Новини фільмів, в яких згадується Анатолій Матешко

13 серпня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Дивимося другий трейлер українського науково-фантастичного фільму «Фокстер і Макс», де нано-собаку озвучив актор Дмитро Гаврилов, який є українським голосом Дедпула і Тора.

Творчий, але самотній школяр Макс (Богдан Козій) виявляє, що графіті собаки, яку він намалював знайденим під мостом балончиком, ожило у вигляді пса-наноробота з суперможливостями. І тепер на них обох полює небезпечний злочинець, який не зупиниться ні перед чим, щоб заволодіти цією потужною технологією.

В український прокат фантастика «Фокстер і Макс», яку зняв режисер Анатолій Матешко, вийде 19 вересня.

10 червня 2019,  16:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська кінокомпанія FILM.UA Group представила сьогодні перший офіційний трейлер науково-фантастичного фільму «Фокстер і Макс», який зняв режисер Анатолій Матешко.

Читати далі...
15 квітня 2016,  16:33 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Другий рік поспіль німецька аудиторія проявляє інтерес до українських кінострічок.

З січня по червень 2016 року, шанувальники українського можуть знайти, у самому центрі німецького Гамбурга, своє кіно до смаку. Добірка українських кінокартин наповненна різнобарв’ям тем і жанрів національного, українського кіно.

Читати далі...
11 липня 2015,  12:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечером 10 июля недалеко от Черного моря состоялась торжественная церемония открытия 6-го Одесского международного кинофестиваля. Но сам фестиваль свою бурную жизнь начал еще с самого утра, несмотря на дождливую погоду, а уже днем с журналистами пообщался известный британский композитор Майкл Найман, являющийся одним из почетных гостей ОМКФ-2015.

Во время пресс-конференции организаторы фестиваля сделали акцент на нововведениях этого года, с которыми кинофестиваль входит во вторую пятилетку. Впервые в рамках ОМКФ будут представлены программы Music Docs, «ОМКФ – детям», а также Digital Media Day, который состоится 14 июля и призван поближе познакомить его участников с влиянием и использованием современных информационных технологий в кинематографе.

Music Docs покажет три документальных кинокартины: две об украинских музыкантах и долгожданную работу Бретта Моргена «Курт Кобейн: Чертов монтаж», посвященную в частности личной жизни музыкальной рок-легенды лидера группы Nirvana.

Настоящим подарком детям и их родителям станет «ОМКФ – детям», программа, которая проходит совместно с фестивалем «Чилдрен Кинофест». В ее рамках младшие зрители смогут бесплатно посмотреть фильм-призер «Кинофеста» этого года, а также подборку лучших украинских мультфильмов, на которых выросло не одно поколение, и ретроспективу легенды немого кино Бастера Китона.

Читати далі...
19 червня 2015,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прес-конференції за участю організаторів 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю була оголошена офіційна програма цього року. Загалом туди увійшло 90 фільмів з 34 країн.

Президент кінофестивалю Вікторія Тігіпко зазначила, що його особливим акцентом в цьому році є жіночий тренд: 

Тема прав жінок звучала на багатьох кінофестивалях, там виступали такі яскраві і сильні жінки, що представляють кіно, як Сальма ХайєкЖюльєт БіношКейт Бланшетт, а також багато інші жінки, які й давали майстер-класи, і виступали в своїх блогах на сайтах, даючи теми для роздумів про те, як важлива підтримка дівчатам і жінкам, як важливо актрисам, режисерам, сценаристам, які перебувають на різних етапах своєї кар'єри, підтримувати один одного і піднімати дану тему в кіноіндустрії.

На ОМКФ-2015 відсоток фільмів, знятих жінками, становить 30%, що навіть перевищує кількість жіночих заявок на більш відомих кінофестивалях.

Читати далі...