Новини, в яких згадується Кліфтон Коллінз мол.

12 вересня 2019,  15:21 | Новини фільмів

Ніколас Кейдж і Лоренс Фішберн опиняються на побігеньках у наркобарона в офіційному трейлері кримінальної драми з елементами трилера «Кокаїновий барон».

Кінокартина режисера і сценариста Джейсона Кебелла, над виробництвом якого працювали США і Колумбія, розповідає про перевезення наркотиків з Мексики через Сполучені Штати до Канади. Але, незважаючи на надійність перевізників, чергова партія кокаїну зникає дорогою. Канадський наркобарон (Баррі Пеппер) відправляє тих, кому довіряє (Ніколас Кейдж, Лоренс Фішберн), з'ясувати, що ж сталося з його цінним вантажем.

Українська прем'єра фільму «Кокаїнового барона», де також знялися Леслі Бібб, Коул Хаузер, Наталія Рейес, Кліфтон Коллінз мол., Пітер Фачінеллі та Адам Голдберг, очікується рівно через 2 тижні, 26 вересня.

24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
27 листопада 2018,  03:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» вирішила побити всі рекорди по кількості провідних голлівудських зірок в акторському складі.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клінт Іствуд вперше з «Грана Торіно», який вийшов на екрани в 2008 році, виступає режисером і виконавцем головної ролі в кримінальній драмі «Наркокур'єр».

Іствуд втілює 80-річного чоловіка Ерла Стоуна, який є самотнім, знаходиться на грані банкрутства і незабаром втратить свій бізнес, як раптом йому пропонують просту роботу, де йому просто доведеться бути водієм. Нічого не підозрюючи, Ерл підписується на те, щоб бути кур'єром мексиканського картелю. Він відмінно справляється зі своєю роботою, і його вантаж постійно збільшується. Так Ерл опиняється на радарі суворого агента Управління з боротьби з наркотиками Коліна Бейтса (номінант на премію «Оскар» Бредлі Купер). Помилки минулого починають наздоганяти Ерла, і він може не встигнути їх виправити, перш ніж правоохоронні органи або найманці картелю його зловлять.

У світовий прокат «Наркокур'єр», де також зіграли Майкл Пенья, Таісса Фарміга, Лоренс Фішберн і Кліфтон Коллінз мол., вийде в грудні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли відбудеться його українська прем'єра.

20 червня 2016,  13:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий тизер-трейлер серіалу «Західний світ» від Джонатана Нолана і Джей Джей Абрамса представляє новий погляд на темну одіссею про найближче майбутнє, де існує незвичайний парк розваг, у якому апетит будь-якої людини, хорошого або поганого, може бути задоволений.

Основних героїв тут втілюють Ентоні Хопкінс, Еван Рейчел Вуд, Бен Барнс, Кліфтон Коллінз мол., Ед Харріс, Джеймс Марсден, Тенді Ньютон і Джеффрі Райт.

Прем'єра «Західного світу» відбудеться в жовтні.