Новини нагород та премій, в яких згадується Патрік Демпсі

8 січня 2015,  16:48 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 7 січня, пройшла церемонія нагородження People's Choice Awards 2015, де були оголошені фільми, актори, телесеріали (а також музиканти), які найбільше полюбилися глядачам в 2014 році.

Улюбленою кінокартиною, згідно з результатами голосування глядачів з усього світу, яке, тим не менш, не варто вважати занадто об'єктивним, стала диснеївська казка з Анджеліною Джолі в головній ролі «Чаклунка», вона обійшла «Мачо і ботан 2», «Першого месника: Інша війна», «Вартових Галактики» і «Людей Ікс: Дні минулого майбутнього». Зате фільм «Мачо і ботан 2» став Улюбленою комедією року.

Улюбленим актором був двічі названий Роберт Дауні мол. (у тому числі він переміг і в категорії Улюблений драматичний актор за свою роль у фільмі «Суддя»). Улюбленою актрисою, теж двічі (у тому числі і Улюбленою екшен актрисою за втілення в минулому році Містик і Кітнісс), стала Дженніфер Лоуренс. Дивно, але Улюбленим комедійним актором визнали Адама Сендлера, у якого вже давно не виходило гарного фільму. От після такого об'єктивність глядачів, які голосують за People's Choice Awards, і зовсім залишає бажати кращого.

Серед телевізійних переможців лідерами виявилися серіали «Анатомія пристрасті», «Теорія великого вибуху» і «Касл», перший серіал отримав чотири нагороди, а два інших - по три кожен.

Читати далі...