Новини, в яких згадується Конрад Вернон

7 листопада 2019,  00:04 | Новини фільмів

Новий фрагмент комедійного мультфільму «Родина Адамсів» показує, як Адамси зібралися за одним столом для небезпечної сімейної вечері.

В анімаційній картині Грега Тірнана і Конрада Вернона Адамси готуються до приїзду всієї своїєї гучної рідні на свято на честь дорослішання Пагслі (Фін Вулфард). Тому в даному фрагменті Мортіша (Шарліз Терон) та Гомес (Оскар Айзек) обговорюють, де вони зможуть розмістити всіх своїх численних родичів, поки Венздей (Хлоя Грейс Морец) катує Пагслі, а Пагслі намагається вбити батька. Також тут з'являється милий восьминіжок, улюбленець Венздей, а наприкінці прибуває дядечко Фестер (Нік Кролл).

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Родина Адамсів», який вийшов в український прокат 24 жовтня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

25 жовтня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Родина Адамсів напевно є найзнаменитішою родиною в історії кіно і мультиплікації, але її вже давно не було видно на великому екрані. І ось студія Metro-Goldwyn-Mayer вирішила знову вдихнути в цих блідих готичних персонажів життя, знявши про них повнометражний мультфільм. У ньому Адамси поселяються в напівзруйнованому особняку на високій горі, подалі від цікавих людських очей, але одного разу виявляють, що під горою розташувалося занадто ідеальне передмістя, жителі якого люблять яскраві кольори і не люблять усіх, хто від них хоч трохи відрізняється.

Читати далі...
24 вересня 2019,  15:16 | Новини фільмів

У мережі з'явився розширений український ТБ-ролик комедійного мультфільму від студії Metro-Goldwyn-Mayer «Родина Адамсів», де знаменита родина демонструє свої різні дивацтва.

Анімаційна стрічка режисерів Грега Тірнана і Конрада Вернона покаже, як дуже дивна сімейка Адамсів в особі Мортіші (Шарліз Терон) та Гомеса (Оскар Айзек), їхніх дітей Венздей (Хлоя Грейс Морец) і Пагслі (Фінн Вулфард), дядечка Фестера (Нік Кролл) та бабусі (Кетрін О'Гара) селиться в напівзруйнованому особняку поруч з кладовищем, недалеко від яких розташувалося ідеальне передмістя з красивими газонами й зразковими сусідами. І їм не позаздриш, оскільки Адамси збираються струсонути їхнє нудне життя своїми дивацтвами.

Українська прем'єра «Родини Адамсів» нещодавно була перенесена на 24 жовтня, а значить його можна буде подивитися всією сім'єю напередодні Геловіна.

9 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колекція портретних постерів очікуваного фентезійного мультфільму «Родина Адамсів» дозволяє ближче познайомитися з членами цієї дивної родини, якщо ви раптом з ними ще не зустрічалися.

Читати далі...
16 вересня 2018,  18:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer готує новий анімаційний фільм «Сімейка Аддамс», в якому прозвучать голоси відомих голлівудських акторів Шарліз Терон, Оскара Айзека та Хлої Грейс Морец.

Читати далі...