Новини, в яких згадується Ніл МакДонаф

8 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джош Дюамель, Олівія Манн і Декс Шепард змагаються в небезпечних іграх в трейлері американської комедії для дорослих «Тілесні гри» («Buddy Games»), режисером якої виступив сам Дюамель.

Читати далі...
27 лютого 2020,  15:47 | Новини серіалів

У 7 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» на нас чекають пародія на фільм «Чудовий день у нашому районі», мечі, ляльки-маріонетки, непритомність і повернення татка (Ніл МакДонаф).

Рей (Брендон Рут) планує романтичний вечір для себе і Нори (Кортні Форд), але все йде шкереберть, коли з'являється історичний лиходій і змушує команду швидко придумувати брехню, щоб він не втік. Поки вони намагаються обдурити лиходія, Ава (Джесс Макаллан) дізнається, що робила Сара (Кейті Лотц) в своїй місії, і вирішує поговорити начистоту. Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Костянтин (Метт Раян) укладають угоду, щоб працювати разом. Тим часом Рорі (Домінік Перселл) засмучують негативні відгуки про його книгу, тому Зарі (Тала Еш) допомагає йому вистежити критика, і Рорі отримує більше, ніж те, на що він підписався.

Прем'єра серії «Mr. Parker's Cul-De-Sac» («Тупик містера Паркера»), яку зняв режисер Бен Ернандес Брей, відбудеться вже наступного тижня, 4 березня за українським часом.

16 грудня 2018,  23:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий персонаж відеоігор готується до забігу на першому анімованому тизер-постері своєї пригодницької картини «Їжак Сонік».

Читати далі...
21 березня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло розмножується в промо-ролику 16 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Сара (Кейті Лотц) і Рей (Брендон Рут) відправляються на пошуки Ави (Джесс Макаллан), коли вона зникає, а агент Бюро Часу Гері (Адам Чекман) розкриває тривожну правду про неї, показуючи світ, де існує безліч її клонів. Також в промо свої сили демонструють Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) й Мік (Домінік Перселл), а Деміен (Ніл МакДонаф) та Нора (Кортні Форд) борються за Тотем.

Серія «I, Ava» («Я, Ава») вийде на екрани 27 березня за українським часом.

6 березня 2018,  22:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої відправляються рятувати рок-н-рол в 14 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Легенди разом з Воллі Вестом (Кейнан Лонсдейл) потрапляють в Мемфіс 1954 року, де зустрічають самого короля рок-н-ролу Елвіса. Дізнавшись, що Деміен (Ніл МакДонаф) і Нора (Кортні Форд) хочуть влаштувати за допомогою його музики масові заворушення, команда вирішує перешкодити Даркам любою ціною і врятувати кар'єру співака.

Серія «Amazing Grace» («Дивовижна благодать»), яку назвали на честь однієї зі знаменитих пісень Елвіса, вийде на екрани 13 березня за українським часом.

28 лютого 2018,  17:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 13 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Після того як Дарки взяли його в заручники, Рей (Брендон Рут) об'єднується з Норою (Кортні Форд), щоб полагодити Тотем Землі в Східній Німеччині в 1960-х роках, де вони стикаються віч-на-віч з молодою і більш смертоносної версією Деміена (Ніл Макдонаф). Також в серії повертаються Ріп Хантер (Артур Дарвілл) і Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл), які об'єдналися на нових кадрах.

Серія «No Country for Old Dads» («Старим татам тут не місце») вийде на екрани 6 березня за українським часом.

20 лютого 2018,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився пригодницьким промо-роликом і кадрами 12 серії 3 сезону «Легенди завтрашнього дня» високій якості.

Читати далі...
9 лютого 2018,  19:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сім'я Дарків показує свою міць в розширеному промо-ролику 10 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Джон Костянтин (Метт Райан) наносить візит Легендам, і вони погоджуються супроводжувати його в психіатричну лікарню нашого часу, де на них чекає сюрприз. Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Нейт (Нік Зано) знову стикаються віч-на-віч з Куасою (Трейсі Айфічор). Тим часом Ава (Джесс Макаллан) переживає, що Деміен Дарк (Ніл МакДонаф) і його дочка Нора (Кортні Форд) можуть виявитися занадто сильними для Легенд.

Серія «Daddy Darhkest» («Татусь Дарк») вийде на екрани 13 лютого за українським часом.

30 листопада 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди відправляються в гості до вікінгів в 9 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Розслідування анахронізму приводить команду супергероїв в поселення вікінгів в Новому Світі, де вони виявляють, що скандинави поклоняються одному артефакту як богу. Бажаючи не допустити того, щоб Америка нашого часу перетворилася на світ вікінгів, Сара (Кейті Лотц), Рей (Брендон Рут), Нейт (Нік Зано) і Ава (Джесс Макаллан) переодягаються в костюми давніх скандинавів і озброюються мечами. Згідно зі списком каста серії, в ній також повернуться Деміен Дарк (Ніл МакДонаф), Нора Дарк (Кортні Форд) та Джон Костянтин у втіленні Метта Райана.

Серія «Beebo The God Of War» («Бібо, бог війни») вийде на екрани 6 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

23 січня 2017,  00:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим збирається дивувати 2 сезон «Легенд завтрашнього дня» далі? В майбутній серії команда супергероїв відправиться в 1967 рік, щоб врятувати Ріпа Хантера (Артур Дарвілл), який не пам'ятає, хто він такий, і взагалі не розуміє, що тут відбувається, від суперлиходіїв Деміена Дарка (Ніл МакДонаф) та Малкольма Мерліна (Джон Барроумен), які задумали його захопити.

Серіал повертається з новими серіями 24 січня.