Новини фільмів, в яких згадується Балтазар Кормакур

23 червня 2022,  11:10 | Новини фільмів

Влітку в український прокат вийде гостросюжетний трилер «Хижак» (не плутати з однойменною франшизою про іншопланетян-найманців), де Ідріс Ельба, зірка фільмів Marvel та екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», зіткнеться з кровожерним левом.

Читати далі...
26 травня 2022,  17:43 | Новини фільмів

Студія Universal Pictures поділилася напруженим трейлером кінокартини «Звір», де головного героя у втіленні зірки блокбастерів Marvel Ідріса Ельби чекає боротьба за виживання зі лютим левом та озброєними бандитами.

Читати далі...
21 червня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь української прем'єри пригодницького фільму «У полоні стихії» з Шейлін Вудлі та Семом Клафліном представляємо його три нових фрагменти.

Читати далі...
15 червня 2018,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шейлін Вудлі й Сем Клафлін борються з ураганом у відкритому океані в першому ТБ-ролику пригодницької кінокартини «У полоні стихії».

Новий фільм Бальтасара Кормакура, який зняв «Еверест», розповість про двох молодих і закоханих одне в одного шукачів пригод Темі (Вудлі) та Річарда (Клафлін), які познайомилися на Таїті й вирішили перетнути океан на парусній яхті. Але романтичне плавання швидко перетворилося для пари на боротьбу за виживання, коли їх яхта опинилася посеред жахливого шторму.

Дивіться другий український трейлер «У полоні стихії». У кіно з 21 червня.

8 травня 2018,  13:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шейлін Вудлі і Сем Клафлін намагаються вижити посеред океану в другому й фінальному трейлері пригодницької драми «У полоні стихії», що був представлений учора.

Нова кінокартина Бальтасара Кормакура, відомого завдяки фільму «Еверест», розповість історію двох закоханих Темі Олдхем (Вудлі) і Річарда Шарпа (Клафлін), які познайомилися на Таїті. Пара вирішує відправитися в подорож океаном на парусній яхті, але на шляху до точки призначення на них обрушується один з найстрашніших штормів останніх років; вони отримують травми, збиваються з курсу і змушені боротися за виживання.

Дивіться офіційний український трейлер «У полоні стихії». У кіно з 28 червня.

15 березня 2018,  01:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер пригодницької драми «У владі стихії» («Adrift»), заснованої на реальних подіях.

Зірка «Дивергенту» Шейлін Вудлі й зірка «Голодних ігор» Сем Клафлін втілюють в даній історії пару молодих закоханих Темі Олдхем і Річарда Шарпа, які вирішують удвох перетнути океан на парусній яхті, але потрапляють в жахливий шторм, що перетворює їхню романтичну пригоду на справжню боротьбу за виживання.

У світовий прокат нова картина Бальтасара Кормакура, який зняв «Еверест», вийде влітку. Поки невідомо, чи добереться вона до українських кінотеатрів.

30 липня 2015,  14:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна официальная программа 72-го Венецианского кинофестиваля, в которую вошли новые фильмы Тома Хупера, Мартина Скорсезе, Кэри Фукунаги и актерские работы Эдди Редмэйна, Жюльет Бинош, Тильды Суинтон, Рэйфа Файнса, Идриса Эльбы, Майкла Китона, Рэйчел МакАдамс и многих других.

В Венеции в этом году будут представлено сразу два фильма от украинских режиссеров: «Молитва за Украину» Евгения Афинеевского и «Событие» Сергея Лозницы. Оба фильма документальные и будут показаны Вне конкурса.

Открывать Венецианский кинофестиваль будет «Эверест» Бальтасара Кормакура, где Джейсон Кларк вместе с Джейком Джилленхолом и Джошем Бролином отправляется в экспедицию на самую высокую и опасную гору мира, а Кира Найтли ждет его возвращения домой.

Читати далі...
8 липня 2015,  22:50 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

8 липня 2015 рок. Венеція. Стрічку режисера Бальтасара Кормакура від студії Universal Pictures «Еверест» обрали в якості фільму-відкриття (позаконкурсна програма) на 72-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, що відбудеться з 2 по 12 вересня 2015. Директор фестивалю Альберто Барбера, президент – Паоло Баратта.

Світова прем’єра «Евересту» відбудеться 2 вересня у Sala Grande (Палац фестивалю) у Лідо. Напружений трилер, знятий на основі реальних подій, з зірковим акторським складом, від студії, яка вміє дивувати. 1996 рік. Гімалаї. Під час спуску з вершини, одразу три експедиції потрапляють у страшний буревій і опиняються в сніговому полоні. Чия воля до життя виявиться найсильнішою?

«Еверест» є фільмом виробництва студії Working Title Films із Джейсоном Кларком, Джошем Броліним, Джоном Хоуксом, Робіном Райтом, Майклом Келлі, Семом Вортінгтоном, Кірою Найтлі, Емілі Вотсон та Джейком Джилленхолом у головних ролях. Продюсери: Тім Беван, Ерік Феллнер, Балтасар Кормакур, Нікі Кентіш Барнс, Браян Олівер та Тайлер Томпсон. Адаптація для кіно – Вільям НіколсонГладіатор») та володар премії «Оскар» Саймон БуфеМільйонер з нетрів»).

Фільм знімали у Непалі біля підніжжя гори Еверест, у італійських Альпах та на Cinecittà Studios у Римі, а також на Pinewood Studios у Британії. Світовим дистриб’ютором стрічки виступає студія Universal. В український прокат фільм виходить у форматі 3D 24 вересня.