Новини, в яких згадується Эрих Мария Ремарк

14 березня 2023,  13:05 | Нагороди та премії

Нову екранізацію романа письменника Еріха Марія Ремарка «На Західному фронті без змін» від платформи Netflix назвали Найкращим іноземним фільмом під час 95-ї церемонії нагородження премії «Оскар».

Читати далі...
1 листопада 2022,  18:23 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На платформі Netflix вийшла нова екранізація роману Еріха Марії Ремарка «На Західному фронті без змін», розповідь в якому йде від імені молодого німецького солдата, і, провівши паралелі з сучасною російсько-українською війною, українські глядачі її красномовно розкритикували.

Читати далі...
7 вересня 2022,  21:51 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix представила перший трейлер очікуваної адаптації легендарного твору німецького письменника Еріха Марія Ремарка «На Західному фронті без змін», що розповідає про Першу світову війну.

Читати далі...
Рецензія на фільм «1917»
Врятувати лейтенанта Блейка
1 лютого 2020,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік за роком Голлівуд продовжує змагатися з самим собою в жанрі військовий епік, і новим творінням даного роду став фільм Сема Мендеса «1917», чиї події розвиваються в окопах Першої світової війни. Вони слідують за двома молодими солдатами Блейком і Шофілдом, яких викликають до генерала. Блейк думає, що їх відправлять за їжею або на інше легке завдання, а замість цього хлопці пускаються в крос на виживання по пересіченій місцевості, де зачаївся ворог, щоб врятувати батальйон старшого брата Блейка з пастки, яку готують німці.

Читати далі...