Оновлення, в яких згадується Еммі Россам

20 листопада 2018,  23:06 | Оновлення

Пердставляем український трейлер фільму «Холодна помста» з Ліамом Нісоном, Еммі Россам та Лорою Дерн.

Нільс Коксман звичайний чоловік пенсійного віку, який живе мирно з дружиною і сином та просто виконує свою роботу, зберігаючи зв'язок маленького міста з цивілізацією. Все своє життя Нільс керував снігоприбиральною машиною та навіть завоював звання почесного громадянина міста. Сім'ю Коксманів знає та поважає кожен, зразкова сім'я! Але в одного разу в їх будинок приходить біда.

Читати далі...
5 грудня 2017,  00:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив промо-ролик 6 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні», володаря 3 премій «Еммі».

Фіона (Еммі Россам) замислюється про своє життя, після того як помирає самотня орендарка, а на дівчину звалюється прибирання її квартири. У той же час Деббі (Емма Кінні) боїться, що вона завагітніла, і опиняється в компрометуючій позиції; Ліп (Джеремі Аллен Вайт) просить допомоги у Карла (Ітан Каткоскі), щоб знайти свого спонсора; а Френк (Вільям Х. Мейсі) насолоджується тим, що у нього тепер є кредитка.

Серія «Icarus Fell and Rusty Ate Him» («Ікар впав, і Расті його з'їв») вийде на екрани 11 грудня за українським часом.

28 листопада 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кев (Стів Хові) безтурботно грає на банджо в промо-ролику 5 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Поки Фіона (Еммі Россам) намагається підняти планку для своєї округи, Йен (Камерон Монахен) допомагає Тревору (Елліот Флетчер) зібрати гроші для нового молодіжного притулку. У той же час Карл (Ітан Каткоскі) втрачає свою степендию та креативно підходить до того, щоб забезпечити своє навчання, Ліп (Джеремі Аллен Вайт) протистоїть другу, через що потім страждає, а Френк (Вільям Х. Мейсі) вчить батьків в школі Ліама (Крістіан Айзіа) всьому, що потрібно знати про робочий клас.

Серія «The (Mis) Education of Liam Fergus Beircheart Gallagher» («(Помилкове) виховання Ліама Фергюса Бейрчарта Галлагера») вийде на екрани 4 грудня за українським часом.

21 листопада 2017,  18:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» повертається один з колишніх Фіони.

Промо-ролик показує, як Шон (Дермот Малруні) заявляється в гості в сімейний будинок Галлагерів, і Фіона (Еммі Россам) не знає, що з цим робити, але сподівається, що він повернувся, оскільки зав'язав. В той же час Френк (Вільям Х. Мейсі) починає приймати участь у шкільному житті Ліама (Крістіан Айзіа) і стає найпопулярнішим татом в батьківському комітеті; Ліп (Джеремі Аллен Вайт) дізнається, що займатися сексом набагато складніше, коли ти тверезий; Йен (Камерон Монахен) переходить межу з хлопцем з молодіжного центру; а Кев (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) відправляються в поїздку, щоб зустрітися з його біологічною сім'єю.

Серія «Fuck Paying It Forward» («До біса платити іншому»), режисером якої стала номінантка на «Золотий глобус» Реджина Кінг, вийде на екрани 27 листопада за українським часом.

13 листопада 2017,  15:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» у Галлагерів починаються серйозні неприємності, пов'язані з вкраденим метом.

Жорстокий дилер мета погрожує сімейству, змушуючи Йена (Камерон Монахен), Карла (Ітан Каткоскі), Ліпа (Джеремі Аллен Вайт) і Деббі (Емма Кінні) шукати спосіб заплатити йому, не вплутуючи у це Фіону (Еммі Россам). Тим часом Фіона бореться з мстивим орендарем; Ліп піклується про професора Юенса (Алан Розенберг); а Френк (Вільям Х. Мейсі) — дивом — досягає чогось схожого на святість.

Серія «God Bless Her Rotting Soul» («Боже, благослови її гниючу душу») вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

9 листопада 2017,  23:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк (Вільям Х. Мейсі) знаходить роботу в 2 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Вирішивши згадати себе в далекій молодості, Френк вперше з 20-річного віку вирішує приєднатися до працюючих американців! У той же час Фіона (Еммі Россам) намагається виселити тих, хто не платить за квартиру, і заводить дружбу з Нессою (Джессіка Зор); Ліп (Джеремі Аллен Вайт) збирається саботувати відносини Сьєрри (Рубі Модин) і Чарлі (Чет Генкс); Йен (Камерон Монахен) робить татуювання, про яке потім пошкодує, і разом з Карлом (Ітан Каткоскі) дізнається тривожну річ про Моніку (Хлоя Вебб); а Кев (Стів Хові) прощається з усіма перед операцією.

Серія «Where's My Meth?» («Де мій мет?») Вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

31 жовтня 2017,  03:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У прем'єрній серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» на сімейство Галлагерів раптово звалюються гроші, які можна спустити.

Френк (Вільям Х. Мейсі) замовляє разом з Карлом (Ітан Каткоскі) джакузі на задній двір, скурює весь свій мет і повідомляє, що пережив смерть Моніки (Хлоя Вебб) і став новою людиною. Ліам, якого тепер буде грати Крістіан Айзіа, нарешті говорить, причому відразу видає фразу в стилі Галлагерів: «А де мій мет?» Ліам (Джеремі Аллен Вайт) думає, як підкотити до дівчини, в яку закохався, а нова героїня Несса (Джессіка Зор) запитує у Фіони (Еммі Россам), чи збирається та переїжджати в будинок, де тепер є орендодавцем.

Серія «We Become What We... Frank!» («Ми стаємо тим, чим ми... Френк!») вийде на екрани 6 листопада за українським часом.

19 жовтня 2017,  16:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 8 сезону популярної драмеді «Безсоромні», на чиєму рахунок є 3 премії «Еммі», нагадує, що Галлагери — не герої, вони — сім'я.

Френк (Вільям Х. Мейсі) тепер вдарився в буддизм, тому віддає половину мету нужденним; Ві (Шанола Хемптон) і Світлана (Ісидора Горештер) затівають жорстку бійку в барі; Деббі (Емма Кінні) загрожує порушникові шокером; Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Йен (Камерон Монахен), Карл (Ітан Каткоскі) і Ліам (Крістіан Айзіа) ніжаться в джакузі та рахують гроші; а Френк виступає на захист своєї родини, після чого Фіона (Еммі Россам) називає його «святим Френком».

Дивимося розширений трейлер 8 сезону «Безсоромні». Серіал повертається 5 листопада.

1 жовтня 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив повноцінний трейлер до 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Тут Френк (Вільям Х. Мейсі) накурююється в компанії буддистських ченців і вимагає, щоб всі називали його святим Франциском. Фіона (Еммі Россам) намагається домогтися квартплати від недбалих мешканців. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) ревнує свою колишню, Йен (Камерон Монахен) і Карл (Ітан Каткоскі) зустрічаються з колишнім власником вкраденого мета, Ві (Шанола Гемптон) б'є Світлану (Ісідора Горештер) по обличчю, а Кев (Стів Хові) торкається грудей Фіони.

Ви теж з нетерпінням чекаєте на повернення божевільних Галлагерів? Прем'єра 8 сезону відбудеться 5 листопада.

30 серпня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно відбулися зйомки промо-фотосесії до 8 сезону драмеді «Безсоромні», і канал Showtime показав нам, як це було. Актори, включаючи Вільяма Х. Мейсі, Еммі Россам, Шанолу Гемптон, Стіва Хоуї, Джеремі Аллена Вайта та Камерона Монахена, знатно повеселилися, позуючи перед камерою в образах Галлагерів та їхніх друзів. Кращі моменти відео: вознесіння Френка, Фіона кричить в камеру «F * CK YOU!», а потім мило посміхається, обійми Ліпа та Ієна, бокс Світлани (Ісидора Горештер), сміх Ві та легкий стриптиз Кевіна.

«Безсоромні» повертаються на екрани 5 листопада. Більше кумедних промо-роликів дивіться тут.

8 серпня 2017,  15:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після наполегливих прохань глядачів канал Showtime випустив промо-ролик 8 сезону комедійної драми «Безсоромні», який повідомляє дату його прем'єри. У ньому основні персонажі серіалу Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Фіона (Еммі Россам), Френк (Вільям Х. Мейсі), Деббі (Емма Кінні), Ієн (Камерон Монахен), Карл (Ітан Каткоскі), Вероніка (Шанола Гемптон), Кевін (Стів Хові) та Світлана (Ісидора Горештер) показують свій характер, стверджуючи, що їм ніхто нічого не розповідає, але після здаються і оголошують, що серіал повернеться через 3 місяці.

Прем'єра 8 сезону «Безсоромних» відбудеться 5 листопада.

3 жовтня 2016,  02:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 7 сезону «Безсоромних» канал Showtime поділився трьома божевільними промо-роликами, присвяченими Френку, Фіоні та Ліпу Галлагерам, в образах яких повертаються Вільям Х. Мейсі, Еммі Россам і Джеремі Аллен Уайт. А кого з них обираєте ви?

Серіал повертається 2 жовтня.

Читати далі...
31 серпня 2016,  13:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дисфункциональне сімейство Галлагерів повертається в трейлері 7 сезону «Безсоромних», у якому Фіона (Еммі Россам) бере своє життя і чортових родичів під контроль, а Френк (Вільям Х. Мейсі) намагається знайти заміну своїм незамінним нащадкам.

Прем'єра сезону відбудеться 2 жовтня.