Ток-шоу, в яких згадується Джиммі Феллон

20 січня 2018,  01:51 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт зіграв з ведучим «Нічного шоу» Джиммі Феллоном в гру «Співпадіння!», яка їх дуже зблизила.

Сенс гри полягає в тому, щоб гравці одночасно говорили першу асоціацію на задану тему і щоб якомога більше їх асоціацій співпало. Щоб встановити ментальний зв'язок один з одним, Гемсворт і Феллон наділи спеціальну подвійну рукавичку. А потім актор запропонував цілуватися крізь свої руки кожен раз, коли їх асоціації збігаються, порівнявши цю ситуацію зі шлюбом.

Зараз Гемсворт зайнятий промо-туром військового бойовика «Кавалерія», де знявся разом з дружиною Ельзою Патакі.

28 грудня 2017,  00:42 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Бойега вміє круто танцювати в стилі Майкла Джексона, що актор показав на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».

Зірка «Зоряних воєн» розповів Джиммі Феллону, що після приходу слави він ходить за покупками в цілодобовий магазин о 4:30 ранку, надівши піжаму, щоб ніхто не подумав, що він — той хлопець з «Зоряних воєн», і тому він дуже радий поїхати на свята в Нігерію, звідки родом його батьки, щоб відірватися там на повну. А в кінці інтерв'ю одна шанувальниця (Дейзі Рідлі) попросила Бойегу відтворити його коронні танцювальні рухи.

Ви вже можете побачити актора в образі колишнього штурмовика Фінна у фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї».

17 жовтня 2017,  19:52 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі продовжила промо-тур байопіку «Прощай, Крістофер Робін» на «Нічному шоу», де зіграла з ведучим Джиммі Феллоном в інтригуючу гру «Ящик брехні». Кожен з них повинен був вибрати один з ящиків, в яких ховаються дуже дивні предмети, як яйце з портретом Ніколаса Кейджа у гнізді, і описати його, а потім другий мав вгадати, чи говорить його опонент правду, чи бреше. Роббі вигадувала тут дуже переконливо, як думаєте, ви б змогли розпізнати її брехню?

Минулого тижня актриса відвідала «Шоу Грема Нортона», де зробила справжнє татуювання закулісному працівникові.

15 жовтня 2017,  02:12 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Опинившись пару днів назад на «Нічному шоу», Блейк Лайвлі не тільки дала Джиммі Феллону інтерв'ю в рамках промо-туру своєї нової картини «Бачу лише тебе», а й зіграла з ним в «Танцювальний батл». Правила цієї гри прості: натискаєш на кнопку, на екрані з'являється дивні умови танцю, який потрібно показати, як, наприклад, «людина зі сверблячкою» або «балерина, яка розсипає скляні кульки», і намагаєшся це станцювати. Заради перемоги Лайвлі була готова на все, включаючи танці на підлозі, незважаючи на каблуки і плаття.

Дивимося новий трейлер «Бачу лише тебе», де актриса зіграла разом з Джейсоном Кларком.

28 вересня 2017,  17:31 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Джаред Лето повернувся на «Нічне шоу з Джиммі Феллоном» в рамках промо-туру фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049», де він разом з ведучим зіграв в веселу музичну гру «Вгадай пісню». В результаті Лето, який є фронтменом музичного гурту Thirty Seconds to Mars, назвав Феллона «музичним генієм».

«Той, хто біжить по лезу 2049», де Лето грає головного антагоніста, вийде в український прокат 5 жовтня.

27 вересня 2017,  00:27 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька років тому Аріана Гранде вперше відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де ведучий тут же викликав її заспівати дуетом пісню «Beauty and the Beast» в стилі Селін Діон та Пібо Брайсона. Гранде відмінно вдалося передати не тільки голос Діон, а й її манеру та інтонації. З тих пір її частенько просять скопіювати когось із зірок на різних шоу.

Цікаво, що в цьому році Гранде разом з Джоном Леджендом записала свою версію славнозвісної композиції, яка прозвучала в рімейку «Красуня і чудовисько» з Еммою Вотсон.

25 вересня 2017,  15:45 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У шпигунському екшені «Кінгсман: Золоте кільце» на озброєнні у героя Педро Паскаля — агента Віскі — є високотехнологічне ласо й батіг. І на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» актор зізнався, що погано управлявся з ласо, тому йому довелося 4 місяці весело скакати та робити вигляд, що у нього в руках дійсно є ласо. А ось з батогом у Паскаля все набагато краще, що він і продемонстрував в студії, налякавши ведучого Джиммі Феллона.

Ви вже можете побачити Паскаля у фільмі Меттью Вона «Кінгсман: Золоте кільце», який вийшов в українські кінотеатри 21 вересня.

17 вересня 2017,  16:03 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб цей вихідний приніс вам ще більше радості, пропонуємо вам подивитися (або переглянути) давнє, але жахливо смішне інтерв'ю Джиммі Феллона з Бредлі Купером. У жовтні 2014 року актор прийшов на «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де вони з ведучим вирішили надіти смішні козирки і поговорити про його нову п'єсу «Людина-слон». Але незважаючи на те, що це серйозна й трагічна історія, на Купера і Феллона напав істеричний сміх, і вони не могли заспокоїтися... протягом 10 хвилин.

В цьому році Купер знову озвучив Ракету у «Вартових Галактики 2», а в наступному на екрани вийде його режисерський дебют «Зірка народилася», де він зіграв разом з Леді Гагою.

9 червня 2017,  17:44 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Джиммі Феллон на своєму «Нічному шоу» вже не раз грав з зірками в божевільний театр, розігруючи з ними різні смішні історії, а на цей раз він дав Тому Крузу сценарій трьох сценок, авторами яких виступили діти у віці 6-7 років. Круз зіграв тут скелетика та мумію, а темою усіх трьох мініатюр від дітей виступила дружба. Вийшло дуже мило.

Зараз Круза можна побачити в українських кінотеатрах в пригодницько-фентезійному екшені «Мумія».

28 травня 2017,  15:43 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще однією смішною грою «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» є «Ящик брехні», де учасники виймають з темних ящиків найнеймовірніші предмети і повинні вирішити, говорити правду про них або збрехати, а їхній супротивник має визначити, брешуть вони чи ні. Галь Гадот виявилася чудовою акторкою і змогла обіграти Джиммі Феллона в цю гру, в якій він є майстром.

З 1 червня, ви зможете побачити акторку в головній ролі в супергеройському екшені «Диво-жінка».

28 травня 2017,  15:25 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш веселих ігор «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» є «Телефонна будка», в рамках якої обидва учасники отримують по дзвінку з питанням, і якщо відповідають на нього правильно, то в будку до іншого приходить новий гість. Минулого місяця в цю гру з Джиммі Феллоном зіграв Двейн Джонсон, якому дуже пощастило, адже його гостем стала дитина-геній, а ось Феллону прийшлося в своїй будці дуже тісно...

Побачити Скалу на великому екрані скоро можна буде в «Рятувальниках Малібу», які виходять в прокат 1 червня.

11 травня 2017,  19:01 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році в рамках промо-туру перших «Вартових Галактики» Він Дизель став гостем «Нічного шоу», де Джиммі Феллон, знаючи, що актор озвучував Грута на декількох мовах, попросив Дизеля сказати коронну фразу його супергероя «Я є Грут» на французькій, іспанській та китайській мовах. На якій із них ця фраза звучить крутіше, пишіть в коментарях.

В «Вартових Галактики 2», які вже йдуть в кіно, Дизель збирався озвучити малюка Грута вже на 16 мовах.

5 травня 2017,  14:30 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

В гості до Джиммі Феллона на його «Нічне шоу» заглянула зірка популярного ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, яка спершу розповіла, що якимось дивом на всіх закулісних фото, зроблених в розпал роботи, виявляється єдиною, яка посміхається і дивиться прямо в камеру, а після дівчина з аудиторії запитала у актриси, чи знає вона слова головної теми серіалу. І Куоко тут же її проспівала.

Фінальна серія 10 сезону «Теорії великого вибуху», яку нещодавно продовжили на 11 і 12 сезони, вийде 12 травня за українським часом.