Рецензії, в яких згадується Сем Роквелл

Рецензія на фільм «Річард Джуелл»
Сірий портрет американського героя
21 лютого 2020,  05:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Влітку 1996 року в американському місті Атланта, штат Джорджія, проходили Олімпійські ігри, але міжнародні змагання спортсменів та їхні нові рекорди затьмарив терористичний акт, який стався в парку Сентенніел. Там вибухнула бомба, яка забрала два життя і поранила 111 людей, і жертв було б в рази більше, якби бомбу вчасно не виявив охоронець Річард Джуелл і не почав евакуювати людей. Декілька днів ЗМІ брали у нього інтерв'ю і називали його героєм, але потім все різко змінилося, коли ФБР без будь-яких доказів стало підозрювати його в організації теракту. Медіа швидко підхопили цю сенсацію і перетворили життя героя на справжнє пекло.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Кролик Джоджо»
Одного разу в Третьому Рейху
17 січня 2020,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час Другої світової війни в нацистській Німеччині живе собі 10-річний хлопчик Джоджо Бетцлер, який є добрим і чуйним, а також дуже любить Гітлера і свастику і мріє одного дня стати особистим охоронцем фюрера. Для нього нацизм стає захоплюючою грою з гучними слоганами про перевагу арійців над іншими людьми, але коли він виявляє, що в стіні його будинку ховається єврейська дівчинка, гра перетворюється на реальність. Реальність, в якій у двері може постукати гестапо і вбити дівчинку, а заодно і Джоджо з його мамою. Як же тепер бути маленькому нацистові, якого все життя вчили ненавидіти євреїв?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Влада»
Щось підгоріло на кухні Вашингтона
20 лютого 2019,  02:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весь світ знає про теракт, що стався в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року, і війну США з Іраком, що послідувала за цим, але мало хто знає, що за цією війною стояв не тільки Джордж Буш-молодший, а цілий апарат людей, яких очолював віце-президент США Дік Чейні. Режисер Адам МакКей справедливо припустив, що про нього мало хто чув, тому вирішив просвітити маси, знявши біографічне кіно «Влада», де разом з вівісекцією загадкової постаті віце-президента Чейні він відкриває завісу над закулісними інтригами людей у владі, які, прикриваючись демократією, без зайвого шуму стають унітарними правителями.

Читати далі...