Новини фільмів, в яких згадується Рей Вінстон

23 лютого 2024,  21:00 | Новини фільмів

Нарешті вийшов повноцінний трейлер очікуваного пригодницького фентезі «Діва проти біди», де головну роль виконає зірка серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун.

Читати далі...
24 грудня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
27 червня 2022,  15:20 | Новини фільмів

Біографічна драма «Боєць: Король рингу» («Prizefighter: The Life of Jem Belcher»), в якій одну з центральних ролей виконує зірка культового фільму «Гладіатор» Рассел Кроу, розповість про народження боксу.

Читати далі...
16 червня 2022,  13:35 | Новини фільмів

Легендарний Антоніо Бандерас повертається на великі екрани в якості голосу Кота у чоботях із культової анімаційної франшизи «Шрек» у новому трейлері його сольного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
27 березня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Легендарний герой кіновсесвіту «Шрек» повертається для нової епічної пригоди! Студія DreamWorks поділилася першим трейлером довгоочікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де головний герой знову заговорить голосом Антоніо Бандераса.

Читати далі...
6 березня 2020,  21:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб зібрати гроші на благодійність, актриса Скарлетт Йоханссон поділилася дуже таємним відео зі знімального майданчика супергеройського фільму «Чорна вдова». Але не переживайте, спойлерів в ньому немає.

Читати далі...
23 липня 2019,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con був показаний перший концепт-арт супергеройського екшену «Чорна вдова», на якому Наташа Романова б'ється з суперлиходієм Таскмастером.

Читати далі...
3 серпня 2018,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Майкл Кейн очолює банду пенсіонерів в офіційному трейлері британської кримінальної комедії «Король злодіїв».

Фільм «Король злодіїв», чий сюжет заснований на реальних подіях, розповість про найбільше пограбування в історії сучасної Великої Британії. Колишній аферист (Кейн) вирішує зібрати команду таких же злочинців-пенсіонерів, яким нічого втрачати, щоб разом пограбувати банк в центрі Лондона.

В банду Кейна увійдуть зірки Поттеріани Джим Бродбент і Майкл Гембон, а також Рей Вінстон, Том Кортні, Пол Вайтхаус та зірка «Шибайголови» Чарлі Кокс.

У світовий прокат новий фільм Джеймса Марша, який зняв оскароносний байопік «Стівен Хокінг. Теорія всього», вийде у вересні.

28 травня 2015,  13:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перші кадри з майбутнього рімейка «На гребені хвилі», що показують Люка Брейси і Едгара Раміреса в образах Джонні Юти і Бодхи.

Оригінал «На гребені хвилі» був знятий Кетрін Бігелоу і вийшов на великі екрани в 1991 році. Головні ролі в ньому виконували Кіану Рівз і Патрік Суейзі.  перший був агентом ФБР, а Суейзі зіграв ватажка спортсменів-злочинців. Для рімейка шукали зовні схожих акторів, тільки цього разу їх вирішили поміняти місцями: агента втілює світловолосий Брейсі, а Бодхі – Рамірес.

Повний офіційний синопсис до нового «На гребені хвилі»:

В швидкісному і наповненому адреналіном екшн-трилері від Alcon Entertainment «На гребені хвилі» молодий агент ФБР Джоні Юта проникає в хитру команду елітних атлетів/шукачів гострих відчуттів під проводом Бодхі. Атлетів підозрюють у скоєнні ряду злочинів, які вбили невинних людей і спровокували світову економіку піти в штопор. Під прикриттям і підставляючи своє життя, Юта намагається довести, що саме вони є жорстокими архітекторами настільки неймовірних злочинів. Фільм рясніє найбільш сміливим атлетизмом, який коли-небудь був показаний в художній картині. Ці екшен подвиги виконуються екстремальними спортсменами, які представляють кращих у світовому серфінгу, польоти в вінгсьюті, сноубордингу, вільному скелелазінні і швидкісній їзді на мотоциклі.

Режисером екшену виступив Еріксон Кор, більш відомий як оператор «Форсажу» і режисер спортивної драми «Подолання». Над сценарієм працював Курт Уіммер, який зняв «Еквілібріум».

Також у фільмі з'являться Тереза Палмер і Рей Уїнстон.

У світовий прокат «На гребені хвилі» вийде 25 грудня.