Новини фільмів, в яких згадується Даян Кітон

26 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Пара на свята» Емма Робертс та Люк Брейсі знову грають закохану парочку у веселому трейлері нової романтичної комедії «Можливо, так» («Maybe I Do»), де також знялися знамениті ветерани Голлівуду.

Читати далі...
22 грудня 2022,  22:33 | Новини фільмів

Легенди Голлівуду Дайан Кітон, Джейн Фонда, Кендіс Берген та Мері Стінберген готові до нових пригод в офіційному трейлері комедійної стрічки «Книжковий клуб 2».

Читати далі...
22 березня 2021,  15:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В наступному місяці в український прокат вийде романтична комедія «Кохання, весілля та інші катастрофи», акторський склад якої очолюють лауреати премії «Оскар» Джеремі Айронс і Даян Кітон.

Читати далі...
8 грудня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Даян Кітон і Джеремі Айронс заводять милий роман в романтичній комедії «Кохання, весілля та інші катастрофи».

Читати далі...
24 лютого 2019,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія STX Entertainment поділилася веселим трейлером своєї нової надихаючої комедії «Poms», яка покаже, що жити яскравим життям можна в будь-якому віці.

Володарка премії «Оскар» Даян Кітон втілює у фільмі «Poms» («Помпони») смертельно хвору жінку на ім'я Марта, яка переїжджає в спеціальний мікрорайон для пенсіонерів, щоб померти, як вона сама зазначає в трейлері. Але її нова подруга Шеріл (номінантка на премію «Оскар» Джекі Вівер) надихає її заснувати групу чирлідерок серед місцевих пенсіонерок, і це повертає жінкам смак до життя.

Світова прем'єра комедії Зари Гейес, над якою працювали творці фільмів «Дуже погані матусі» та «Клуб „50 відтінків сірого“», відбудеться у травні.

4 червня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Кітон та Енді Гарсія, які разом грали в фільмі Френсіса Форда Копполи «Хрещений батько 3», знялися в комедії «Клуб „50 відтінків сірого“», яка вийде на екрани рівно через місяць.

У кінокартині режисера Білла Холдермена «Клуб „50 відтінків сірого“», в минулому відомої як «Книжковий клуб», Кітон грає жінку по імені Дайан, яка разом з давніми подругами вирішує прочитати в своєму щомісячному книжковому клубі еротичний бестселер Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого», і ця книга кардинально змінює їх життя. З персонажем Гарсії, який буде її любовним інтересом, Дайан знайомиться в літаку, де зізнається йому, що вона дуже боїться літати, відразу ж ковтаючи таблетку.

Дивіться український трейлер фільму «Клуб „50 відтінків сірого“». У кіно з 5 липня.

14 травня 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе вышли украинские трейлеры к фильмам «Хищник», «Mamma Mia! 2» и «В темноте», дублированные ТВ-ролики «Мир Юрского периода 2» и «Миссия невыполнима: Фолаут», а также новые трейлеры картин «Шпион, который меня кинул» и «Во власти стихии» и марвеловских сериалов «Люк Кейдж» и «Плащ и Кинжал».

Читати далі...
2 березня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Кітон і Джейн Фонда зачитуються книгою «П'ятдесят відтінків сірого» в першому трейлері комедійного фільму «Книжковий клуб».

Кінокартина розповідає про чотирьох подруг Дайан, Вівіан, Керол та Шерон, які вирішують прочитати в своєму щомісячному книжковому клубі еротичний роман Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого», не підозрюючи, як книга змінить їх життя. Двох інших подруг втілюють Мері Стінберген та Кендіс Берген.

У світовий прокат режисерський дебют Білла Холдермена, продюсера «Прогулянки по лісах», вийде в травні.

14 серпня 2016,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До виходу мультфільму «Нікчемний я 3» залишилося менше року, тому саме час познайомитися з його головним лиходієм.

Читати далі...
13 червня 2016,  22:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе в украинских кинотеатрах выходит долгожданный пиксаровский сиквел «В поисках Дори», поэтому самое время ближе познакомиться с его новыми героями и вспомнить старых персонажей.

Читати далі...
16 серпня 2015,  11:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший кадр з довгоочікуваного диснеевско-піксарівського сиквела «У пошуках Дорі», що показує головну героїню і її нового друга восьминога Хенка.

Режисер Ендрю Стентон про те, чому він вирішив зняти сиквел до «В пошуках Немо»:

Я хотів знати, якщо ця чарівна і забудькувата рибка коли-небудь ще загубиться, що з нею все буде в порядку, вона знайде свій шлях додому. В кінці «У пошуках Немо» я не був упевнений в цьому. Тоді я і зрозумів, що є ще одна історія.

Мультфільм розповість про те, як синя забудькувата рибка і її старі друзі пускаються на пошуки її сім'ї. 

Разом з Дорі в плавання знову відправляється Еллен ДеДженерес, а восьминога Хенка озвучить зірка «Американської сімейки» Ед О'Ніл

В оригіналі також можна буде почути голоси Дайан Кітон (Дженні, мама Дорі), Юджина Леві (Чарлі, тато Дорі), Альберта Брукса (Марлін), Тая Баррелла (білуга Бейлі), Кейтлін Олсон (акула Дестіні, яка думає, що вона – кіт), Віллема Дефо (Зябер), Домініка Уеста і Ідріса Ельби.

Українська прем'єра «В пошуках Дорі» відбудеться 16 червня 2016 року.