Новини фільмів, в яких згадується Сара Полсон

21 лютого 2020,  17:39 | Новини фільмів

Кажуть, що неможливо втекти від материнської любові... Кінокомпанія Lionsgate поділилася першим трейлером свого нового горор-трилера «Біжи» із зіркою хітової антології «Американська історія жахів» Сарою Полсон в головній ролі.

Нова кінострічка режисера Аніша Чаганті, який зняв популярний детективний трилер «Пошук», розповідає про гіпертурботливу мати Даян (Полсон) та її прикуту до інвалідного крісла дочку Хлою (Кіра Аллен). Даян виховує свою дочку в повній ізоляції, контролюючи кожен рух, який та зробила з народження, і є секрети, які Хлоя тільки починає осягати. І чим більше вона дізнається, тим ясніше їй стає, що, коли мама підходить надто близько, потрібно бігти.

У Німеччині прем'єра трилера «Біжи» відбудеться у березні, а ось в США його збираються випустити в прокат 8 травня до Дня матері. Такий ось чорний гумор.

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
24 липня 2019,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два місяці до прем'єри студія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером своєї драматичної картини «Щиголь», головну роль в якій виконує зірка екшену «На драйві» Енсел Елгорт.

Адаптація популярного роману письменниці Донни Тартт розповість про Теодора «Тео» Декера (Енсел Елгорт), який у 13 років втратив свою матір під час теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути провини, переосмислення і навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

Українська прем'єра фільму Джона Краулі, де також з'являться Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Люк Вілсон та Джеффрі Райт, відбудеться 26 вересня.

6 липня 2019,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова дружба відправляє нас у чарівну подорож на нових кадрах та українських постерах казкового мультфільму «Єті» від кіностудії DreamWorks Animation, яка подарувала нам популярну франшизу «Як приборкати дракона».

Читати далі...
30 травня 2019,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо зворушливий та візуально прекрасний трейлер драматичного фільму «Щиголь», заснованого на відомому романі Донни Тартт, в українському дубляжі.

Теодору «Тео» Декеру (Енсел Елгорт) було 13 років, коли його мама загинула в результаті теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути, провини, переосмислення та навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

В кінотеатри України фільм режисера Джон Краулі, де разом з Елгортом зіграють Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Ешлі Каммінгс, Люк Вілсон, Джеффрі Райт, Анайрін Барнард та Оакс Фіглі, прибуде восени, 26 вересня.

8 січня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стильний український ТБ-ролик незвичайного супергеройського фільму М. Найта Ш'ямалана «Скло» показує об'єднання трьох небезпечних людей із суперздібностями.

«Скло» буде спільним сиквелом двох хітових фільмів Ш'ямалана «Невразливий» та «Спліт» і познайомить невразливого супергероя Девіда Данна (Брюс Вілліс) та злого генія Містера Скло (Семюел Л. Джексон) з серійним вбивцею Кевіном Венделлом Крамбом (Джеймс МакЕвой), який уміє перетворюватися на кровожерливу істоту на ім'я Звір, що володіє величезною силою. Місцем зустрічі цих людей виявляється психіатрична лікарня, де їхні випадки вивчає доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Вона вважає, що всі вони психічно хворі і не володіють ніякими надздібностями, але незабаром вона дізнається, як сильно помилялася...

Дивіться також міжнародний трейлер трилера «Скло», який показує багато нових моментів і цю небезпечну трійцю на свободі. У кіно з 17 січня.

26 грудня 2018,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Спліт» Джеймс МакЕвой знову перетворюється на кровожерливого монстра Звіра в розширеному українському ТБ-ролику супергеройського трилера «Скло».

«Скло» буде спільним сиквелом картин М. Найта Ш'ямалана «Невразливий» та «Спліт», в якому невразливий Девід Данн (Брюс Вілліс), злий геній Містер Скло (Семюел Л. Джексон) та серійний вбивця Кевін Венделл Крамб (Джеймс МакЕвой) з множинним розладом особистості зустрінуться в психіатричній лікарні. Але її стіни не зможуть надовго утримати під замком людей з надздібностями.

Українська прем'єра трилера «Скло», де компанію Віллісу, Джексону і МакЕвою складуть Сара Полсон і Аня Тейлор-Джой, відбудеться в наступному місяці, 17 січня.

18 грудня 2018,  06:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року нас лякали будь-які звуки у фільмі жахів «Тихе місце», а тепер, щоб врятуватися від монстрів, не можна відкривати очі в горорі «Пташиний короб», який зняла режисер хітового серіалу «Нічний адміністратор» Сюзанна Бір.

«Пташиний короб» буде слідувати за матір'ю Мелорі (володарка премії «Оскар» Сандра Буллок), чий світ приголомшила загадкова сила, яка знищила значну частину населення планети. Вона перебирається з дітьми подалі від великого міста, і знаходить надію й кохання в новому притулку. Але незабаром на це місце нападають монстри, і вона змушена тікати з дітьми вниз по річці, й щоб вижити, вони повинні подолати цей складний шлях із зав'язаними очима.

На Netflix прем'єра горора «Пташиний короб», де також зіграють Сара Полсон, Джон Малкович, Треванте Роудс і Роза Салазар, відбудеться в цю п'ятницю, 21 грудня.

14 грудня 2018,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон намагається переконати Джеймса МакЕвоя, Брюса Вілліса і Семюела Л. Джексона у тому, що вони є абсолютно звичайними, але психічно хворими людьми, в міжнародному трейлері супергеройського трилера «Скло».

Фільм «Скло» помістить трьох людей із суперздібностями з картин «Невразливий» та «Спліт» — невразливого Девіда Данна (Брюс Вілліс), злого генія Містера Скло (Семюел Л. Джексон) і серійного вбивцю Кевіна Венделла Крамба (Джеймс МакЕвой) з множинним розладом особистості — в психіатричну лікарню, де їх спробує вилікувати доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Але Містер Скло придумує план втечі і випускає Звіра на свободу, щоб руйнувати й сіяти хаос, і тепер лише Девід Данн може їх зупинити.

В український прокат нова кінокартина М. Найта Ш'ямалана вийде 17 січня.

16 листопада 2018,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures представила перший ТБ-ролик очікуваного супергеройського трилера «Скло», який йде 1 хвилину і може вважатися міні-трейлером.

Режисер М. Найт Ш'ямалан приготував спільний сиквел для своїх картин «Невразливий» та «Спліт». Він покаже, як їх головні герої невразливий супергерой Девід Данн (Брюс Вілліс), терорист Містер Скло (Семюел Л. Джексон) з дуже крихкими кістками та серійний вбивця Кевін Венделл Крамб (Джеймс МакЕвой), в якому живе безліч особистостей, включаючи надсильного Звіра, зустрінуться в психіатричній лікарні. Але коли Містер Скло об'єднується зі Звіром і здійснює втечу, на плечі Девіда Данна лягає відповідальна місія їх зупинити.

Дивіться також другий український трейлер фільму «Скло».

В кінотеатри України нова кінокартина Ш'ямалана, ключові ролі в якій також виконують Сара Полсон і Аня Тейлор-Джой, прибуде 17 січня 2019 року.

30 жовтня 2018,  00:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер музичного байопіку «Богемна рапсодія», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові трейлери мультфільмів «Як приборкати 3: Прихований світ» і «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», фентезі «Мері Поппінс повертається» і байопіку «Рокетмен», плюс інтригуючий ТБ-ролик фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
24 жовтня 2018,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сандра Буллок возз'єднується з колегою по картині «Вісім подруг Оушена» Сарою Полсон у першому трейлері постапокаліптичного трилера «Пташиний короб».

Читати далі...
15 жовтня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney представила перший тизер-трейлер свого очікуваного рімейка «Аладдін» і фінальний трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», а також разом з ними вийшли нові українські трейлери трилера М. Найта Ш'ямалана «Скло», антиутопічного бойовика «Смертні машини» та горору «Кладовище домашніх тварин».

Читати далі...
12 жовтня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Семюел Л. Джексон хоче зустрітися зі Звіром у другому трейлері науково-фантастичного трилера М. Найта Шьямалана «Скло».

Герої фільмів «Невразливий» та «Спліт» об'єднуються у своєму спільному сиквелі «Скло», в якому Девід Данн (Брюс Вілліс), містер Скло (Семюел Л. Джексон) та Кевін Венделл Крамб (Джеймс МакЕвой) стають пацієнтами однієї психіатричної лікарні, де їх намагається вилікувати доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Але підступний містер Скло випускає Звіра на свободу, і тепер Девіду доведеться ловити їх обох.

У сиквелі також повернеться Кейсі Кук (Аня Тейлор-Джой), єдина, кому вдалося пережити зустріч зі Звіром.

Дивіться також перший український трейлер фільму «Скло», чия прем'єра відбудеться в січні 2019 року.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...