Статті, в яких згадується Альфонсо Куарон

24 листопада 2020,  20:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівники та чарівниці, готові взяти участь у турнірі трьох магічних шкіл й отримати вічну славу? Цього четверга, 26 листопада, у кінотеатри повертається фентезі «Гаррі Поттер і Келих вогню», і ми приготували на честь такої події 16 захоплюючих фактів про його створення.

Читати далі...
17 листопада 2020,  23:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Лумос максима! На цьому тижні запрошуємо вас у подорож за лаштунки фентезі «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану», яке у багатьох шанувальників Поттеріани є найулюбленішим фільмом франшизи.

Читати далі...
21 лютого 2020,  13:59 | Статті

Вчора в кінотеатрах України стартувала екранізація однойменного роману великого сучасного прозаїка Пітера Кері «Правдива історія банди Келлі».

Міжнародна прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Торонто й отримала високу оцінку західних кінокритиків. Саме час пригадати найцікавіші адаптації романів, що отримали одну з найпрестижніших літературних премій світу – Букера.

Читати далі...
4 серпня 2014,  14:12 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Аби вибратись живими та неушкодженими з торнадо потрібен не аби-який потужний агрегат. Тіт-танк саме такий вид вантажівки, який не побоїться піти «Назустріч шторму».

Тіт-танк – військова, супер величезна вантажівка, яка була спеціально створена для зйомки торнадо на близькій відстані та для забезпечення надійного захисту тим, хто знаходиться усередині. Через його велику  вагу та спеціальну форму, Тіт-танк залишається невразливим для торнадо.

розповідає режисер фільму Стівен Куейл

Він зізнається, що Тіт-танк не єдиний в своєму роді,  існують ще декілька справді потужних засобів, які належать відчайдушним шукачам гострих відчуттів.

Але наш танк – досконалий витвір, над яким працювали справжні майстри.

зауважує Стівен

Вражаючий склад новачків-мисливців за торнадо, на чолі з Метом Волшем, відправляються в самий центр подій аби зняти найкращий кадр, за який вони отримають великий статок від заможних інвесторів. Чи вдасться їм вибратись живими з «Долини торнадо»? 

Куейл присягається зобразити торнадо таким же чином, як  зобразив космос Альфонсо Куарон у фільмі «Гравітація». Тіт-танк буде головним знаряддям, яке виконає місію та надасть можливість побачити шторм таким, яким ще ніхто його не бачив.

Зірка фільму «Ходячі мерці» Сара Вейн Келліс виконала роль експерта з торнадо, яку затягнуло в середину смертельних смерчів та чимало провела часу в Тіт-танку знімаючи шокуючі події.

Він виглядає абсолютно ульотно.

розповідає акторка, про свої враження від Тіт-танку

На фото Мет Волш у ролі мисливця за торнадо Піта, у момент зйомок «Шторму назустріч»

Все таки, зйомки фільму були дуже складними. Спеціально перероблений пікап Dodge, не досяг успіху в реальному житті. Машина була надто важкою аби нею керувати та була на 5 метрів ширша, ніж звичайний автомобіль.

Під час першого знімального дня «Шторму» почали протікати вікна.

Хтось забув закрити заклепки і дощ лив прямо в салон Тіт-танка.

розповідає Келліс

Хлопці, тут, у фургоні, якому не страшний ніякий ураган, йде дощ.

з посмішкою згадує Мет Волш

Дивіться «Назустріч шторму» в усіх кінотеатрах України вже з 7 серпня.