Новини фільмів, в яких згадується Пітер Сігал

12 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому ТБ-ролику комедійного бойовика «Мій шпигун» актора Дейва Батісту, він же Дракс з «Вартових Галактики», шантажує 9-річна дівчинка, яка теж хоче стати крутим суперагентом, як він.

Читати далі...
10 червня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройських фільмів «Вартові Галактики» Дейв Батіста влаштовує вибух і стає нянькою в ТБ-ролику комедійного екшену (чи екшен-комедії) «Мій шпигун», де його напарником буде Хлоя Коулмен.

Читати далі...
5 березня 2020,  22:10 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент екшен-комедії «Мій шпигун», головну роль в якій виконує зірка фільмів «Вартові Галактики» і «Той, хто біжить по лезу 2049» Дейв Батіста. І тут вам знову не захочеться з ним жартувати.

У фільмі Пітера Сігала Батіста втілює брутального і накачаного агента ЦРУ Джей Джея, який повинен довести, що чогось вартий, щоб залишитися на роботі. Його конспірацію розкриває 9-річна Софі (Хлоя Коулмен з серіалу «Велика маленька брехня»), і тепер він повинен навчити її як бути шпигуном, щоб вона зберегла його особистість в таємниці.

В даному фрагменті компанію Батісті складає Крістен Шаал, чия героїня теж дуже хоче, щоб Джей Джей навчив її різним шпигунським штучкам, але він не любить, коли хтось чіпає його ящик з амуніцією та зброєю.

Українська прем'єра екшену «Мій шпигун» переїхала з 12 березня на 2 квітня.

4 квітня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Війни нескінченності» Дейв Батіста грає крутого спецагента, який йде з поля бою, не дивлячись на вибух, в офіційному трейлері комедійного бойовика «Мій шпигун».

«Мій шпигун» слідує за агентом ЦРУ ДжейДжеем (Батіста), якого понижують по службі, і одного дня його кар'єра опиняється в руках 9-річної дівчинки Софі (Хлоя Коулмен), коли його відправляють стежити за її сім'єю. Коли Софі знаходить в своїй квартирі приховані камери, вона використовує свою технічну підкованість, щоб вирахувати, звідки ведеться стеження. І тепер в обмін на своє мовчання Софі переконує ДжейДжея навчити її, як бути справжнім шпигуном.

У світовий прокат нова комедія Пітера СігалаНапруж звивини», «Почни спочатку»), де також знявся зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Кен Жонг, вийде у 2019 році.

2 лютого 2019,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопес і Ванесса Гадженс змагаються у веслуванні в новому ТБ-ролику романтичної комедії «Почни спочатку», яка вже тиждень йде в кінотеатрах України.

Події фільму Пітера Сігала розгортаються в Нью-Йорку, де в небагатому районі живе 40-річна Мая (Лопес). Вона працює в місцевому магазині роздрібних товарів і щосили старається заради підвищення, але його їй не дають з тієї причини, що у неї немає вищої освіти. Мая звільняється і за допомогою дуже прикрашеного резюме отримує роботу у великій косметичній компанії на Мангеттені, де її вороже зустрічає дочка директора Зої (Гадженс), і ці дві героїні починають змагатися. Як, наприклад, в даномуТБ-ролику, де вони обидві керують своєю командою з веслування, ось тільки Мая насправді не вчилася в Гарварді і не отримувала медалі за цей вид спорту, тому їхнє змагання закінчується... аварією.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де компанію Лопес і Гадженс склали Майло Вентімілья і Леа Реміні.

15 січня 2019,  01:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка і актриса Дженніфер Лопез записала для своєї нової кінокартини «Почни спочатку» пісню «Limitless» («Немає меж») і зняла на неї яскравий кліп.

В романтичній комедії «Почни спочатку» Лопез грає 40-річну жінку Майю, яка вирішує залишити свою звичну роботу в магазині Costco, де у неї немає ніяких перспектив, і вирушає підкорювати відому вулицю Медісон-авеню, де розташовані фешенебельні бутіки. Незважаючи на те, що у неї немає вищої освіти, героїня Лопез цілеспрямовано йде до роботи своєї мрії, долаючи різні перешкоди і підкоряючи свою вершину, що вона робить і в кліпі на пісню «Limitless».

Українська прем'єра нового фільму режисера Пітера Сігала50 перших поцілунків», «Будь кмітливим») відбудеться наступного тижня, 24 січня.

15 серпня 2018,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний український трейлер комедійної мелодрами «Почни спочатку», головну роль в якій виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Дженніфер Лопез.

«Почни спочатку» розповість про Майю (Лопез), яка в свої 40 з хвостиком років працює в мережі магазинів Costco і нещасна, оскільки хоче чогось більшого в кар'єрному плані. Вона мріє працювати на вулиці Медісон-авеню, відомій своїми фешенебельними магазинами, але у неї немає вищої освіти. Тим не менш, доля дає їй другий шанс, і коли її беруть на роботу мрії завдяки фальшивому резюме, Майя отримує можливість довести всім, що вулична кмітливість не менш цінна, ніж університетський диплом.

Разом з Лопез в картині зіграли Ванесса Хадженс та Майло Вентімілья.

В українських кінотеатрах фільм «Почни спочатку», який зняв режисер кінокартин «50 перших поцілунків» і «Все або нічого» Пітер Сігал, покажуть восени, 22 листопада.

20 липня 2018,  01:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, на чиєму рахунку є номінація на премію «Золотий глобус», повертається в комедійний жанр у фільмі Пітера Сігала «Почни спочатку».

«Почни спочатку» буде комедією в дусі фільмів «Ділова жінка» і «Пані покоївка». Вона розповість про 40-річну жінку Майю (Лопез), яка працює в мережі магазинів Costco і не може отримати підвищення через відсутність диплома. Друг створює онлайн їй нове резюме, де представляє Майю успішною та освіченою бізнес-леді зі знанням багатьох мов. Так вона влаштовується на роботу на фешенебельній Медісон-авеню, де отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість нічим не гірша за диплом з Гарварду.

Українська прем'єра нової картини Лопез, де компанію їй складуть Майло Вентімілья, Ванесса Хадженс та Леа Реміні, відбудеться в листопаді.

28 жовтня 2017,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванесса Хадженс рада працювати з Дженніфер Лопес над драматичною комедією «Second Act» («Другий акт»).

Читати далі...