Новини фільмів, в яких згадується Арнольд Шварценеггер

18 лютого 2020,  01:08 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий трейлер пригодницького екшену «Таємниця печатки дракона», в якому знялися дві легенди бойовиків Джекі Чан і Арнольд Шварценеггер.

Цей фентезійний екшен показує пригоди англійського мандрівника Джонатана Гріна (Джейсон Флемінг), якого Петро I запрошує в експедицію на Далекий Схід, щоб той намалював нові карти. В ході своєї подорожі картограф зіткнеться з масою запаморочливих відкриттів, несподіваних зустрічей з дивовижними істотами, китайськими принцесами, майстрами смертоносних бойових мистецтв і самим Лун-Ван, Царем усіх драконів, який з'являється в трейлері в декількох сценах, поки на екрані не б'ються Чан і Шварценеггер.

Разом з ними на екрані з'явиться зірка хітового серіалу «Гра престолів» Чарльз Денс. Над фільмом «Таємниця печатки дракона» працювали Росія і Китай, а його режисером став Олег Степченко.

5 січня 2020,  18:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки у нас все ще тривають новорічні свята, голлівудська суперзірка Двейн Джонсон вже активно працює в спортзалі, готуючи своє тіло до зйомок супергеройського екшену «Чорний Адам».

Читати далі...
2 листопада 2019,  19:16 | Новини фільмів

Третій фрагмент науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» показує те, чого ми всі від нього чекаємо як Сара і T-800 знову б'ються пліч-о-пліч з поганим термінатором. І все це відбувається в літаку, який злітає.

Читати далі...
18 жовтня 2019,  22:28 | Новини фільмів

Називайте його Карл, якщо хочете. Арнольд Шварценеггер повертається в образі нашого улюбленого термінатора T-800 в новому розширеному ТБ-ролику без цензури фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум».

Окрім повернення давных ворогів/друзів T-800 (Шварценеггер) і Сари Коннор (Лінда Гемілтон), ТБ-ролик показує нового небезпечного термінатора Rev-9 (Гебріел Луна), «все тіло якого є зброєю», і вдосконалену жунку Грейс (Маккензі Девіс), чиїм завданням є захистити Дані Рамос (Наталія Рейєс). Сара вирішує допомогти Грейс в її важливій місії, адже для неї полювання на термінаторів давно стало повсякденною роботою. А у кінці відео героїня зазначає, що «якщо вони не переможуть у цій битві, то людству настане кінець».

Дивіться також перший фрагмент бойовика «Термінатор: Фатум», який показує вибухове прибуття Сари Коннор. У кіно з 31 жовтня.

15 жовтня 2019,  16:42 | Новини фільмів

Студія Paramount Pictures опублікувала в мережі дебютний фрагмент очікуваного науково-фантастичного бойовика Тіма Міллера «Термінатор: Фатум», який показує вибухове прибуття Сари Коннор.

Новий фільм франшизи, до створення якого доклав руку її творець Джеймс Кемерон, буде продовженням бойовика «Термінатор: Судний день» і возз'єднає на екрані Сару Коннор (Лінда Гемілтон) з T-800 (Арнольд Шварценеггер). Вони зупинили Судний день, але Skynet все одно хоче знищити людство і відправляє нового Термінатора (Гебріел Луна), щоб він убив Дані Рамос (Наталія Рейєс), від якої залежить доля світу. Але Сара не дозволить машинам це зробити, про що вона голосно заявляє в першому фрагменті.

На початку місяця був представлений розширений трейлер екшену «Термінатор: Фатум», який знайомить ближче з Дані. У кіно з 31 жовтня.

5 жовтня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні Інтернет підірвали трейлери супергеройського екшену від DC «Хижі пташки», науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», шпигунського приквела «Кінгс Мен», мультфільмів «Крижане серце 2» і «Шпигуни під прикриттям» та екшену Майкла Бея «6 Underground», в якому запалює Раян Рейнольдс.

Читати далі...
2 жовтня 2019,  17:13 | Новини фільмів

Новий трейлер науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» дозволяє ближче познайомитися з його ключовою героїнею Дані Рамос.

В новому фільмі культової франшизи Джеймса Кемерона, який зняв режисер «Дедпула» Тім Міллер, Лінда Гемілтон і Арнольд Шварценеггер повернуться в образах мисливиці на термінаторів Сари Коннор і бувалого Термінатора T-800. Вони повинні залишити свої розбіжності позаду і об'єднатися, щоб разом з удосконаленою Грейс (Маккензі Девіс) захистити Дані Рамос (Наталія Рейєс) від нового безжального Термінатора (Гебріел Луна). Оскільки якщо Дані загине, загине все людство.

Раніше з'явився новий український постер фільму «Термінатор: Фатум», який зібрав разом усіх його основних персонажів і нагадав, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться 31 жовтня.

10 вересня 2019,  02:02 | Новини фільмів

Сара Коннор і наш улюблений Термінатор міряються стволами на новому груповому постері науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум».

Читати далі...
30 серпня 2019,  13:37 | Новини фільмів

Вчора на честь Дня Термінатора студія Paramount Pictures поділилася новим крутим трейлером науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», який зняв режисер «Дедпула» Тім Міллер.

Сценарист і продюсер Джеймс Кемерон повертається з новою главою культової франшизи, яка стартувала у 1984 році. У другому трейлері Сара Коннор (Лінда Гемілтон) нагадує нам, що 29 серпня 1997 року повинен був відбутися Судний день, але вона його зупинила. Проте Skynet продовжує свою війну з людьми і посилає нового Термінатора (Гебріел Луна), щоб убити дівчину Дані Рамос (Наталія Рейес), від якої залежить майбутнє. Щоб захистити її, Сара і вдосконалена Грейс (Маккензі Девіс) звертаються по допомогу до нашого старого друга T-800 (Арнольд Шварценеггер).

Нові постери і кадри фільму «Термінатор: Фатум» ви знайдете в нашій галереї. В український прокат фільм Міллера прибуде 31 жовтня.

7 червня 2019,  15:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо за лаштунки науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» разом з творцем франшизи Джеймсом Кемероном.

Читати далі...
27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
23 травня 2019,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арнольд Шварценеггер та Лінда Гемілтон повертаються в своїх культових образах в довгоочікуваному трейлері науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум».

«Термінатор: Фатум» буде продовженням фільму «Термінатор 2: Судний день», який вийшов у 1991 році. Деталі про сюжет поки тримаються в секреті, але трейлер розкриває, що в центрі подій опиниться героїня на ім'я Грейс (Маккензі Девіс), яка є «майже людиною» і намагається врятувати дівчину Дані Рамос (Наталія Рейс) від нового Термінатора (Гебріел Луна). Як раптом їх вчасно знаходить легендарна Сара Коннор (Лінда Гемілтон), на озброєнні у якої є базука.

В український прокат екшен від режисера «Дедпула» Тіма Міллера і творця франшизи Джеймса Кемерона вийде 31 жовтня.

10 квітня 2019,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поділилася шісткою дебютних кадрів науково-фантастичного екшену «Термінатор: Фатум», у якому повертаються легендарні актори франшизи Арнольд Шварценеггер та Лінда Гемілтон.

Читати далі...
1 листопада 2018,  17:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер науково-фантастичного бойовика «Хижак», який ви зможете переглянути вдома вже наприкінці місяця.

«Хижак» є перезапуском знаменитої франшизи, яка стартувала в 1987 році фільмом, де головну роль виконав Арнольд Шварценеггер. Тепер головним героєм історії виступає колишній морпех Квін МакКенна (Бойд Холбрук), який вже раніше стикався з Хижаками. Їхній маячок випадково потрапляє в руки його сина Рорі (Джейкоб Тремблей), який викликає найбільш небезпечних мисливців у всесвіті в своє рідне містечко. МакКенна об'єднується з командою божевільних найманців і допитливим біологом Кейсі Брекет (Олівія Манн), щоб врятувати людство.

У форматі Digital фільм Шейна Блека вийде 27 листопада, а на Blu-ray його можна буде придбати з 18 грудня .