Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Мицуми ФудзитаMutsumi Fujita

50%
0
50%
0

Фильмография

Yamikin Ushijima-kun (2010) ... актер
Налитые кровью глаза (2005) ... актер
Ёсицунэ (2005) ... актер
Yumemiru budô: Hon o yomu onna (2003) ... (11 эпизодов, 2003)
Ловушка (2003) ... актер
Tsuribaka nisshi 13: Hama-chan kiki ippatsu! (2002) ... актер
Счастье семьи Катакури (2001) ... актер
Слепое чудовище против карлика-убийцы (2001) ... Ranko Mizuki
Японский ад (1999) ... Akiko
Заводной (1998) ... Woman at Yanagiya

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...