Новини фільмів, в яких згадується Емма Робертс

26 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Пара на свята» Емма Робертс та Люк Брейсі знову грають закохану парочку у веселому трейлері нової романтичної комедії «Можливо, так» («Maybe I Do»), де також знялися знамениті ветерани Голлівуду.

Читати далі...
30 вересня 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix вирішив нагадати нам, що свята вже не за горами, представивши трейлер романтичної комедії «Holidate», в якому Емма Робертс і Люк Брейсі намагаються зустрічатися без зобов'язань.

Читати далі...
28 лютого 2020,  01:11 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер гучного трилера «Полювання», який зняв режисер популярних серіалів «Світ Дикого Заходу» і «Американські боги» Крейг Зобел. І цей фільм вже порівнюють з хітом Джордана Піла «Пастка».

Група схиблених багатіїв-маніяків збирається в глушині для незвичайного полювання... на звичайних людей. Одна з жертв, молода жінка на ім'я Крістал, яку втілює зірка серіалу «Блиск» Бетті Гілпін, відмовляється приймати жахливу реальність і змінює правила гри. Всемогутні мисливці стануть здобиччю. Полювання триває!

Компанію Гілпін в цій боротьбі за виживання складуть Емма Робертс, Джастін Гартлі, Айк Барінхолц та лауреатка премії «Оскар» Гіларі Свенк. Українська прем'єра фільму «Полювання» очікується 23 квітня.

2 серпня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер фентезійної кінокартини «Таємниці райських схилів», в якому зірка «П'ятого елемента» й «Оселі зла» Мілла Йовович втілює директрису дивного пансіонату.

Фільм режисера Еліс Веддінгтон слідує за молодою дівчиною на ім'я Ума (Емма Робертс), яка одного разу прокидається в дивовижному пансіонаті «Райські схили», куди сім'ї з вищого суспільства відправляють на перевиховання своїх дочок. Пансіонатом керує загадкова Графиня (Мілла Йовович). Відкрита Ума заводить дружбу з іншими дівчатами з пансіонату Хлоєю (Даніель Макдональд), Ю (Аквафіна) та мексиканської поп-зіркою Амарною (Ейса Гонсалес), але незабаром головна героїня розуміє, що за всією цією красою ховається жахливий секрет, і вони з подругами намагаються втекти, поки пансіонат не поглинув їх повністю.

Українська прем'єра фентезі «Таємниці райських схилів», де разом з актрисами зіграє Джеремі Ірвін, відбудеться восени, 24 жовтня.

16 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Американська історія жахів» і «Королеви крику» Емма Робертс намагається втекти з підозрілого чарівного місця в трейлері фільму «Райські пагорби».

Дівчина Ума у втіленні Робертс прокидається в дивному пансіонаті «Райські пагорби», куди сім'ї з вищого суспільства відправляють на перевиховання своїх дочок. Пансіонатом керує загадкова Графиня (Мілла Йовович). Відкрита Ума заводить дружбу з іншими дівчатами з пансіонату Хлоєю (Даніель Макдональд), Ю (Аквафина) та мексиканської поп-зіркою Амарною (Ейса Гонсалес). Але незабаром головна героїня розуміє, що за всією цією красою ховається жахливий секрет, і вони з подругами намагаються втекти, поки пансіонат не поглинув їх повністю.

У світовий прокат картина режисера Еліс Веддінгтон, яка була представлена на кінофестивалі «Санденс» на початку року, вийде восени. Дата її української прем'єри поки не повідомляється.

6 лютого 2019,  14:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Келлі Кларксон озвучує головну героїню в новому трейлері мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

Читати далі...
12 вересня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гейден Крістенсен веде Емму Робертс на фестиваль італійської культури у другому офіційному трейлері романтичної картини «Маленька Італія».

Романтична комедія, яка була натхненна п'єсою Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта», розповість про дві ворогуючі сім'ї італійських іммігрантів. У кожної з них є своя піцерія в нью-йоркському кварталі Маленька Італія, і кожна сім'я намагається довести усім, що саме їх піца є найкращою. Конфлікт загострюється, коли молоді представники цих сімей — Лео (Крістенсен) та Ніккі (Робертс) — закохуються одне в одного.

Компанію Крістенсену і Робертс у новому фільмі режисера Дональда Пітрі складуть Алісса Мілано, Денні Айелло, Андреа Мартін, Джейн Сеймур та Гері Басараба. В європейський прокат «Маленька Італія» вийшла в серпні.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
13 липня 2018,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс та Гейден Крістенсен готують піцу і закохуються в офіційному трейлері романтичної комедії «Маленька Італія».

«Маленька Італія» є сучасною і набагато більш оптимістичною інтерпретацією п'єси Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта», де головні герої — молоді закохані Лео та Ніккі — належать до ворогуючих сімей, чиї піцерії постійно змагаються за звання кращої піцерії в американському кварталі Маленька Італія, де живуть італійські іммігранти.

У комедії також зіграють Алісса Мілано, Денні Айелло, Андреа Мартін, Джейн Сеймур та Гері Басараба.

Світова прем'єра нової картини режисера Дональда Пітрі, який прославився завдяки класиці жанру «Міс Конгеніальність» і «Як позбутися хлопця за 10 днів», відбудеться у вересні.

12 липня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на торішні звинувачення Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях, в прокат продовжують виходити його «останні фільми», в числі яких біографічна драма «Клуб молодих мільярдерів».

Читати далі...
18 травня 2018,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голливудская актриса Алисса Милано поделилась новой фотографией со съемок романтической комедии «Маленькая Италия».

Читати далі...