Новини серіалів, в яких згадується Вірджинія Вільямс

30 липня 2020,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ці сестри знають, як знайти баланс між позакласною роботою та особистим життям. Стримінгова платформа Netflix опублікувала сьогодні трейлер свого нового комедійного серіалу «Teenage Bounty Hunters», чия прем'єра відбудеться 14 серпня.

Читати далі...
18 березня 2019,  14:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 16 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» обіцяє, що таємниця вбивства матері сестер-відьом буде розкрита.

Мейсі (Мадлен Манток) не може довіряти собі через свої провали у пам'яті, тому вона просить Гаррі (Руперт Еванс) і Черіті (Вірджинія Вільямс) про допомогу. Поступово Мейсі вдається скласти шматочки в єдину картину і вона з нетерпінням прагне поділитися своїм баченням з сестрами. Тим часом Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) переживають щодо Мейсі і звертаються по допомогу до несподіваного джерела.

Серія отримала зловісну назву на латині «Memento Mori» («Пам'ятай про смерть»), зняв її режисер Норман Баклі, а її прем'єра відбудеться 25 березня за українським часом.

12 березня 2019,  13:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сестри-відьми міняються тілами у веселому промо-ролику 15 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», яку надихнув комедійний фільм «Чумова п'ятниця» за участю Ліндсі Лохан та Джеймі Лі Кертіс.

Меггі (Сара Джеффері) показує Мейсі (Мадлен Манток), Гаррі (Руперт Еванс) і Черіті (Вірджинія Вільямс) дивну кімнату під особняком Вера, і дуже скоро вони дізнаються, наскільки та кімната небезпечна, коли Мел (Мелоні Діас) і Меггі міняються тілами. Мейсі просить поради у старійшин щодо того, як їй перемогти внутрішнього демона, що приводить дівчину до досвіду, який відкриє їй очі. Тим часом Меггі дізнається секрети, які Мел тримала від сестер.

Серія «Switches & Stones» («Перемикачі і камені»), яку зняла режисер «Люцифера» Клаудія Ярмі, прибуде на екрани 18 березня за українським часом.

26 листопада 2018,  18:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одну з сестер-відьом намагаються перетягнути на бік зла в промо-ролику 8 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані».

Полюючи на Джаду (Аліс Шеннон), Мел (Мелоні Діас) шукає допомоги в Книзі тіней, поки Гаррі (Руперт Еванс) та Черіті (Вірджинія Вільямс) дають їй несподіване завдання. На свободу виривається мінливий демон, який погрожує Силі трьох. Тим часом Меггі (Сара Джеффері) підписується на роботу, пов'язану з запуском нового додатка для побачень, а Мейсі (Мадлен Манток) вирішує вибратися зі своєї зони комфорту за допомогою невеликого поштовху від Меггі.

Серія «Bug A Boo» («Прилипала»), яку зняла режисер Ванесса Паріс, прибуде на екрани 3 грудня за українським часом.