Новини, в яких згадується Міранда Отто

20 березня 2023,  20:01 | Новини фільмів

Зірка другого сезону серіалу «Тінь і кістка» Патрік Гібсон знаходить дуже незвичайну роботу, сповнену фантастичних пригод, у дубльованому трейлері сімейного фентезі «Магічні двері», де компанію йому складуть зірки «Безславних виродків», «Парку Юрського періоду» та «Володаря перснів».

Читати далі...
24 лютого 2023,  07:32 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що у 2024 році в український прокат вийде повнометражний мультфільм «Володар перснів: Війна рохіррімів» («The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»), що буде пов'язаний з трилогією Пітера Джексона.

Читати далі...
19 червня 2022,  13:20 | Кастінг

Став відомий акторський склад очікуваного аніме-серіалу «Володар перснів: Війна рохіррімів», куди увійшла Міранда Отто. Вона стане голосом своєї героїні з трилогії Пітера Джексона, Еовін, також відомої як Біла леді Рохана.

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
12 грудня 2020,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світи серіалів «Сабріна – маленька відьма» і «Моторошні пригоди Сабріни» стикаються дуже химерним чином в ексклюзивному фрагменті фінального сезону, який точно порадує всіх, хто був дитиною в 90-х.

Читати далі...
16 січня 2020,  19:44 | Новини серіалів

В офіційному трейлері 3 сезону хітового фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» головна героїня збирається з'їсти морозиво і влаштувати в Пеклі справжній переполох. І з морозивом вона вже покінчила.

У 3 сезоні на юну відьму Сабріну Спеллман (Кірнан Шипка) чекають нові пекельні пригоди. Її хлопець Нік (Гевін Лезервуд) застряг у Пеклі, й Сабріна готова ризикнути всім, щоб його врятувати. Тим часом баланс Пекла, Рая і Землі похитується, й усі світи опиняються в небезпеці. Тому Сабріна стає королевою Пекла і збирається навести там порядок по-своєму, хоча її тітоньки Гільда ​​(Люсі Девіс) та Зельда (Міранда Отто) цього не схвалюють.

Прем'єра нових серій «Моторошних пригод Сабріни» відбудеться вже 24 січня. А ви готові до продовження пригод королеви Пекла?

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
1 квітня 2019,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» Кірнан Шипка та Міранда Отто возз'єднуються в офіційному трейлері фільму жахів «Мовчання», чий сюжет частково нагадує минулорічний хіт «Тихе місце».

Коли на наш світ нападають жахливі істоти, які полюють на людей за звуком, 16-річна Еллі Ендрюс (Кірнан Шипка), яка втратила слух у 13 років, та її родина (Міранда Отто, Стенлі Туччі) хочуть дістатися до безпечного притулку. Але там вони стикаються з моторошним культом, який бажає експлуатувати загострені відчуття Еллі.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра фільму від режисера горора «Анабель» Джона Р. Леонетті відбудеться 10 квітня.

19 грудня 2018,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер-трейлер 2 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» повідомляє, що його нові серії прибудуть 5 квітня 2019 року.

Відьми, готуйтеся, у 2 сезоні Сабріна Спеллман (Кірнан Шипка) збирається пуститися берега. В його тизер-трейлері під знамениту бунтарську пісню групи The Runaways «Cherry Bomb» Сабріна змінює свої наряди перед дзеркалом, як в оригінальному серіалі, цілується з новим хлопцем, тікає від зграї воронів у лісі, зустрічає вночі великого і злого вовка й збирається підпалити школу, поки на вушко їй шепоче Сатана.

У нових серіях «Моторошних пригод Сабріни» також повернуться тітоньки Сабріни Гільда (Люсі Девіс) і Зельда (Міранда Отто), Гарві (Росс Лінч), Емброуз (Чанс Пердомо) і Мадам Сатана (Мішель Гомес).

1 і 2 сезони серіалу об'єднає спецвипуск «Зимова казка», чия прем'єра відбулася 14 грудня на стримінговому сервісі Netflix.

1 листопада 2018,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Сабріни трапляється ніякова розмова зі своїми тітоньками-відьмами Хільдою і Зельдою в новому фрагменті 1 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни».

Сабріні Спеллман (Кірнан Шипка), яка є наполовину людиною і наполовину відьмою, скоро виповниться 16 років, і в день свого народження їй доведеться пройти обряд та обрати між світом людей і світом магії. Але дівчина не хоче поспішати з цим вибором і просить своїх тіточок Хільду (Люсі Девіс) і Зельду (Міранда Отто) відкласти баптизм, чим викликає у них незадоволення. А коли Сабріна повідомляє їм, що вони з Харві (Росс Лінч) нещодавно перейшли на новий рівень, розмова стає ще більш напруженою. Настільки напруженою, що Емброуз (Чанс Пердомо) йде з кухні.

1 сезон серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» вже доступний для перегляду на стримінговому сервісі Netflix.

4 жовтня 2018,  00:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер 1 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни», над яким працюють виконавчі продюсери «Рівердейла».

Її звати Сабріна Спеллман. Вона наполовину відьма, а наполовину смертна. У свій 16-й день народження Сабріна (Кірнан Шипка) повинна зробити вибір між світом відьом, до якого належить її сім'я, та людським світом своїх друзів. Разом з тітоньками Гільдою (Люсі Девіс) і Зельдою (Міранда Отто), розмовляючим котом Салемом та своїм хлопцем Гарві Кінклом (Росс Лінч) Сабріна зіткнеться з жахами і новими пригодами в загадковому містечку Гріндейл.

Прем'єра серіалу «Моторошні пригоди Сабріни», в 1 сезоні якого також зіграє зірка «Доктора Хто» Мішель Гомес, відбудеться 26 жовтня.

13 вересня 2018,  22:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представлений сьогодні тизер-трейлер фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» повідомляє, що 16-річчя відьми є особливою подією.

«Моторошні пригоди Сабріни» розкажуть історію дівчинки-підлітка Сабріни Спеллманн (Кірнан Шипка з серіалу «Божевільні»), яка є наполовину відьмою, а наполовину смертною. Вона все життя чекала на свій 16-й день народження, але щось дивне гряде, змушуючи її обирати між світлом і темрявою.

Тіточок Сабріни Гільду і Зельду втілюють актриси Люсі ДевісДиво-жінка») та Міранда ОттоВолодар перснів»).

Прем'єра 1 сезону серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» відбудеться перед Геловіном, 26 жовтня, на американському стримінговому сервісі Netflix.

19 липня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix готує римейк молодіжного серіалу «Сабріна — маленька відьма», і він зовсім не буде таким милим, як оригінал, повідомляє перший тизер.

Читати далі...
24 лютого 2018,  03:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Рімейк культового молодіжного серіалу «Сабріна — маленька відьма» знайшов свою тітоньку Зельду в особі актриси Міранди Отто.

Читати далі...
20 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анабель повертається, і новий трейлер приквелу про цю страшну ляльці «Анабель: Створення» показує, звідки вона з'явилася. Льлькар і його дружина, яких грають володар «Золотого глобуса» Ентоні ЛаПалья і зірка «Володаря кілець» Міранда Отто, втратили свою дочку і відчайдушно молилися, щоб побачити її знову... Але їх молитви почув зовсім Бог, і тепер в одній з їхніх ляльок оселився кровожерливий демон.

Український трейлер горору від продюсера Джеймса Вана, де також зіграють Хав'єр БотетЧужий: Заповіт»), Стефані Сігман007: СПЕКТР») і Алісія Вела-БейліАгенти Щ.И.Т.»), дивіться тут.