Оновлення, в яких згадується Майя Рудольф

26 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO зняв псевдодокументальну спортивну комедію «На колесах» за участю Орландо Блума, Джеймса Марсдена й Джона Сіни. Актори постають тут в образах не зовсім адекватних спортсменів-велосипедистів, готових на все заради перемоги, включаючи допінг. Марсден грає допитлівого журналіста, який бере у них інтерв'ю, а також в «На колесах» з'являються Енді Семберг, Фредді Хаймор, Майя Рудольф, Майк Тайсон, Джефф Голдблюм і Дольф Лундгрен.

Прем'єра кінокартини Джейка Зіманського7 днів в пеклі», «Весільний погром») відбулася в липні.

10 серпня 2017,  18:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик мультфільму «Реальна білка 2» нагадує, що до його прем'єри залишився всього 1 тиждень. Відео показує, як Злюк (Вілл Арнетт), Енді (Кетрін Хейгл), Зайка (Майя Рудольф) та їхні друзі-звірятка намагаються відвоювати свій рідний парк у злого мера міста, який забудував його атракціонами.

Новий трейлер «Реальна білка 2», де є багато моментів з милим героєм Джекі Чана, дивіться тут.

3 серпня 2017,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент мультфільму «Емоджі Муві» ближче знайомить нас з главою СМСковіля — Смайлером (Майя Рудольф), яка керує іншими емоджі, оскільки була створена найпершою з них. До неї на екскурсію приходять Джин (ТіДжей Міллер) та інші юні емоджі, які готуються зайняти місця своїх батьків в їх клітинках, і Какашка (Патрік Стюарт) проводить для них майстер-клас, як правильно позувати перед сканером, щоб власник телефону відправив у своєму повідомленні правильну іконку.

Більше фрагментів за участю різних емоджі дивіться тут. До української прем'єри «Емоджі Муві» залишилося 2 тижня.

28 липня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні п'ятниця, а значить прийшов час для веселощів, нагадує новий фрагмент мультфільму «Емоджі Муві». У ньому глава всіх емоджі Смайлер (Майя Рудольф), від чиєї страхітливої посмішки хочеться не посміхатися, а втекти, вимагає, щоб їй підняли настрій. Тут в кімнату вривається Танцівниця фламенко (Софія Вергара), але Смайлер відправляє її геть, вважаючи, що вона аж надто життєрадісна.

Попередній фрагмент, де П'ять (Джеймс Корден) змагається з Кулаком (Том Бішопс), дивіться тут. Новий український постер ви знайдете в нашій галереї.

28 червня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися дубльованого трейлера мультфільму «Реальна білка 2», чиї герої в оригіналі говорять голосами Вілла Арнетта, Кетрін Хейгл, Майї Рудольф, Джекі Чана, Ізабелли Монер та Петера Стормаре. Цього разу білка Злюк та його друзі будуть битися зі злим мером свого міста, який хоче побудувати на місці їхнього дому парк розваг.

В українські кінотеатри мультфільм прибуде 17 серпня.

20 січня 2017,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за першим трейлером мультфільму «Реальна білка 2» прибула його розширена версія, в якій Злюк та його друзі стають на захист свого рідного парку, що мер починає забудовувать атракціонами. Основних персонажів тут озвучують Вілл Арнетт, Кетрін Хейгл, Джекі Чан, Майя Рудольф, Ізабелла Монер і Петер Стормаре.

Світова прем'єра мультфільму відбудеться 18 серпня.

19 вересня 2015,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Появились новые кадры с главными героями полнометражного мультфильма, основанного на одноименной игре, «Сердитые птички». Вместе с ними стали известны и детали об этих персонажах.

Читати далі...