Оновлення, в яких згадується Жан Дюжарден

6 листопада 2018,  12:54 | Оновлення

Як створити успішний бізнес, якщо ти не працював жодного дня в своєму житті – майстер-клас від харизматичного Жана Дюжардена у комедії «Красивий бізнес»! Ваша нова зовнішність – його мільйони! Запрошуємо у шалений бьюті-тур з 10 січня 2019 року, а поки дивимося свіжий український трейлер!

11 травня 2016,  13:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо дубльований трейлер до комедійного фільму «Любов не за розміром» з Жаном Дюжарденом, який стартує в кінотеатрах України і РФ з 12 травня.

28 травня 2015,  14:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Реальна історія злочинного синдикату «Французький зв'язковий», який лютував в 70-х роках. Підпільна організація була особливо відома міжнародним трафіком героїну. Марсель. 1975 рік. Молодий П'єр Мішель (Жан Дюжарден) разом з дружиною і дітьми переїжджає з Меца і призначається суддею щодо особливо тяжких злочинів. Він вирішує розібратися з мафіозною мережею, чеп два десятиліття постачає вулиці США і всього світу героїном під керівництвом знакової фігури кримінальної сфери і недоторканного хрещеного батька безжального Гаетана Зампи (Жіль Леллуш). Але він швидко розуміє, що для отримання результатів йому доведеться змінити свої методи.

Вже в кінотеатрах України і Росії!