Новини, в яких згадується Сильвер Три

7 грудня 2020,  15:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю відбулася прем'єра фінального сезону популярної драмеді «Безсоромні», в якій Галлагери зіткнулися з пандемією COVID-19 та джентрифікацією (вгадайте, чого вони злякалися більше). Що ж чекає на цю сімейку наступного тижня?

Читати далі...
13 січня 2020,  13:27 | Новини серіалів

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 10 сезону хітової драмеді «Безсоромні», де Галлагери вламуються до будинку, готуються до весілля і відправляються на випускний з дівчиною. Її режисером виступила Сільвер Трі.

Френк (Вільям Х. Мейсі) знаходить зручне місце для свого нового дому. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) лякається, коли Темі (Кейт Майнер) вирішує втілити в життя план щодо їхнього майбутнього. Йен (Камерон Монахен) бачить нову сторону Міккі (Ноель Фішер), а любовний трикутник Деббі (Емма Кінні) досягає точки кипіння.

Прем'єра серії «Location, Location, Location» («Розташування, Розташування, Розташування») відбудеться 20 січня за українським часом.

18 листопада 2019,  15:14 | Новини серіалів

У 3 серії 10 сезону хітової американської драмеді «Безсоромні» в будинку Галлагерів з'являється король, але не вся його «челядь», тобто сім'я, від цього в захваті.

Френк (Вільям Х. Мейсі) насолоджується своєю новою посадою в будинку Галлагерів, але, як показує промо-ролик, незабаром виводить з себе Деббі (Емма Кінні). Ліп (Джеремі Аллен Вайт) шукає підтримку, коли його з головою накривають труднощі батьківства. Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) приймають рішення щодо свого майбутнього, коли Йен отримує шанс вийти з в'язниці умовно-достроково.

Прем'єра серії «Which America?» («Яка Америка?») відбудеться 25 листопада за українським часом. Її режисером стала Сільвер Трі.

16 жовтня 2018,  00:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настав час молодшим братам і сестрі підтримати старшу в 7 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Деббі (Емма Кінні) знаходить Фіону (Еммі Россам) в жахливому стані і з опущеними руками та допомагає їй зібратися, поки Фіона продовжує знаходитися під тиском Макса (Ніл Бледсо) з приводу її невдалої інвестиції. Темі (Кейт Майнер) повертається в життя Ліпа (Джеремі Аллен Вайт). Френк (Вільям Х. Мейсі) насолоджується романтичним періодом у відносинах з Інгрід (Кеті Сагал), але незабаром реальність повертає їх обох назад на землю. У Кева (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) розходяться думки щодо майбутнього їх сім'ї.

Серія «Down Like the Titanic» («Тонемо, як Титанік»), яку зняла режисер Сільвер Трі, вийде на екрани 22 жовтня за українським часом.