Оновлення, в яких згадується Шонн Вільям Скотт

12 серпня 2017,  13:20 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо подивитися український трейлер комедії «Вибивайло: Епічна сутичка» – другої частини пригод улюбленого багатьма хокейного вишибали Дага у виконанні Шона Вільяма Скотта.

Продовження історії про хокеїста, який зовсім не вміє грати в хокей, але запросто може покласти будь-кого на лід за допомогою своїх могутніх кулаків. Цього разу суперник настільки сильний, що йому доведеться об'єднатися зі своїм головним ворогом.

У кінотеатрах України з 7 вересня.

14 липня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений трейлер очікуваного сиквелу спортивної комедії «Вибивала 2», де в образі бойового гравця в хокей Дага Глатта повертається Шонн Вільям Скотт. У черговій бійці на льоду герой отримує тяжкі травми, але, не дивлячись на те, що у нього є будинок, дружина й дитина на підході, життя без хокею Дагу не миле, тому за допомогою серйозного тренера в особі Ліва Шрайбера він вирішує повернутися у великий спорт і влаштувати на катку масштабне побоїще.

Разом з трейлером був представлений новий постер. Режисером кінокартини виступає Джей Барушель, а також в ній зіграють Елісон Пілл, ТіДжей Міллер та Еліша Катберт.

24 листопада 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американського пирога» Шонн Вільям Скотт повертається на лід в сиквелі спортивної комедії «Вишибала 2», чий дебютний трейлер без цензури був представлений вчора. Тут хокеїст Даг Глатт знову пускає в хід свої кулаки і влаштовує разом з друзями й суперниками на ковзанці справжнє божевілля.

У фільмі повертаються Лів Шрайбер, Елісон Пілл та Кім Коутс, а також Джей Барушель, який виступив його режисером.