Новини, в яких згадується Томас Доерті

11 листопада 2022,  09:47 | Новини серіалів

Платформа HBO Max опублікувала у четвер офіційний трейлер другого сезону молодіжного серіалу «Пліткарка» («Gossip Girl»), який обіцяє більше скандалів, шикарних вечірок, гарячих сцен та справжню війну за популярність і розкриває, що в ньому з'явиться сама Джорджина Спаркс. Ви ж теж за нею скучили, правда?

Читати далі...
2 липня 2022,  10:43 | Новини фільмів

На актрису Наталі Еммануель, вона ж Міссандея з хітового фентезі «Гра престолів», чекає на жахливе знайомство з далекими родичами в першому трейлері фільму жахів «Запрошення», яким поділилася компанія Sony Pictures.

Читати далі...
8 вересня 2018,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney опублікувала невеликий трейлер свого нового короткометражного фільму «Under the Sea: A Descendants Story» («Під водою: Історія спадкоємців»), чиї події будуть розвиватися перед подіями сімейного фентезі «Спадкоємці 3».

Короткометражка покаже зустріч Мел (Дав Камерон) та Діззі (Анна Кеткарт) на березі моря. Мел зауважує на шиї у дівчинки намисто Уми (Чайна Енн МакКлейн), і тут на березі з'являються пірати Гаррі (Томас Доерті) та Гіл (Ділан Плейфейр). Ума за допомогою Діззі передає Мел послання, кажучи про те, що гряде війна, і що вона збирається прийти за нею. Мел вирішує її випередити і сама відправляється в підводне царство.

Приквел «Під водою» вийде на каналі Disney в кінці місяця, 28 вересня. Прем'єра фільму «Спадкоємці 3» відбудеться у 2019 році.

4 червня 2018,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дав Камерон, Софія Карсон, Кемерон Бойс і Бу Бу Стюарт позують в своїх нових костюмах на закулісній фотографії зі знімального майданчика діснеївського фентезі «Спадкоємці 3».

Читати далі...