Новини фільмів, в яких згадується Джефф Фаулер

26 березня 2022,  20:38 | Новини фільмів

Сонік та Наклз стикаються ніс до носа в епічному поєдинку в новому трейлері пригодницького фільму «Їжак Сонік 2» від режисера Джеффа Фаулера, яким поділилася студія Paramount Pictures.

Читати далі...
10 лютого 2021,  18:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через рік після виходу на великі екрани свого хітового науково-фантастичного екшену «Їжак Сонік» студія Paramount Pictures вирішила розкрити дату прем'єри його очікуваного сиквела за допомогою невеликого тизера.

Читати далі...
17 лютого 2020,  00:13 | Новини фільмів

Соник здається однією з найбільш позитивних істот, з якими ви коли-небудь можете зіткнутися, але і у нього бувають погані дні, повні відчаю, як показує новий фрагмент пригодницької комедії «Їжак Сонік».

Читати далі...
3 лютого 2020,  23:08 | Новини фільмів

Лауреат премії «Золотий глобус» Джим Керрі намагається наздогнати найшвидшого їжака у всесвіті в свіжому ТБ-ролику пригодницького фільму для всієї родини «Їжак Сонік», який зняв режисер Джефф Фаулер.

Адаптація знаменитої відеогри японської компанії Sega про неймовірно швидкого синього їжачка Соніка (володар премії «Еммі» Бен Шварц) покаже, як він прибуває на Землю зі свого світу, і тепер він повинен врятувати нашу планету від злого генія доктора Роботніка (Керрі). Роботнік відкриває полювання на Соніка, щоб дістати його іншопланетну енергію і використати її в своїх жахливих цілях, але, як заявляє їжачок в даному відео, Роботніку «не вдасться його спіймати». Навіть на тому суперкрутому літаку з горизонтальними турбінами.

Дивіться також новий український фільму «Їжак Сонік». У кіно з 13 лютого.

27 січня 2020,  20:03 | Новини фільмів

У мережі з'явився другий 30-секундний ТБ-ролик пригодницько-фентезійного екшену «Їжак Сонік», який епічно представляє головного героя.

Адаптація знаменитої відеогри від Sega, яку зняв режисер Джефф Фаулер, покаже, як найшвидший їжак у всесвіті на ім'я Сонік (Бен Шварц) прибуває до нашого світі, де заводить дружбу з поліцейським Томом Вачовські (Джеймс Марсден). Разом вони гратимуть в дартс і працювати під прикриттям, щоб зупинити лиходія доктора Роботніка (Джим Керрі), який полює на Соніка, щоб використати іншопланетного їжака в своїх цілях.

Дивіться також перший ТБ-ролик фільму «Їжак Сонік», який показав милого Соніка у дитинстві. В українські кінотеатри він примчить 13 лютого.

4 січня 2020,  23:15 | Новини фільмів

Слідом за неймовірно милим японським постером пригодницьке фентезі «Їжак Сонік» обзавелося міжнародним ТБ-роликом, який показує малюка Соніка в (надшвидкісному) русі і з тим же соняшником.

Фільм «Їжак Сонік» ґрунтується на персонажі відеоігри від компанії Sega на ім'я Сонік (Бен Шварц), який є найшвидшим їжаком у всесвіті. Щоб врятувати свій дім, він відправляється в наш світ, де знаходить друга в особі Тома Вачовскі (Джеймс Марсден). Разом їм доведеться боротися зі злим генієм доктором Роботніком (Джим Керрі), якому потрібен Сонік для здійснення його підступного плану.

Режисером адаптації улюбленої багатьма з дитинства відеоігри є Джефф Фаулер. В український прокат «Їжак Сонік» примчиться 13 лютого.

12 листопада 2019,  15:39 | Новини фільмів

Перший трейлер пригодницького фільму для всієї родини «Їжак Сонік» глядачі розкритикували в пух і прах, тому студія Paramount Pictures змінила дизайн головного героя, який ви можете побачити у новому українському трейлері нижче.

Фільм режисера Джеффа Фаулера буде повнометражною адаптацією пригод знаменитого швидкісного їжака Соніка (володар премії «Еммі» Бен Шварц) з відеоігор японської компанії Sega. Щоб врятувати свій світ, він подорожує крізь портал і потрапляє на нашу планету, де заводить дружбу з Томом Вачовські (зірка «Людей Ікс» Джеймс Марсден). Разом їм належить битися з підступним злим генієм доктором Роботніком (володар 2 премії «Золотий глобус» Джим Керрі) і врятувати обидва світи.

Наприкінці трейлер підтверджує, що «Їжак Сонік» примчить в українські кінотеатри 13 лютого 2020 року. Ну як вам новий Сонік?

30 квітня 2019,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це абсолютно новий швидкісний герой! Студія Paramount Pictures об'єдналася з японською компанією відеоігор Sega, щоб екранізувати історію їхнього знаменитого персонажа їжака Соніка.

Фантастична комедія «Їжак Сонік» розповість про пригоди синього їжака Соника (Бен Шварц), який намагається розібратися зі складнощами життя на Землі разом зі своїм новим другом Томом Вачовскі (Джеймс Марсден). Соник і Том об'єднують свої сили, щоб зупинити лиходія доктора Роботніка (Джим Керрі), який хоче зловити швидкого їжака і використати його сили, щоб захопити світ.

В українські кінотеатри швидкий Сонік, чиї пригоди зняв режисер Джефф Фаулер, примчить 7 листопада.

16 грудня 2018,  23:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий персонаж відеоігор готується до забігу на першому анімованому тизер-постері своєї пригодницької картини «Їжак Сонік».

Читати далі...