Новини серіалів, в яких згадується Емілі Осмент

18 липня 2019,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Ідеальний голос» Бріттані Сноу очолила акторський склад нового драматичного серіалу від американського телеканалу FOX «Майже сім'я».

«Майже сім'я» розповість історію незвичайної сім'ї, яка формується під час дивних обставин. Життя Джулії (Бріттані Сноу), яка завжди була єдиною дитиною в родині, перевертається, коли вона дізнається, що її батько Леон (Тімоті Гаттон), успішний лікар з лікування безпліддя, використовував власну сперму для запліднення яйцеклітин і став батьком сотні дітей, включаючи двох нових сестер Джулії Роксі (Емілі Осмент) та Іди (Мегалін Ечіканвоке). Тепер трьом молодим і зовсім чужим одна одній жінкам доведеться прийняти нову реальність і спробувати стати справжніми сестрами, поки їхня сім'я продовжує розширюватися.

Прем'єра серіалу «Майже сім'я» від сценариста Енні ВайзманВідчайдушні домогосподарки», «Передмістя») і продюсера Джейсона КатімсаБатьки», «Вогні нічної п'ятниці») відбудеться восени, 2 жовтня.

2 лютого 2019,  20:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як новий серіал від Netflix «Метод Комінські» на початку року став дворазовим лауреатом премії «Золотий глобус» і отримав звання кращого комедійного серіалу, стримінговий сервіс вирішив продовжити його на 2 сезон.

Читати далі...