Лілія Пустовіт, продюсер Ігор Тарнапольський, співачка Наталія Гордієнко, засновники продюсерського центру MOZGI Entertainment Потап та Ірина Горова. Ведучим вечірки став Андрій Шабанов.

Читати далі...