Оновлення, в яких згадується Хлоя Грейс Морец

7 лютого 2019,  15:09 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «В обіймах брехні» від режисера Ніла ДжорданаЖорстока гра», «Сніданок на Плутоні»).

У центрі сюжету фільму опиняється молода дівчина на ім'я Френсіс (Хлоя Грейс Морец), яка тільки що переїхала жити на Манхеттен. Одного разу у метро Френсіс знаходить жіночу сумочку, що приводить її до знайомства з літньою вдовою на ім'я Грета (Ізабель Юппер). Незабаром після знайомства між Френсіс та Гретою зав'язується дивна дружба, поки одного разу головна героїня не знаходить у шафі вдови кілька однакових сумочок з адресою.

У широкому прокаті фільму «В обіймах брехні» з'явиться 14 березня.

20 жовтня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер драматичної комедії «Я люблю тебе, татусю», яку написав, зняв і в якій головну роль зіграв Луїс С.К. Він втілює успішного телевізійного сценариста Глена, чия юна дочка Чайна (Хлоя Грейс Морец) починає зустрічатися зі старим режисером (Джон Малкович), якому завжди подобалися молоді дівчата. Зрозуміло, турботливого батька це дуже непокоїть, і він намагається якось справитися з цією непростою ситуацією.

У фільмі також знялися Роуз БірнЛюди Ікс: Перший клас»), Хелен ХантЧого хочуть жінки»), Чарлі ДейУ Філадельфії завжди сонячно») та Еді ФалькоСестра Джекі»).

19 вересня 2017,  02:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «На драйві» Енсел Елгорт знову опиняється втягнутий в світ криміналу в першому трейлері детективної драми «Листопадові злочинці». Тільки на цей раз він буде їздити на крутій машині і розслідувати злочин, а не бути його співучасником. Його друга жорстоко вбивають, і поліція записує цю справу в «розборки банд». Але герой Елгорта з цим категорично не згоден і починає пошуки правди. Компанію йому в такому непростому й небезпечному завданні складе Хлоя Морец.

Кінокартина від сценариста «Терміналу» і режисера «Хічкока» Саші Джервасі вийде на екрани в грудні.

6 червня 2017,  16:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Південнокорейський мультфільм «Червоні черевички і 7 гномів» буде пародією на казку «Білосніжка і 7 гномів», і судячи з його першого трейлеру, пародією для дорослих. У ньому двоє гномів підглядають за тим, як Білосніжка роздягається... але коли вона скидає свої червоні туфельки, виявляється, що саме вони роблять її такою стрункою.

Головну героїню озвучує зірка фільмів «Пипець» і «Похмурі тіні» Хлоя Грейс Морец.

3 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер до комедії «Сусіди 2» розташував його героїв один проти одного, ніби команду Кепа і команду Залізної людини в «Першому меснику: Протистояння».

Читати далі...
9 вересня 2014,  22:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

7 вересня на щорічному кінофестивалі в Торонто (Toronto International Film Festival (TIFF)) був представлений фільм «Праведник». Фестиваль відвідали актори Дензел Вашингтон, Хлоя Грейс Морец, Мартон Чокаш, Мелісса Лео і режисер Антуан Фукуа

В кінотеатрах України і Росії фільм вийде з 25 вересня.

8 жовтня 2013,  16:07 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо свіжі фрагменти до фільму «Керрі» , знятого за мотивами однойменного роману Стівена Кінга.

Такі, як Керрі, часто стають мішенню для злих жартів однокласників - тиха, скромна, трохи незграбна неприваблива пуританка. Але вона зовсім не така беззахисна, як здається. З дитинства дівчина наділена даром телекінезу. Тож коли ровесники готували черговий злий жарт, вони навіть не підозрювали, що покарання буде набагато страшнішим, ніж можна уявити.

У головних ролях: Хлоя Моретц , Джуліанна Мур.

У кінотеатрах України з 28 листопада.

І на закуску в якості бонусу рекомендуємо подивитися вірусний рекламний ролик фільму, який викладений в мережу вчора, і вже зібрав 3,5 мільйона переглядів. У ньому відображено реакцію нічого не підозрюють перехожих на прояви реального телекінезу.

10 квітня 2013,  23:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дівчинка з майстерністю ніндзя та безжальністю середньовічного ката плюс підліток, що не відчуває болю та має здорові амбіції, проти бандюганів, злочинців та мафії усього світу. Дарма здається, що сили нерівні. Ці двоє здатні на все, а секрет простий -- вони захищають не людство, вони захищають справедливість.

Жанр: фантастичний екшн

Режисер: Джеф ВадлоуНіколи не здавайся», «Схопити Крінґла»)

У ролях: Хлоя МоретцХранитель часу»), Ніколас КейджУчень чаклуна»), Аарон Тейлор-ДжонсонДикуни», «Анна Кареніна»), Джим КеріЗавжди кажи «Так!»)

Старт в Україні: 1 серпня 2013.

8 квітня 2013,  20:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер фільму жахів «Керрі» за мотивами парапсихічного роману Стівена Кінґа.

Такі, як Керрі (Хлоя Моретц), часто стають мішенню для злих жартів однокласників — тиха, скромна, трохи незграбна неприваблива пуританка. Але вона зовсім не така беззахисна, як здається. З дитинства дівчина наділена даром телекінезу. Тож коли ровесники готували черговий злий жарт, вони навіть не підозрювали, що покарання буде набагато страшнішим, ніж можна уявити.

У кінотеатрах України і Росії з 28 листопада 2013 року.

27 березня 2013,  21:58 | Оновлення | Автор: redder

Крім того, вийшов ще й перший міжнародний трейлер фільму "Пипець 2". Сфокусований він на героїні Хлої Моретц, Убівашке, яка намагається ходити в школу і причиняти звичайної дівчиськом. Не тут-то було! Пипець і його послідовники - Зоряно-Смугастий Полковник (Джим Керрі) знову хочуть нести в світ справедливість! А значить, і Убівашке доведеться до них приєднатися!