Новини, в яких згадується Пітер Сігал

1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
12 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому ТБ-ролику комедійного бойовика «Мій шпигун» актора Дейва Батісту, він же Дракс з «Вартових Галактики», шантажує 9-річна дівчинка, яка теж хоче стати крутим суперагентом, як він.

Читати далі...
10 червня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройських фільмів «Вартові Галактики» Дейв Батіста влаштовує вибух і стає нянькою в ТБ-ролику комедійного екшену (чи екшен-комедії) «Мій шпигун», де його напарником буде Хлоя Коулмен.

Читати далі...
5 березня 2020,  22:10 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент екшен-комедії «Мій шпигун», головну роль в якій виконує зірка фільмів «Вартові Галактики» і «Той, хто біжить по лезу 2049» Дейв Батіста. І тут вам знову не захочеться з ним жартувати.

У фільмі Пітера Сігала Батіста втілює брутального і накачаного агента ЦРУ Джей Джея, який повинен довести, що чогось вартий, щоб залишитися на роботі. Його конспірацію розкриває 9-річна Софі (Хлоя Коулмен з серіалу «Велика маленька брехня»), і тепер він повинен навчити її як бути шпигуном, щоб вона зберегла його особистість в таємниці.

В даному фрагменті компанію Батісті складає Крістен Шаал, чия героїня теж дуже хоче, щоб Джей Джей навчив її різним шпигунським штучкам, але він не любить, коли хтось чіпає його ящик з амуніцією та зброєю.

Українська прем'єра екшену «Мій шпигун» переїхала з 12 березня на 2 квітня.

24 квітня 2019,  12:03 | Оновлення

Голлівудський актор, зірка «Вартових галактики» Дейв Батіста знявся у новому комедійному блокбастері режисера Пітера Сігала «Мій шпигун».

Сюжет кінострічки розповість про брутального агента ЦРУ Джей Джея (Дейв Батіста), який успішно справляється зі своїми ворогами. Але випадково доля його кар’єри опиняється в руках 9-річної Софі (Хлоя Коулмен). Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як воно – бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розказувати про те, що він – агент під прикриттям. Цю парочку чекає чимало веселих і небезпечних пригод, а також справжня дружба.

Прем'єра екшн-комедії «Мій шпигун» на українських екранах запланована на 5 вересня.

4 квітня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Війни нескінченності» Дейв Батіста грає крутого спецагента, який йде з поля бою, не дивлячись на вибух, в офіційному трейлері комедійного бойовика «Мій шпигун».

«Мій шпигун» слідує за агентом ЦРУ ДжейДжеем (Батіста), якого понижують по службі, і одного дня його кар'єра опиняється в руках 9-річної дівчинки Софі (Хлоя Коулмен), коли його відправляють стежити за її сім'єю. Коли Софі знаходить в своїй квартирі приховані камери, вона використовує свою технічну підкованість, щоб вирахувати, звідки ведеться стеження. І тепер в обмін на своє мовчання Софі переконує ДжейДжея навчити її, як бути справжнім шпигуном.

У світовий прокат нова комедія Пітера СігалаНапруж звивини», «Почни спочатку»), де також знявся зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Кен Жонг, вийде у 2019 році.

2 лютого 2019,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопес і Ванесса Гадженс змагаються у веслуванні в новому ТБ-ролику романтичної комедії «Почни спочатку», яка вже тиждень йде в кінотеатрах України.

Події фільму Пітера Сігала розгортаються в Нью-Йорку, де в небагатому районі живе 40-річна Мая (Лопес). Вона працює в місцевому магазині роздрібних товарів і щосили старається заради підвищення, але його їй не дають з тієї причини, що у неї немає вищої освіти. Мая звільняється і за допомогою дуже прикрашеного резюме отримує роботу у великій косметичній компанії на Мангеттені, де її вороже зустрічає дочка директора Зої (Гадженс), і ці дві героїні починають змагатися. Як, наприклад, в даномуТБ-ролику, де вони обидві керують своєю командою з веслування, ось тільки Мая насправді не вчилася в Гарварді і не отримувала медалі за цей вид спорту, тому їхнє змагання закінчується... аварією.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де компанію Лопес і Гадженс склали Майло Вентімілья і Леа Реміні.

Рецензія на фільм «Почни спочатку»
Дженніфер Лопес хоче повернутися у велике кіно
24 січня 2019,  04:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні Дженніфер Лопес є мегазіркою світової поп-сцени, постійно виступає, записує нові пісні та знімає на них яскраві кліпи, але в далекому 1997 році її фантастичну кар'єру запустило саме кіно – вона зіграла головну роль в байопіку «Селена» про співачку Селену Перес і отримала за неї номінацію на «Золотий глобус». Потім Лопес вирушила підкорювати сцену, сама стала знаменитою співачкою, але ніколи не залишала акторство надовго, паралельно продовжуючи зніматися у фільмах різних жанрів. В результаті її коронним жанром стала романтична комедія, тому, вирішивши перезапустити свою кінокар'єру, Лопес повернулася саме до цього жанру, до якого й відноситься її новий фільм «Почни спочатку».

Читати далі...
15 січня 2019,  01:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка і актриса Дженніфер Лопез записала для своєї нової кінокартини «Почни спочатку» пісню «Limitless» («Немає меж») і зняла на неї яскравий кліп.

В романтичній комедії «Почни спочатку» Лопез грає 40-річну жінку Майю, яка вирішує залишити свою звичну роботу в магазині Costco, де у неї немає ніяких перспектив, і вирушає підкорювати відому вулицю Медісон-авеню, де розташовані фешенебельні бутіки. Незважаючи на те, що у неї немає вищої освіти, героїня Лопез цілеспрямовано йде до роботи своєї мрії, долаючи різні перешкоди і підкоряючи свою вершину, що вона робить і в кліпі на пісню «Limitless».

Українська прем'єра нового фільму режисера Пітера Сігала50 перших поцілунків», «Будь кмітливим») відбудеться наступного тижня, 24 січня.

15 серпня 2018,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний український трейлер комедійної мелодрами «Почни спочатку», головну роль в якій виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Дженніфер Лопез.

«Почни спочатку» розповість про Майю (Лопез), яка в свої 40 з хвостиком років працює в мережі магазинів Costco і нещасна, оскільки хоче чогось більшого в кар'єрному плані. Вона мріє працювати на вулиці Медісон-авеню, відомій своїми фешенебельними магазинами, але у неї немає вищої освіти. Тим не менш, доля дає їй другий шанс, і коли її беруть на роботу мрії завдяки фальшивому резюме, Майя отримує можливість довести всім, що вулична кмітливість не менш цінна, ніж університетський диплом.

Разом з Лопез в картині зіграли Ванесса Хадженс та Майло Вентімілья.

В українських кінотеатрах фільм «Почни спочатку», який зняв режисер кінокартин «50 перших поцілунків» і «Все або нічого» Пітер Сігал, покажуть восени, 22 листопада.

20 липня 2018,  01:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, на чиєму рахунку є номінація на премію «Золотий глобус», повертається в комедійний жанр у фільмі Пітера Сігала «Почни спочатку».

«Почни спочатку» буде комедією в дусі фільмів «Ділова жінка» і «Пані покоївка». Вона розповість про 40-річну жінку Майю (Лопез), яка працює в мережі магазинів Costco і не може отримати підвищення через відсутність диплома. Друг створює онлайн їй нове резюме, де представляє Майю успішною та освіченою бізнес-леді зі знанням багатьох мов. Так вона влаштовується на роботу на фешенебельній Медісон-авеню, де отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість нічим не гірша за диплом з Гарварду.

Українська прем'єра нової картини Лопез, де компанію їй складуть Майло Вентімілья, Ванесса Хадженс та Леа Реміні, відбудеться в листопаді.

28 жовтня 2017,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванесса Хадженс рада працювати з Дженніфер Лопес над драматичною комедією «Second Act» («Другий акт»).

Читати далі...