Оновлення, в яких згадується Девід Гарбор

12 березня 2019,  13:18 | Оновлення

В мережі представлений другий український трейлер нового фантастичного фільму про героя коміксів «Хеллбой» від режисера Ніла Маршала.

Дії розгортаються в Англії. Головну роль виконав Девід Харбор, боротися з ним буде Мілла Йовович яка грає Німуе, дружину Мерліна та Криваву Королеву. Їх остання битва може привести до апокаліпсису.

Прем'єра фільму «Хеллбой» запланована на 11 квітня.

10 січня 2019,  01:51 | Оновлення

Представляємо український трейлер фантастичного бойовика «Хеллбой» з Девідом Гарбором у головній ролі. В кінотеатрах України фільм можна буде подивитися з 11 квітня.

Фільм базується на популярній серії коміксів, що розказує про демона з пекла, який допомагає людям боротись зі злом. Цього разу Хеллбой (Гарбор) вирушає в Англію на зустріч з дружиною Мерліна, Кривавою королевою, яку грає Мілла Йовович. Від результату цієї битви залежить доля всього світу.

З виходом українського трейлера розгорілася сильна суперечка з приводу правильної локалізації назви фільму («Хеллбой» чи «Геллбой»). А як думаєте ви?

13 жовтня 2017,  20:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю 13-е Netflix вирішив поділитися фінальним трейлером до очікуваного 2 сезону фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

У нових серіях світ перетворюється на Зворотну сторону, і Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) говорять, що цей як Судний день в «Терминаторі», й разом з Джойс (Вайнона Райдер), шерифом Гоппером (Девід Харбор), Ненсі (Наталія Дайер) та Джонатаном (Чарлі Гітон), а також з Од (Міллі Боббі Браун) стають на захист свого містечка Хоукінс, щоб врятувати його від монстрів та інших загроз.

Прем'єра 2 сезону «Дуже дивних справ» відбудеться 27 жовтня. Ми чекаємо на неї з великим нетерпінням, а ви?

3 серпня 2017,  18:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімована версія постера 2 сезону популярного серіалу «Дуже дивні справи», якою Netflix поділився в Instagram, попереджає, що життя в місті Гоукінс вже не буде нормальним. Відео показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) спостерігають за тим, як з небес спускається на їхнє місто величезний монстр, який родом із лихої Зворотної сторони.

Повноцінний трейлер 2 сезону, де також повертаються Вайнона Райдер, Девід Харбор і Міллі Боббі Браун, дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 27 жовтня.

23 липня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився на Comic-Con повноцінним трейлером 2 сезони своєї популярної фантастики з елементами горору «Дуже дивні справи». Спершу він показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) безтурботно грають в Dragon's Lair, але незабаром Вілл починає бачити, як його рідний Гоукінс перетворюється на Зворотну сторону, а з небес до нього наближається жахливий монстр, як на першому постері. Без Од (Міллі Боббі Браун) тут точно не обійтися.

Прем'єра 2 сезону, де також з'являться Вайнона Райдер, Девід Харбор, Шон Естін і Дакре Монтгомері, відбудеться 27 жовтня.