Новини серіалів, в яких згадується Еммі Россам

18 листопада 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові побезумствувати разом з Галлагерами в останній раз? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер 11 сезону хітової драмеді «Безсоромні», прем'єра якого відбудеться на початку зими, 6 грудня.

Читати далі...
25 вересня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друзі сімейства Галлагерів вже приступили до зйомок 11 сезону хітового драмеді «Безсоромні», який, на жаль, буде для серіалу фінальним.

Читати далі...
20 квітня 2020,  17:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Безсоромні» Еммі Россам перетворюється практично на Памелу Андерсон в тизер-трейлері біографічного міні-серіалу «Ангеліна».

Читати далі...
29 лютого 2020,  01:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки компанія Disney продовжує пошуки актриси на головну роль у своєму новому супергеройському серіалі «Жінка-Халк», Інтернет пропонує на цю роль зірку хітової драмеді «Безсоромні» Еммі Россам.

Читати далі...
9 листопада 2019,  17:13 | Новини серіалів

З'явився новий зворушливий трейлер 10 сезону популярного комедійно-драматичного серіалу «Безсоромні», який згадує довгий шлях Галлагерів і все перешкоди, що їм довелося подолати.

На початку серіалу Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Йен (Камерон Монахен), Деббі (Емма Кінні), Карл (Ітан Каткоскі) та Ліам (Крістіан Айзіа) були зовсім дітьми, а тепер у двох з них Деббі та Ліпа є вже свої діти. Вірніше Лип ось-ось стане батьком, як показує наприкінці даний трейлер. І, звичайно, як би сильно вони не намагалися позбутися свого батька-алкоголіка Френка (Вільям Х. Мейсі), той завжди повертається і навіть іноді, перед тим як вкрасти у них гроші, каже їм, що любить їх.

Прем'єра 10 сезону серіалу «Безсоромні», де, на жаль, не повернеться Еммі Россам (Фіона), відбудеться на американському телебаченні 10 листопада.

17 серпня 2019,  00:56 | Новини серіалів

Скучили за божевіллям по-галлагерівськи? Тоді дивіться, як Йен та Міккі влаштовують у в'язниці заворушення в тизер-трейлері 10 сезону популярної драмеді «Безсоромні».

Тизер, який йде всього 30 секунд, нагадує нам вустами Деббі (Емма Кінні), що Фіона (Еммі Россам) поїхала і що вона, Деббі, не збирається прати за усіма білизну. Наприкінці 9 сезону Френк (Вільям Х. Мейсі) втік від своєї коханої Інгрід (Кеті Сагал) і тепер тусується зі ще одним алкоголіком Мікі (Луїс Гусман). Разом з цим відео показує, як Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) збираються когось зарізати у в'язниці; Кев (Стів Гові) шокує Ві (Шанола Гемптон), розриваючи на собі футболку в барі; Деббі знаходить новий гардероб; Карл (Ітан Каткоскі) отримує диплом академії; а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) стає батьком.

Чекаємо не дочекаємося прем'єри 10 сезону, яка відбудеться 3 листопада.

4 березня 2019,  13:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У заключній 14 серії 9 сезону популярного американського драмеді «Безсоромні» ми попрощаємося з її головною героїнею.

Поки Галлагери вирішують, що їм робити з прикутим до ліжка Френком (Вільям Х. Мейсі), Фіона (Еммі Россам) ухвалює важливе рішення щодо свого майбутнього. Карл і Деббі (Емма Кінні) разом переживають розчарування, а Ліпу (Джеремі Аллен Вайт) доводиться розбиратися з Темі (Кейт Майнер), у якої проблеми.

Промо-ролик також розкриває, що для прощання з Фіоною повернеться Йен (Камерон Монахен). Вірніше, це вона відвідає його у в'язниці.

Серія з оптимістичною назвою «Found» («Знайдена»), яку зняв режисер Джон Веллс, вийде 11 березня за українським часом.

27 лютого 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 13 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні», який радує тим, що Фіона нарешті взялася за голову і відправилася на збори анонімних алкоголіків.

Травма Френка (Вільям Х. Мейсі) заважає планам інших, поки Фіона (Еммі Россам) намагається зібрати своє життя по шматочках, а Ліпа (Джеремі Аллен Вайт) розчаровують його відносини з Темі (Кейт Майнер). Карл (Ітан Каткоскі) отримує погані новини щодо свого майбутнього, а Деббі (Емма Кінні) вирішує зробити перший крок щодо Келлі (Джесс Габор). Тим часом у Кева (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) нові неприємності в підготовчій школі близнят.

Серія «Lost» («Загублена») вийде на екрани 4 березня за українським часом.

19 лютого 2019,  13:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 12 серії 9 сезону драматичної комедії «Безсоромні» у рідному районі Галлагерів вимкнуть світло, і вони, звичайно, знайдуть спосіб, як обернути цю ситуацію собі на користь.

Коли в Південній стороні Чикаго пропадає електрика, Кев (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) придумують, як зібрати сусідів разом. Карл (Ітан Каткоскі) стає все більш підозрілим через спроби Деббі (Емма Кінні) зблизитися з його дівчиною Келлі (Джесс Габор). Фіона (Еммі Россам) отримує пораду від несподіваної людини, і, судячи з промо, цією людиною буде Френк (Вільям Х. Мейсі), який допоможе дочці заробити.

Тим не менш серія отримала депресивну назву «You'll Know the Bottom When You Hit It» («Ти знаєш, що ти на дні, коли вдаряєшся об нього») і вийде на екрани 25 лютого за українським часом.

17 лютого 2019,  16:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він готовий на все заради перемоги! Вільям Х. Мейсі цілується з Луїсом Гусманом в промо-ролику 11 серії 9 сезону хітової американської драмеді «Безсоромні».

Фінал змагання «Ігри бомжів» зіштовхує Френка (Вільям Х. Мейсі) з його другом та найвеличнішим противником. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) готується офіційно удочерити Ксан (Скарлет Спенсер), але його плани стикаються з тим, що Фіона (Еммі Россам) не перестає пити. У Деббі (Емма Кінні) з'являються почуття до несподіваної людини, а Інгрід (Кеті Сагал) запитує у Галлагерів, чи може Френк змінитися.

Серія з простою назвою «The Hobo Games» («Ігри бомжів») вийде на екрани за українським часом завтра, 18 лютого.

29 січня 2019,  18:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 10 серії 9 сезону хітової американської драмеді «Безсоромні» Фіона спробує вийти із запою і знову взяти життя в свої руки.

Френк (Вільям Х. Мейсі) зустрічає гідного суперника в змаганні «Місцевий бомж», переможець якого отримає великий грошовий виграш. Темний інцидент в кафе Patsy's змушує Фіону (Еммі Россам) одуматися, взятися за розум і кинути пити. Деббі (Емма Кінні) вирішує зайнятися поліпшенням будинку і зближується з Келлі (Джесс Габор).

Серія з іспанською назвою «Los Diablos!» («Чорти!») вийде через два тижні, 11 лютого за українським часом.

22 січня 2019,  22:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галлагерів може стати на шість осіб більше, розкриває вагітна Інгрід у промо-ролику 9 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) шукає способи, щоб профінансувати своє спільне майбутнє з Інгрід (Кеті Сагал). Проблеми Фіони (Еммі Россам) зі злістю призводять до неприємної ситуації в кафе Patsy's. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) змушений поглянути в обличчя своїм справжнім почуттям до Темі (Кейт Майнер). Також промо-ролик показує повернення Форда (Річард Флуд), і Галлагери зустрічають його з ножем в руках.

Серія з кричущою назвою «BOOOOOOOOOOOONE!», тобто «БУУУУУУУУУУУУН!» на честь нового персонажа, була знята режисером Лорен С. Яконеллі і вийде на екрани 28 січня за українським часом.

14 січня 2019,  17:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime поділився промо-роликом 8 серії 9 сезону відомого драматично-комедійного серіалу «Безсоромні», який розповідає про поневіряння дисфункціональної родини Галлагерів.

Фіона (Еммі Россам) продовжує все глибше занурюватися у запій, а Деббі (Емма Кінні) бере на себе відповідальність за те, щоб в будинку Галлагерів були оплачені всі рахунки. Інгрід (Кеті Сагал) пропонує Френку (Вільям Х. Мейсі) стати для неї донором сперми, щоб вона втілила свою давню мрію. Темі (Кейт Майнер) показує Ліпу (Джеремі Аллен Вайт) інший бік дорослого життя.

Серія під промовистою назвою «The Apple Doesn't Fall Far From the Alibi» («Яблуко не падає далеко від "Алібі"») вийде 21 січня за українським часом.

7 січня 2019,  21:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фіона поступово перетворюється на Френка в трейлері майбутніх серій знаменитого американського серіалу «Безсоромні», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Золотий глобус».

Читати далі...
5 січня 2019,  21:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Святковий промо-ролик 9 сезону хітового комедійно-драматичного серіалу «Безсоромні» нагадує, що він повернеться з новими серіями в кінці місяця, 20 січня.

Читати далі...