Новини серіалів, в яких згадується Нік Фрост

24 березня 2021,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дотик сили може змінити світ. Стримінгова платформа HBO Max представила у вівторок повноцінний трейлер свого очікуваного серіалу про жінок-супергероїнь «Неймовірні» («The Nevers»).

Читати далі...
25 вересня 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нік Фрост очолює каст нового серіалу про мисливців на привидів «Шукачі правди» («Truth Seekers»), в якому також знявся його давній друг і колега по культовій комедії «Зомбі на ім'я Шон» Саймон Пегг.

Читати далі...
24 липня 2020,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний комедійний дует знову з нами! Платформа Prime Video представила офіційний трейлер серіалу «Шукачі правди», головні ролі в якому виконують актори Саймон Пегг та Нік Фрост.

Читати далі...
25 листопада 2014,  15:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Традиційний різдвяний випуск «Доктора Хто» цього року знову може бути з присмаком сліз. Назва серії «Останнє Різдво» хоча звучить і святково, але наштовхує на думку, що глядачеві доведеться з кимось попрощатися.

Чутки про те, що Дженна Коулман, яка втілює супутницю Доктора Клару Освальд з 2012 року, скоро покине серіал, поширюються ще з початку показу 8 сезону. І якщо спершу їх заперечили, тепер же просто не підтверджують, залишаючи фанів мучитися в здогадках і готуватися до прощання з черговим персонажем. А назва нової серії лише підлило масла у вогонь.

Напружені відносини Клари і Доктора, що завершилися їх неясним розставанням у фіналі 8 сезону, не тільки дозволили краще розкрити персонажів і показати їх з несподіваних сторін, а й змусили Клару вибирати між подорожами з Володарем Часу і своїм особистим життям на Землі. Незважаючи на те, що вона так і не змогла зробити остаточний вибір, трагічний поворот сюжету у фіналі багато чого змінив.

Крім Доктора і Клари, в «Останньому Різдві» з'явиться сам Санта, якого грає британський комік Нік Фрост. Його камео у святковому образі глядачі змогли побачити в кінці останньої серії.

Раніше в цьому місяці головний сценарист і продюсер серіалу Стівен Моффат повідомив, що хоча Пітер Капальді, виконуючий роль 12-го Доктора, точно з'явиться в 9 сезоні, підтвердження від Дженни Коулман все ще немає.

«Останнє Різдво» вийде традиційно 25 грудня. Сподіваємося, що до того часу ми вже дізнаємося точно, чи залишиться Клара подорожувати в «ТАРДІС».