Новини фільмів, в яких згадується Кеті Янь

6 жовтня 2020,  19:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» Джеймс Ганн в захваті від фан-арту, який шанувальники коміксів та фільмів DC відправляють йому в соцмережах, але особливо його підкорив малюнок за участю Харлі Квінн і Короля Акул, які пішли в рознос.

Читати далі...
30 травня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий концепт-арт супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» показує 4 різні зачіски Чорної канарки, роль якої на великому екрані виконала актриса Джерні Смоллетт.

Читати далі...
17 лютого 2020,  15:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїня Чорна канарка з екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» не тільки вміє круто битися, а ще й прекрасно співає, що доводить її чуттєвий кавер пісні «It's A Man's Man's Man's World».

Читати далі...
13 лютого 2020,  20:37 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася крутим відео про створення cупергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», яке присвячене постановці бійок і трюків за участю Марго Роббі та її бравої команди.

Відео показує важкі тренування перед зйомками за участю Роббі, яка грає Харлі Квін, та її колег Джерні Смоллетт, Мері Елізабет Вінстед і Розі Перес, які втілюють Чорну канарку, Мисливицю і Рене Монтойю. Роббі тут катається на роликах і б'є поганих хлопців своїм молотом, Смоллетт тренує удари ногами, Вінстед працює з албалетом, а Перес демонструє свої боксерські навички. Так, армії Чорної маски (Юен МакГрегор) точно не позаздриш.

Читайте нашу рецензію на фільм «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі. Режисером нового екшену всесвіту DCEU стала Кеті Янь.

5 лютого 2020,  16:04 | Новини фільмів

Шанувальники Харлі Квін, тримайтеся. Вже завтра, 6 лютого, в український прокат виходить очікуваний супергеройський екшен від DC і Warner Bros. «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін»!

Фільм Кеті Янь ґрунтується на коміксах DC і познайомить нас з жіночою супергеройською командою, яка називається (як ви вже зрозуміли з назви) Хижі пташки. Її засновницею виступить антигероїня Харлі Квін (Марго Роббі), яка, порвавши з Джокером (Джаред Лєто), відкриває для себе, що її смерті хоче велика частина Ґотема, включаючи кримінального боса Чорну маску (Юен МакГрегор). Дізнавшись, що він полює на дівчинку Кассандру Кейн (Елла Джей Баско), Харлі пропонує Чорній канарці (Джерні Смоллетт), Мисливиці (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойї (Розі Перес) об'єднатися, щоб врятувати життя дівчинки і разом з цим свої.

Квитки на сеанси «Хижі пташки» ви знайдете в нашій афіші.

3 лютого 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри нового супергеройського фільму від Warner Bros. і DC «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» залишаються лічені дні, і Харлі Квін з нетерпінням чекає зустрічі з нами в своєму новому ТБ-ролику.

Читати далі...
31 січня 2020,  21:33 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. вирішила підняти наш настрій, поділившись дебютним фрагментом свого очікуваного супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» від режисерки Кеті Янь.

Події екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» будуть розвиватися через декілька років після подій «Загону самогубців» і покажуть, як Харлі Квін (Марго Роббі), розлучившись з Джокером (Джаред Лєто), незабаром дізнається, що багато бандитів Готема хочуть її вбити. Серед них Чорна маска (Юен МакГрегор), який в даному відео прив'язав Харлі до стільця і ​​наївно називає її «маленькою дурною дівчинкою, яку тепер нікому захистити». До Харлі підходить з ножем член його банди Віктор Зас (Кріс Мессіна), і тут наша героїня говорить, що не потрібно її вбивати, оскільки вона може допомогти Чорній масці знайти його зниклий діамант.

Квитки на фільм «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» ви вже можете придбати на нашому сайті. В український прокат він виходить 6 лютого.

30 січня 2020,  16:12 | Новини фільмів

Дівчата, ви готові до емансипації? Тоді швидше вмикайте новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» з приголомшливою Марго Роббі в головній ролі.

Читати далі...
27 січня 2020,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася новим трейлером свого супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який обіцяє нам шикарний саундтрек в дусі «Загону самогубців».

Читати далі...
9 січня 2020,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі щойно відбувся реліз другого трейлера нового супергеройського екшену від DC і Warner Bros. «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Читати далі...
5 січня 2020,  19:19 | Новини фільмів

Перший ТБ-ролик супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» нагадує нам, що до його прем'єри залишився всього 1 місяць.

Фільм «Хижі пташки» буде продовженням «Загону самогубців». Харлі (Марго Роббі) розлучається з Джокером (Джаред Лєто) і вирішує заснувати свою власну команду, куди увійдуть Чорна канарка (Джерни Смоллетт), Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойя (Розі Перес). Разом вони рятуватимуть дівчинку Кассандру Кейн (Елла Джей Баско) від суперлиходія Чорної маски (Юен МакГрегор). І в даному ТБ-ролику Харлі нагадує всім, хто вона така, йдучи вперед і не озираючись на вибухи.

Режисером сольника фантастичної Харлі Квін виступає Кеті Янь. В кінотеатри України «Хижі пташки» увірвуться 6 лютого.

20 грудня 2019,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри супергеройського екшену від Warner Bros. і DC «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» містять відсилання до одного дуже відомого супергероя, з яким Харлі Квін вже стикалася раніше.

Читати далі...
1 жовтня 2019,  19:11 | Новини фільмів

Тримайтеся, пудінги! Зірка «Загону самогубців» Марго Роббі знову запалює в образі харизматичної суперлиходійки Харлі Квінн в офіційному трейлері супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Хижі пташки».

Фільм режисера Кеті Янь покаже фантастичне звільнення Харлі Квінн від свого минулого і Джокера та об'єднає її з трьома крутими супергероїнями Чорною канаркою (Джерні Смоллетт), Мисливицею (Мері Елізабет Вінстед) і Рене Монтоєю (Розі Перес). Разом вони виступлять проти суперлиходія Чорної маски (Юен МакГрегор) і врятують Кассандру Кейн (Елла Джей Баско). І по ходу справи влаштують дівич-вечір.

Українська прем'єра фільму «Хижі пташки», чий дубльований трейлер ви вже можете побачити нижче, відбудеться 6 лютого 2020 року.

30 вересня 2019,  17:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові закулісні фотографії супергеройського екшену «Хижі пташки» підтверджують, що у фільмі буде камео у Джокера. Але чи зіграє його володар премії «Оскар» Джаред Лєто?

Читати далі...
18 вересня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. опублікувала в мережі офіційний постер супергеройського екшену «Хижі пташки», який показує, що у нашої улюблениці Харлі Квінн, як і раніше, не всі вдома.

Читати далі...