Новини, в яких згадується Джоан Коллінз

20 жовтня 2018,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відносини між відьмами стають напруженими в промо-ролику 7 серії 8 сезону популярної антології «Американська історія жахів».

В даному ролику Міріам Мід (Кеті Бейтс) просить у продавця в продуктовому магазині «півтора фунта копит для сатанинських речей». Іві (Джоан Коллінз) та Міртл (Френсіс Конрой) заявляють, що тепер «когось із них можуть вбити» і що «або вб'ють їх, або вб'ють вони». Тим часом Корделія (Сара Полсон) укладає угоду з Дайною (Адіна Портер), а в кінці відео повертається Папа Легба (Ленс Реддік) з «Шабашу», який називає когось «королевою-відьмою» і сміється з цього.

Серія отримала інтригуючу назву «Traitor» («Зрадник»), на кого з персонажів вона натякає, дізнаємося 25 жовтня.

7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

6 вересня 2018,  01:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс, Джессіка Ленг, Таісса Фарміга та інші повертаються в тизер-трейлері 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів», чиї події будуть розгортатися в постапокаліптичному світі.

Нові серії об'єднають героїв «Будинку-вбивці» (1 сезон) і «Шабашу» (3 сезон), яких доля зведе разом після Апокаліпсису, що обрушився на планету. Каст серіалу очолюють незмінні Сара Полсон і Еван Пітерс, перша з яких у нових серіях зіграє одразу трьох героїнь. Тизер-трейлер показує, як Пітерс у компанії Леслі Гроссман і Джоан Коллінз летить на літаку, який починає падати, а також тут з'являються Кеті Бейтс, Біллі Лурд, Ділан МакДермотт та Френсіс Конрой.

Чекати на 8 сезон «Американської історії жахів» залишилося вже менше тижня. Його прем'єра відбудеться на американському телебаченні 12 вересня.

8 грудня 2017,  00:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився першим кадром із зіркою «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан в образі її нової героїні серіалу «Династія».

Читати далі...